לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 23-08-2005, 09:29
  Kontroza Kontroza אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 17.02.02
הודעות: 3,224
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jointelmen שמתחילה ב "גיטרה ובצק....."

על הבצק אני לא יכול לענות לך כי אין לי מושג בזה.. תמיד גם יש את כל הפיתות דרוזיות האלה באמצע הכביש שעושים לך שם פיתות שאתה כמעט גומר כשאתה אוכל אותם.. ואז כשאתה שואל את ההיא איך היא מכינה את זה היא אומרת "קמח ומים"

עכשיו בקשר לגיטרה.. בכל חנות כלי נגינה תמצא גיטרה מאעפנה ב200 שקל או אפילו בפחות
אבל אלה גיטרות שמייצרים בסין מהחומרים הכי זולים שיש, עזוב את זה שהיא נשמעת חרא, בד"כ קשה מאוד לכוון אותן (במיוחד לגיטריסט מתחיל), היא כל הזמן יוצאת מכיוון, יש מצב שפתאום הגשר יתלש לה, ואם היא תיפול לך היא תשבר ל10 חלקים
בקיצור מה שאני בא להגיד הוא שאין דבר כזה גיטרה זולה ב200 שקל שנשמעת סבבה.. אם אתה רוצה גיטרה קצת יותר טובה, תשקיע עוד קצת כסף, תנסה למצוא אפילו יד שניה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #3  
ישן 23-08-2005, 09:32
צלמית המשתמש של XpdX
  XpdX XpdX אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.04.05
הודעות: 1,194
שלח הודעה דרך ICQ אל XpdX שלח הודעה דרך MSN אל XpdX
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jointelmen שמתחילה ב "גיטרה ובצק....."

הפיצה:

"מצרכים
להכנת הבצק:

2 כוסות קמח רגיל (לא תופח)
2 כפות "שמרית" (שמרים בשקית)
3 כפות שמן
מעט מאוד מלח
4\3 כוס מים חמים

לתערובת הפיצה:

100 גרם רסק עגבניות (אני ממליץ בחום במקום להכין רוטב לקנות "רוטב פיצה" של אוסם שנראה כמו רוטב לפסטה..אבל כתוב..)
4\1 כוס מים
2 שיני שום קלופות ופרוסות דק (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כפית אורגנו או תבלין לפיצה
100 גר' גבינה צהובה (ועדיף מהשמנות)

אופן הכנת הבצק:

שמים את כל חומרי הבצק בקערת מערבל (מיקסר) ומערבלים בערך 5 דקות במהירות גבוהה. מכבים את המיקסר, מכסים את הקערה במגבת, ו"שוכחים" אותה למשך שעה, כדי שהשמרים יתפיחו את הבצק.
עד שהבצק יתפח, אנחנו יכולים לגמור שיעורים בחשבון, לטלפן לשרון, וגם להכין את תערובת הפיצה.
(אל תפנו אליי בטענות כי זה חנה שאולוב כתבה..)

הכנת הפיצה:

מגררים (מרסקים) את הגבינה על מגררת (פומפייה) או במעבד מזון. מערבבים את כל חומרי התערובת חוץ מהגבינה המגוררת, בקערה.
מורחים בשכבת מרגרינה דקה מאוד תבנית לפאי (תבנית עגולה מס' 26 עם דפנות נמוכות). מדליקים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות או מס' 7).
מכינים ומנקים משטח עבודה (יכול להיות שולחן המטבח) ומקמחים אותו (מפזרים עליושכבה דקה מאוד של קמח, בערך כף אחת). מעבירים את הבצק מהקערה למשטח המקומח, ומרדדים אותו עם מערוך, עד שהוא מגיע לגודל התבנית. מעבירים בזהירות רבה את הבצק לתבנית. צןרחים את תערובת הפיצה ומפזרים למעלה את הגבינה. אופים בערך 10 דקות עד שהגבינה מבעבעת על הפיצה.."


וזהו..אמורה להיות לך פיצה..

ד"א אפשר להכין גם משהו כמו מלאווח-פיצה עם בצק עלים רגיל..פשוט שמים עליו רוטב..גבינה ותוספות ושמים בתנור ל 35 דקות בערך..גם יוצא טוב מאוד

ובקשר לגיטרה יש לחבר שלי Alberto Manchini שהיא לא יותר מדי טובה אבל אפשר לסבול אותה..היא עולה בערך 250 אולי אפילו פחות..
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.


נערך לאחרונה ע"י XpdX בתאריך 23-08-2005 בשעה 09:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:06

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר