30-01-2006, 12:40
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 14.11.05
|
|
|
מישהו יכול לייעץ לי מה הלאה ? \ יחטיות ועיוורון צבעים
ובכן חבר'ה מה אני אגיד לכם. רצף האכזבות שלי נמשך . כנראה מישהו שם למעלה לא ממש אוהב אותי.
חזרתי עכשיו הביתה מיום המיונים של חובלים. חובלים האמת, לא הייתה היחידה שציפיתי להגיע אליה.
ביום הסיירות קיבלתי מטכ"ל –וזה גם מה שרציתי, אלא שהגעתי לפסיכולוג תשוש אחרי לילה ללא שינה ונפלתי שם.
קיבלתי זימון ליום מיונים לחובלים (לפחות משהו). לא כ"כ אהבתי את הרעיון לשרת שם, אבל שיחה עם
כמה חובלים דיי הרעילה אותי, וחוץ מזה אפשר להגיע מהגיבוש ליחידות אחרות והתפקיד נראה דיי שווה סה"כ
(אתה מסודר מבחינה של לימודים וכסף).
מיד בתום השיחה עשיתי שאלון השלמת משפטים, ונקראתי עם עוד שני חבר'ה לבידקת עיוורון צבעים (כנראה
הם קיבלו מידע מהצו הראשון על הקושי שלי להבדיל בין צבעים:\).
הבדיקה נערכה כך:
בבדיקה יש שורה של פקקים קטנים בצבע שחור, ובתוך כל אחד מהם חתיכת נייר עם צבע שונה. צריך לסדר
את הצבעים לפי הצבע שהכי דומה לצבע הקודם. נעמדתי מאחורי השולחן, וברגע שהבטתי בפקקים, ידעתי שהסיכויים
שלי דיי קלושים. אבל לא וויתרתי, והתחלתי לנסות לשים אותם במקום. ברגע זה נזכרתי שהחיילת משום מה הפכה את הפקקים
(אולי היא הייתה עיוורת צבעים בעצמה ). וכאן בא הקטע המצחיק\עצוב. עכשיו מי אי-פעם יעשה את במחן של העיוורון צבעים
*שימו לב* ! אם תהפכו את הפקק יש מאחור מספר. המספר הזה מייצג את המקום של הפקק כפי שהוא אמור להיות בסדרה.
ובכן, לא אמרתי נואש, ובזמן שהחיילת העבירה דאחקות עם החברים הג'ובניקים שלה, אני סידרתי לי סדרת צבעים
קטנה למופת. אחרי שסיימתי, באמת יכלתי להבדיל בין הצבעים (למרות שזה היה ממש קשה, והגוון ביניהם היה מאוד
דומה. יכלתי לראות רק 4 קבוצות: כחולים\סגולים. וורודים\ירוקים. הסדר אמור ללכת מהכיוון של הכחול (שהוא מספר 0)
לגוונים הורודים, ומשם לירוקים, ובחזרה לוורודים ומשם לסגולים... או משהו כזה. שוב חבר'ה אני עיוור צבעים).
בכל מקרה, סידרתי אותם פיקס (טעות! במבט רטקוספקטיבי, הייתי צריך להשאיר כמה שגיאות). יצאתי, החיילת ניגשה,
וכנראה קיבלה שוק.
היא קראה לי שוב, ואמרה שמישהו "ישב עליהם", ובקשה שאני אעשה שוב. כמובן סרבתי, אבל לא הייתה לי ברירה.
נכנסתי בחזרה לחדר, וכעת עיניה היו בגבי, ולא הייתה לי ברירה אלא לסדר אותם לפי ראות עיני (הלא משהו).
יצאתי משם, וידעתי שזהו. א"כ באה החיילת ואמרה שאני לא יכול להמשיך במיונים. אני ועוד אחד חזרנו הביתה,
ובחור אחר הלך בחזרה לענות על השאלונים.
וזהו אני יושב בבית לא יודע מה לעשות הלאה. אני לא זכאי לשום גיבוש מרכזי באף יחידה מובחרת. אין לי גיבושי המשך,
וכמובן גם לא ראיונות (אגוז צנחנים, מגלן ... הלוואי).
הדבר היחיד שנשאר לי הוא ערעור למטכ"ל, אבל אפילו אם הם יקבלו את זה, אני לא כ"כ בטוח שאני אעבור את הירפא"ות. וכאן הדילמה שלי.
האם אני זכאי להגיע ליחטיות עם עיוורון צבעים. (למגלן למשל, אם אני נפל ממטכ"ל) או דרך גיבוש יחטיות לאחד הפלסרים ?
אילו עוד אופציות נשארו לי בתור עיוור צבעים פסול חובלים ?
תודה לכל מי שטרח לקרוא עד כאן. שיהיה לכם יום נעים חבר'ה .
|