לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 17-09-2005, 13:59
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
לטיגון יש מספר חסורנות:
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי iso שמתחילה ב "אבל לפי מה שאני יודע כשמטגנים..."

א. זה משמין. המאכל סופג שמן ושמן זה משמין.
ב. בטיגון עמוק, הטמפרטורה הגבוהה עלולה לפרק את מרכיבי המזון לרכיבים לא בריאים. לדוגמא, טיגון עמוק של תפוח אדמה עלול ליצור חומרים החשודים כמסרטים.
ג. הטמפרטורה הגבוהה עלולה לפרק את השמן עצמו ולפצל אותו לחומרים פחות בריאים.

שמן זית, לדוגמא, נשרף הרבה יותר מהר משמן קנולה (בעיקר שמן זית כתית שאיננו מזוכך ומכיל בנוסף לשמן גם חומרים אחרים אותם חומרים נותנים לשמן את טעמו המשובח ואף מוסיפים לבריאות, אולם בטיגון הם עלולים להשרף ולהפוך למזיקים). ניתן לטגן קלות עם שמן זית (במיוחד בסגנון טיגון-ערבוב) אבל חיביים להקפיד שהוא לא יישרף.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:41

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר