|
||||||||||||||||||||
|
|
צפה בתוצאות הסקר: מהו נתח בשר הבקר המועדף עליכם? | |||
נתח מס' 1 - אנטריקוט | 12 | 63.16% | |
נתח מס' 2 - צלעות (ריפען) | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 3 - חזה (ברוסט) | 3 | 15.79% | |
נתח מס' 4 - כתף מרכזי | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 5 - צלי כתף | 3 | 15.79% | |
נתח מס' 6 - פילה מדומה (פאלש פילה) | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 7 - מכסה הצלע | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 8 - שריר הזרוע (פולן/אוסובוקו) | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 9 - קשתית (שפונדרה) | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 10 - צוואר | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 11 - סינטה (מותן) | 11 | 57.89% | |
נתח מס' 12 - פילה | 11 | 57.89% | |
נתח מס' 13 - שייטל | 3 | 15.79% | |
נתח מס' 14 - אווזית | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 15 - צ'אק (יארכה/ירך) | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 16 - כף | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 17 - כסליים (פלדה) | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 18 - שריר אחורי (פולי) | 2 | 10.53% | |
נתח מס' 19 - ויסבראטן (ראש ירכה) | 2 | 10.53% | |
שכחת חלק!!! אני אכתוב לבד איזה | 4 | 21.05% | |
סקר מרובה-בחירות מצביעים: 19. |