היי!
שמתי לב למספר לא מועט של משתמשים ברשת האידונקי שמשתמשים באימיול(0.47a) והניק שלהם הולך משהו כזה:
VMULE 2007 [NDgiLME]s
(בלי הs בסוף)
הייתי מעוניין לדעת יותר פרטים על הקהילה הזאת(הקטע עם הקוד משתמש בסוף)...
יש מישהו בקיא בעניין?
תודה מראש!
(הזמנות לאתרים נחשבים שאסור להזכיר אותם פה יינתנו כפרס ותגמול למי שבאמת יעזור לי..! אם השורה הזו עוברת על החוקים, רק תגידו לי ואני אערוך מיד!)
נערך לאחרונה ע"י DimaX בתאריך 18-07-2007 בשעה 00:35.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "לפי אתרים שונים, משתמש שמכיל..."
נכון, ובנוסף לזה, אני אספר לך סוד:
המשתמשים בקהילה הזו: כמעט תמיד, משתמשים בקהילה הזו מקבלים דירוג גבוה יותר אצל כמעט כל המשתמשים האחרים ברשת הדונקי או הקדמיליה!
לפעמים יוצא מצב שיש אצלי בKNOWN CLIENTS 15 אנשים עם אותו HASH ID.
עכשיו, בגלל שהאימיול מזהה את כולם כמשתמש אחד, אך במציאות, הם משתמשים באיזשהו קליינט ליצ'ר לא ידוע(כנראה משהו שקשור לליונטוורק.. TLN 5.3 או 6.1) שגורם לכך שכולם עולים בתור במהירות רבה בגלל שאם אחד מהם העלה למישהו אחד 4 מגה, אז מיידית לכל אלו שמשתמשים בקליינט הזה יש קרדיט גדול יחסית אצל כל אחד מאיתנו, ואז נוצר מצב שאני מעלה להם כ500 מגה, והם ביחד מעלים לי 100...
אני לא יודע איך הקרדיט עובד אצלם בקליינט עצמו ואני לא חושב שזה אמור להפריע למהירות ההורדה שלי. זה מפריע רק בצורה חאת חשובה מאוד:
הם עולים אצל אנשים אחרים בתור מאוד מהר, מה שאומר שאני עולה לאט יותר אצל אנשים אחרים ואז אני מוריד פחות...
עכשיו למצוא מידע על הקליינט שאלה שדיברתי עליהם באשכול ההוא משתמשים בו ויתרתי. אבל יש עוד קליינט שמשתמש בדיוק באותה שיטה, גם 99% מהמשתמשים בו הם ישראליים אבל הקליינט שלהם נותן להם יוזר האש שונה מהקליינט של המשתמשים באשכול הקודם שלי.
משהו שמתחים ב170...
תמונות מהאשכול הקודם כדי שתבינו יותר טוב איך כל השיטה עובדת: