08-10-2006, 17:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
עבדול, J-R,
חבר'ה, אני דיברתי פה בפירוש על תרחיש מצדה, התרחיש אליו Guy.P.A התכוון (אם הבנתי אותו נכון), וגם ציינתי את זה בברור.
רק כדי ליישר את ההדורים - אני לא תומך בשימוש באטום (רק בפצצות קובלט - זמן מחצית חיים של 5.3 שנים עם קרינה של 50 קורי לגרם, 50% תמותה כתוצאה מחשיפה של 6-8 דקות לגרם בודד - וואו אלו פצצות אמיתיות... נו תפסיקו, גם לי מותר להתבדח קצת, הנתונים אמיתיים, ההצהרה שלי לא.), אף פעם לא תמכתי בשימוש בנשק סותר קונוונציה, זה נשק הרתעה, אתה אולי פחדן/רגיש/מודע לתוצאות מכדי להשתמש בו, אבל בשום פנים ואופן אסור לך לתת ליריב לדעת את זה....
בכל אופן רק הזיהום מאסואן יגיע אלינו לחופים, ושרידי הנשורת מדמשק (כתלות בתנועת הרוחות וכמויות המשקעים כמובן). השאר לא ממש יהוה בעיה ישירה שלנו.
וכמובן שבהנחה וישאר מישהו חי בכיר מספיק ללחוץ על הכפתור (אפשר לבזבז כמה טילים מעבר ל 10 שלי על מספר בסיסי טילים אסטרטגיים המוכרים לנו ולצמצם את יכולת המכה השניה) הארץ תוצף בחל"כ וחלב"ג, וגם אם לא, לא יהיו לנו מספיק כדורים לטפל בעשרות המיליונים שיצעדו ויאכלו אחד את השני עד שיגיעו למאגר המים הנקי היחיד במזה"ת שבמקרה נמצא אצלנו...
נ.ב. - לפני כמה שנים, בתרגיל חק"ב פשוט שנועד סתם לוודא שהילדים מקשיבים בקורס, הייתה שאלה שנכתבה ע"י אחת המתרגלות על סטיית תקן מעגלית של ארטילריה, וכדי להוסיף צבע לשאלה, הנקודה המותקפת היתה עיריית רעננה...כשאחד מהסגל שלנו ראה את השאלה הוא התפוצץ מצחוק. אם הסורים, או המצרים, או כל אחד אחר לצורך העניין, תוקפים בארטילריה קנית את עיריית רעננה,פיזור הפגזים במרחב זה הדבר האחרון שמעניין אותנו כבר...
|