|
|
||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||
| ||||||||
| צפה בתוצאות הסקר: מהו נתח בשר הבקר המועדף עליכם? | |||
| נתח מס' 1 - אנטריקוט |
|
12 | 63.16% |
| נתח מס' 2 - צלעות (ריפען) |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 3 - חזה (ברוסט) |
|
3 | 15.79% |
| נתח מס' 4 - כתף מרכזי |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 5 - צלי כתף |
|
3 | 15.79% |
| נתח מס' 6 - פילה מדומה (פאלש פילה) |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 7 - מכסה הצלע |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 8 - שריר הזרוע (פולן/אוסובוקו) |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 9 - קשתית (שפונדרה) |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 10 - צוואר |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 11 - סינטה (מותן) |
|
11 | 57.89% |
| נתח מס' 12 - פילה |
|
11 | 57.89% |
| נתח מס' 13 - שייטל |
|
3 | 15.79% |
| נתח מס' 14 - אווזית |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 15 - צ'אק (יארכה/ירך) |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 16 - כף |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 17 - כסליים (פלדה) |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 18 - שריר אחורי (פולי) |
|
2 | 10.53% |
| נתח מס' 19 - ויסבראטן (ראש ירכה) |
|
2 | 10.53% |
שכחת חלק!!! אני אכתוב לבד איזה
|
|
4 | 21.05% |
| סקר מרובה-בחירות מצביעים: 19. | |||