לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2006, 14:00
  Shay3434 Shay3434 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.05
"קרוביו של הנייה שירתו בצה"ל"

"קרוביו של הנייה שירתו בצה"ל"

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://news.msn.co.il/s.gif]

הדיילי טלגרף הבריטי חושף כי לראש הממשלה הפלסטיני שלוש אחיות המתגוררות ביישוב הבדואי תל שבע בישראל, והוא אף ביקר אותן בארץ. חלק מילדי המשפחה שירתו בצה"ל.

קרובי משפחה של איסמעיל הנייה, ראש הממשלה הפלסטיני, שירתו בצה"ל. פרטים על כך חושף ה"דיילי טלגרף" הבריטי (2.6.06).

מתברר כי להנייה שלוש אחיות המתגוררות ביישוב הבדואי תל-שבע בישראל. האחיות - לילה, סבאח וחולדייה, אזרחיות ישראל, מתגוררות בתל שבע בחשאיות והסתר, בעוד בני משפחתן מגוננים עליהן ומונעים מעיתונאים לשוחח עימן. הן נישאו לפני כ-30 שנה לבדואים המתגוררים בנגב.

בעלה של אחת האחיות, סלמן אבו-רוקייק, בן 53, סירב לאפשר לכתב העיתון הבריטי לפגוש את אשתו. "אין סיבה לשוחח עם אשתי. הקשר עם הנייה הוא דבר אישי", אמר.
http://news.msn.co.il/news/WorldNew...60602102501.htm
עוד פורסם, כי הנייה, איש החמאס שנבחר לפני מספר חודשים לראש הממשלה של הרשות, נהג לבקר את אחיותיו בישראל לפני שנים.

הירוק בכל זאת עולה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-06-2006, 17:09
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אני רואה שנדבקת במחלת העוותים של ORI
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "הבעיה באמירה הזו שלך- שהיא נגועה בגלגול עיניים..."

אני בעד עליה, של כל מי שחושב שהוא רוצה לקשור את קשריו בגורל עם ישראל ללא כל קשר לרמת אמונתו בדת ישראל. אינני מהסס לכתוב על זאת ו"להתלונן" מדוע הרבנים עוצרים את מאמיניהם בחו"ל ומונעים או לפחות אינם מעודדים אותם לעלות ארצה. על פי תפיסתי, עובדת חוסר העליה המספיק בעבר בהווה וזאת הצפויה בעתיד, היא זאת המחייבת אותנו בנקיטת מדיניות שלדעתי היא היחידה שתשמר את קיומה של מדינת ישראל בעלת אופי ישראלי לדורות.

לעומת זאת אני נגד ספוח בעל כורחם של מאות אלפי פלסטינאים אל תוך גבולות מדינת ישראל הנוכחיים והעתידיים ללא רצונם, באמצעות קביעת גבולות "זמניים" (על פי הגדרת מסמני הגבולות הנוכחיים).
במקרה גם תמכתי ואני תומך בעמדת בג"צ, שקבע את עמדתו בהקשר להתאזרחות. אני חושב שיש מקום לקבוע תנאים לחוק ההתאזרחות - תנאים שלא יתבססו אך ורק על קביעת יהדות או קשרים אל היהדות בעבר הרחוק על פי חוקי הרבנות האוטודוקסית. התנ"ך כספר ה"היתכנות" של עם ישראל מתאר מקרים רבים בשושלות מרכזיות בחיי עם ישראל לדורותיו, בהם לא נשמר טוהר הגזע באמצעות מוצאו של הילוד מרחמה של אם יהודיה, רצוי שנלמד ממנו בכל הקשור בין אדם ל"חברו".

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 03-06-2006 בשעה 17:11.
ישן 03-06-2006, 17:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
למה לבלף? חוק השבות מאפשר מאז ומתמיד גם עלייה של לא-יהודים עפ"י ההלכה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אני רואה שנדבקת במחלת העוותים של ORI"

אתה "נגד סיפוח בעל כורחם של מאות אלפי פלסטינים" באמצעות הגדר? זוהי כמובן דרכך לבשר
לנו שאינך שבע רצון מחילול הקודש שבא לידי ביטוי בחריגה מקווי הפסקת הצהריים, שכידוע הובטחו
לנו ע"י קדושים וגדולים בעבר (חותמי הסכמי רודוס 1949...). בפועל המצציאות, כמובן, שונה. מס'
הפלסטינים שיהיו בתוך הגדר, הוא קטנטן (ורובם חוגגים זאת בכל יום...). יתרה מזאת, שטח המחייה
של יהודים באזורים הסמוכים לגדר (בתוך ומחוץ לקו הירוק) הצטמצם במידה מסוכנת, כך שהגדר
כעת נושקת לבתי מגורים של יהודים.
באשר ל"קביעת תנאים לחוק ההתאזרחות - תנאים שלא יתבססו אך ורק על קביעת יהדות או קשרים
אל היהדות בעבר הרחוק על פי חוקי הרבנות האוטודוקסית" - זהו ניסיון מסעיר לסתור מה שכתבת
קודם (לגבי תמיכתך בפסיקת בג"ץ...), שכן שיטה זו תאפשר אכן לערבים לזרום לפה באין מפריע,
פשוט ע"י אמירת "אנחנו מהעם הישראלי של דן"...
ישן 03-06-2006, 17:36

תקרא גם לפעמים את מה שאני כותב
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אתה נגד? אז אנא הבע דעתך לגבי זכותם של ערביי ביטוח לאומי, לייבא בני/בנות זוג מהשטחים."

1. תמכתי בהחלטת בג"צ - היא נכונה לעת הזאת אבל יש גם משהו בפסקי הדין של המיעוט. אני שמח
שההחלטה התקבלה ברוב זעום - מה שמוכיח שההחלטה איננה קלה.
2. אני בעד שנוי חוק ההתאזרחות ולהרחיב את האפשרויות - לא בכוון מתן זכות השיבה (אני כותב זאת
במפורש על מנת שלא לאפשר לך פתחון אצבע, לעוות את דעותי בהקשר לנושא זה)
3. בהקשר לנושא הנשואים המעורבים של אזרחי מדינת ישראל בכלל ושל האזרחים הערביים בפרט - אני מאד חלוק בתוכי ואין לי פתרון קסם. מה שבטוח שלאף אחד אין זכות מוסרית למנוע מאזרחים ישראליים להנשא לאזרחים זרים. זה קורה בכל העולם ויש לבחון היטב ולעומק (בחינת מומחים) מה קורה במדינות אחרות וכיצד הן מתייחסות לנושא הסבוך הזה, שאצלנו מצטרף לכל הנושאים האחרים גם הנושא הבטחוני.

אולי בשלב הראשון - נקבע שאין לאדם זכות לשאת יותר מאישה אחת (מה שנפוץ בקרב הבדואים בנגב) וגם לאכוף זאת. מי שמבקש איחוד משפחות ו/או קצבאות שונות, שיבדק בקפידה וישנן שיטות מתקדמות לכך - התרוץ של רמאות איננו רלוונטי ואיננו קביל.
עד כמה שאני מודע למסורת - אצל המוסלמים האישה הולכת בעקבות הגבר. כך שמה שאפשר להתיר לאישה אין להתיר לגבר.
מה שאיננו פחות בחשיבותו - הוא החינוך וכאן אני מתייחס לחינוך של כולם. החינוך חייב להיות חינוך ישראלי מובהק. חינוך המייצר שייכות למדינת ישראל ולא מייצר נוגדנים כלפיה.
על מנת להשיג זאת אפשר לכתוב ספר שלם - מדינת ישראל חייבת לממש את ההגדרה הכתובה במגילת העצמאות שמדינת ישראל היא מדינה יהודית דמוקרטית. זה אפשרי ועדין לא מאוחר. עד כמה שידוע לי פרופ' אמנון רובינשטיין כתב על כך מספר מאמרים ואולי אפילו ספר - כדי וחשוב לעקוב ולהפנים.
ישן 03-06-2006, 18:28
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אני קורא מה שאתה כותב, הבעייה שאתה סותר עצמך ללא הרף...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "תקרא גם לפעמים את מה שאני כותב"

1. סתירה פנימית שמראה שאינך יכול להכריע בדבר זכותם של אינספור ערבים להגר לפה...
2. אתה לא בעד זכות השיבה, אבל נגד חוק השבות. האנטי ציוניות מבצבצת בכ"ז...
3. אין זכותך למנוע נישואין - יש ויש זכות למנוע מהזוג הטרי להחליט לגור דווקא פה ולא שם. אגב,
בכל העולם יש חוקי הגירה נוקשים יותר בקשר לערבים, ממה שיש כאן - כך שדבריך, שגויים (כמעט
כרגיל...).

יפה מצידך שלנשים אתה מתכוון להתיר להתיישב פה. את עשרת צאצאיו הישירים של האיחוד, אני
מקווה שאתה מציע שנממן באמצעות קרן מיוחדת של תומכי "השיבה הזוחלת" הנ"ל...

אכן כדאי שתעקוב אחרי דברי רובינשטיין. הוא ציוני ו"די" מתנגד לכל רעיונותיך, ו"התלבטויותיך"
בקשר להגירת הערבים לפה במסגרת נישואין...
ישן 03-06-2006, 20:40

נכון שהנושא מורכב ואין כאן שחור או לבו - אינני דוגמתי שכמותך שרואה אך ורק צד אחד
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אני קורא מה שאתה כותב, הבעייה שאתה סותר עצמך ללא הרף..."

מה שמביא אותך למסקנות לא נכונות ובעיקר לפרושים בלתי נכונים של התלבטויות המועלות על הכתב.
הבעיה המורכבת כיצד לממש את השילוב בין מדינה יהודית (ישראלית על פי הגדרתי) וגם דמוקרטית. אני הבאתי כאן את רובינשטיין וציינתי שאני תומך בדעתו - אז מה אתה קופץ ?

1. אני בפירוש בעד חוק השבות - אלא לדעתי יש לבססו על קריטריונים שלא יהיו בלעדיים לקביעה הקשורה בהלכה האורטודוקסית. לא הרבנות האורטודוקסית אמורה על פי דעתי לקבוע מי היה סב סבו של המועמד לעליה ו/או האם אמו היא יהודיה.
2. בפירוש כתבתי שיש למדינה זכות לקבוע בהקשר לבן הזוג וגם ציינתי שי לבדוק את הנושא במדינות אחרות ולא בצורה חובבנית כשלך אלא בצורה מקצועית מהימנה.

נסיונותיך להרשים את משתתפי הפורום בסדרה של שקרים ועוותים לא תעלה בידך. תמיד אני אחשוף את האמת שלי. לא שהיא כל כך חשובה אלא כדי שמשתתפי הפורום יהיו חשופים לעוד זווית ראיה והחלטותיהם והתייחסויותיהם, אפילו שתהינה שונות לחלוטין משלי, תתקבלנה מתוך ראיית תמונה כוללנית יותר.
ישן 04-06-2006, 11:08
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

ודאי שאתה רואה רק צד אחד, רק שהוא לא הצד הנכון...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "נכון שהנושא מורכב ואין כאן שחור או לבו - אינני דוגמתי שכמותך שרואה אך ורק צד אחד"

זה שציינת שאתה תומך ברובינשטיין, לא משנה את העובדה שמהותית אתה נגד כל מה שהוא מייצג.
1. אתה בעד חוק השבות, רק שהקריטריונים ליהדות שלך הם כאלה, שגם אנטישמי מובהק יכול
להשתמש בהם, לצורך קבלת ת.ז. ישראלית והצטרפות למועדון נתמכי הביטוח הלאומי...
2. אני אמנם מקבל את ה"מקצוענות" שלך בהשוואה ל"חובבנות" שלי, אבל עובדתית כרגיל אתה
בונה תילי-תלים על כלום: אני טענתי בפשטות גמורה "ללא שמץ חובבנות/מקצוענות" שיש למנוע
הגירת אזרחי אוייב לישראל, גם בגלל הצורך הביטחוני וגם בגלל הצורך הדמוגרפי (לך, כתומך מדינה
חסרת זהות לאומית יהודית, זה לא משנה - לרוב היהודים, שלא רוצים לגור במדינה ערבית, זה משנה
מאוד...).

אני שמח שאתה מעוניין לחשוף את האמת שלך, ואני כאן כדי לסייע לך לומר אותה, מפחידה ככל
שתהיה בעיני הציוני הממוצע...
ישן 04-06-2006, 12:11
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
מה אתה רוצה ממנו ?
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "תמשיך ליחס לי עמדות לא לי - אני שמח להנות את חושיך האפלים"

מה ז"א "לייחס לי עמדות לא לי" ??!
כל מה שהוא ייחס לך בהודעה האחרונה שלו נאמר על ידך קודם לכן (למעט הפרשנות הצבעונית שהוא נתן להגדרתך את מיהו יהודי).

יש לי תחושה ההולכת ומתחזקת שמדוברבטקטיקה שלך , לצאת בהצהרות שאין קשר בינן לבין הנאמר קודם לכן ולסיים בכך את הדיון או להסיטו לכיוונים אחרים.

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

נערך לאחרונה ע"י זוהרת בתאריך 04-06-2006 בשעה 12:14.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:04

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר