הצג הודעה בודדת
ישן 14-10-2008, 07:37
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לא הבחנתי בציניות ואני מתייחס ברצינות גמורה

אכן, פלסטין בלשונך וארץ ישראל בלשוננו שיכת לתושבים המקורים שלה, שהם בכל מקרה אינם פלסטינאים. הפלסטינאים הם המצאה "טריה" יחסית.

מי שמקבל את הבטחות ומשימות הקב"ה איננו יכול להתעלם מהבטחתו לאברהם אבינו ובניו בהקשר לגבולות הארץ. "הכובשים" הציונים, לא חיללו כל קודש ולא והפרו כל שבועה.
ה"גזל" הראשוני כביכול נבע מאי קבלת החלטת האו"מ בדבר הקמתה של מדינת ישראל, ע"י מדינות ערב ופתיחה במלחמה כוללת נגדה.
בהמשך, גם הוא כתוצאה מפעולה יזומה של ארצות ערב כנגד מדינת ישראל, אכן הפכה ישראל למדינה כובשת (זמנית אני מאמין) ותחזיק בשטחים כל עוד לא יגיעו להסדר עם הפלסטינאים. הסדר שעל פי מכתבך אתה דוחה אותו מכל וכל ובזאת משתף פעולה עם הקיצונים הישראלים הדוחים גם הם כל הסדר מתוך הבנה לצרכים ולאמונות של האחר.
נכון שיש לי בקורת רבה על ממשלות ישראל ופעולותיהן ו/או חוסר פעולותיהם - אבל הצד הפלסטינאי איננו טהור ב"סיפור" הזה.

חבל שהפלסטינאים סובלים בגלל "אחיהם" הערביים האשמים הראשיים במצבם. לא בעבור שואתם של היהודים משלמים הפלסטינאים. שיבואו בטענות אל האשמים האמיתיים. אלו שהמריצו את הפלסטינאים לעזוב את שטחי מדינת ישראל ב1948 ולחזור אליה בגדול לאחר חיסולה של הישות הציונית. אלו שהעדיפו להחזיק את הפלסטינאים כפליטים נצחיים בצחנות ולא נקפו אצבע על מנת לשקמם. אלו שמנעו הקמת מדינה פלסטינאית לפני 1967.

אין לנו מדינה אחרת למעט ארץ ישראל וזכותנו להקים לנו מדינה משלנו - מדינת ישראל בחלק משטחה. מדינה בה ישראלים וערבים יכולים לדור בכפיפה אחת, תוך כדי שילוב ידיים.

כול כלב בא יומו, שתפקחנה עיני הפלסטינאים ויזנחו את דרך הרשע והטרור יוטב לכל ובמיוחד להם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום