לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-01-2006, 02:18
  EG1987 EG1987 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.05
שברי מאמץ - זה עובר ??

לפני חודשיים בערך התאמנתי יותר ויותר לקראת הגיבוש ולגיבוש עצמו באתי כבר עם שברי מאמץ וכל הליכה כאבה לי, אבל מה לעשות, צנחנים זה צנחנים, ועשיתי את הגיבוש עם שברי מאמץ וגם עברתי. הבעייה שמאז(חודשיים) אני לא רץ לא עושה כלום, שותה חלב אוכל מוצרי חלב וגם הרבה טונה בשביל סידן, ועדיין לא עבר לי !

זה אומנם נחלש, אבל זה לא נעלם ! זה כואב טיפה כשאני הולך ממש טיפה לפעמים בכלל לא, לפעמים זה כואב קצת כשאני עומד יותר מדי אבל גם בדרך כלל כבר לא, ואפילו לעלות במדרגות כבר לא ממש כואב לי. אבל אם אני ארוץ או אקפוץ זה עדיין כואב לי, שוב לא כמו פעם, אבל זה כואב.

הגיוס שלי עוד חודש וחצי(מרץ), אני רוצה זמן להתאמן לגיבוש יחט"יות ואני פוחד שלא יהיה לי ! וגם יותר גרוע מזה - אני פוחד שאולי זה אפילו לא יעבור עד הגיבוש ואז אני לא יודע מה לעשות איך עוברים טירונות ככה??

רציתי לדעת ממי שכבר היו לו שברי מאמץ: כמה זמן זה בערך מחלים? לפי המצב שלי כמה זמן זה הולך לעבור?(אני אלך לאורטופד אבל בכל זאת לא מזיק לשאול). וגם, במידה וזה יקח עוד איזה חודש נגיד, איזה פעילויות מותר לי לעשות כדי לחזק את הרגליים לקראת ריצה ואת סיבולת לב-ריאה בלי לפגוע בשברי מאמץ? גם ברכיבה על אופניים או שחייה מפעילים רגליים אני פשוט לא יודע אם זה גם דברים שמזיקים לשברים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2006, 08:20
  BLACK MUSTANG BLACK MUSTANG אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.05
כמה טיפים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EG1987 שמתחילה ב "שברי מאמץ - זה עובר ??"

אני מכיר את התופעה... ממש מעצבן.. אני למשל גם הייתי נתון למצב כזה עד לפני שבוע ...
פציעות קורות ממאמץ יתר וצריך לקחת הכל בפרופורציות..
מה שעושים זה יושנים מינימום 7 שעות בלילה...
תמשיך לאכול גבינות והרבה.. ובתוספת לכך.. תקנה כדורי סידן(קאלציום) כל יום כדור אחד אחרי ארוחת ערב או צהוריים..
מעבר לכך לנוח ולא לרוץ בשום אופן.. כל פעולה של אימפקט על הרגל ממשיכה את הנזק ואפילו מחמירה אותו.. אם אתה באמת רוצה להתאמן.. תעשה סטים של כוח.. ואם בא לך ויש לך את האפשרות שחייה היא הפיתרון הכי טוב לשמירת כושר לב הריאה.
תאמין לי שאחרי שבועיים שלוש אתה חדש... ובנוסף לכך יהיה לך הזמן לחזור לכושר ולבוא מוכן ליחטיות!!
שיהיה המון בהצלחה!!!!!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר