24-12-2007, 11:16
|
|
|
חבר מתאריך: 13.07.05
|
|
תסלח לי, זה ישמע מגעיל אבל.... אתה חתיכת חוצפן... נתפסת על 160!
שלא תבין אותי לא נכון, גם אני נוסע במהירויות גבוהות, אבל אם נתפסת על ידי מצלמה נייחת ב- 160 משמע אתה לא מכיר מספיק טוב את הכביש(לא ידעת שיש שם מצלמה) ובאותה מידה לא היית יכול להיות מודע לאיזה פגם בכביש והיית יכול לגרום לתאונה שבה אתה לא פוצע את עצמך אלא גם אחרים.
אני לא חושב שנהג צעיר לא יודע לנהוג, אבל לנהג צעיר יש לעיתים ביטחון מופרז במקומות בהם הוא צריך להירגע. אז אל תתעצבן שרושמים לך פה תגובות שלא מוצאות חן בעינייך... אני מקווה שלא ישללו לך את הרישיון, כי אולי את הלקח שלך כבר למדת.
אני מכיר יחסית מעט את הכבישים בין קריית גת לי-ם, אבל לא זכור לי מקטע שבו מותר לנסוע 100-110 קמ"ש, משמע חרגת ביותר מ-60 קמ"ש... צפה לעונש חמור, כי מחמירים עכשיו עם הנהגים.
עצה לעתיד(מנהג די מנוסה), אל תחשוב שאם הכביש ריק אז אתה יכול לדפוק מהירות... קח בחשבון גם אם אתה מכיר את הדרך(אבל ממש מכיר), אילו הפתעות יכולות להיות והאם הרכב שלך מסוגל בכלל לעמוד בדרישות האלו(ראיתי אנשים שחושבים שהסיאט איביזה/ יונדאי לנטרה/ מאזדה מדורניקים שלהם יכולה להתמודד עם מהירויות כאלו אבל אז בתמרון הכי קטן שהיה נדרש הם נדפקו חזק. לצערי, לנהג צעיר אין מספיק ניסיון להבין אם האוטו שלו יכול לעמוד בדרישות).
שיהיה בהצלחה.
Overclock
|