לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #7  
ישן 08-07-2006, 23:30
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.12.05
הודעות: 17,294
ממתי הם הארזים?
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Shay3434 שמתחילה ב "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו איזובי הקיר?"

דווקא יהודי בריטניה די מעורים בחיים שם והם "בריטים" לכל דבר. מהסיבה הזאת אין פלא שאצל חלקם קיימת העויינות הבריטית המסורתית לישראל, עויינות שקיימת דווקא אצל החוגים שמרניים יותר. 300 איש זה לא ממש הרבה ואני לא חושב שישנה שם איזושהי תזוזה מעבר למה שמוכר משש השנים האחרונות. ישנו אפילו יהודון חבר פרלמנט אחד שביקר בישראל לפני כחמש שנים ועשה סרט תעודה אנטי ישראלי חריף. היה די מזעזע לראות את השינאה אצל הבנאדם שאפילו בכניסה לירושלים שומעים אותו אומר ברקע שירושלים הוקפה בשכונות המכוערות שבנו הציונים כדי להשתלט עליה.

מצד שני, וכדי קצת "להרגע", חשוב להדגיש שהאנטי ישראליות רווחת הרבה יותר אצל הרפש האינטלקטואלי מאשר אצל הזרם המרכזי. כמובן שבעלי הטורים בגרדיאן או פרופסורים להיסטוריה מאוקספורד עושים המון רעש ואנגלית משובחת, אבל בהרבה ביקורים באנגליה דווקא נתקלתי בגישה מאוד בריאה אצל האדם הממוצע. לא נעים להגיד אבל אני אישית חושב שב"שוק דעת הקהל האירופי" (בניגוד לה האמריקקי) דווקא חוסר יחסי הציבור של ישראל הביא לתוצאה טובה יותר מאשר בליץ של יחסי ציבור ב2002 לצורך העניין. ב2-3 השנים האחרונות בא שינוי בקו המחשבה אצל הציבור שמקורו גם במיתקפות האיסלאמיסטיות על יעדים אירופים - מתקפות שמקורן בגיס החמישי ילדי אותן המדינות- אבל גם לא מעט בעובדה שאנשים יום אחד אמרו לעצמם: "רגע, עם כל ההחרמות, הסנקציות, ההסתה והשינאה שמופגנת נגדם, הישראלים האלה, שפרט לקולניות לא נראים מזיקים במיוחד כשהם אוכלים בDEEP PAN PIZZA, עדיין ממשיכים "לתקוף" את "פלסטינים האומללים" - כנראה שהעניינים לא פשוטים כמו שכתוב בגרדיאן וב BBC".

תוסיפו לזה את מה שבא מעיראק - פתאום רואים שגם ה Brave british boys הורגים 10 ערבים ליום - והם הרי לא פושעי מלחמה.... - ותקבלו איזשהו שינוי איטי אבל מבורך בתפיסה.

והכי חשוב: בניגוד למה שמשרד יחסי ציבור יעשה (הרי לערבים יש יותר כסף לזה..) כאן השינוי בא מבפנים.
_____________________________________
.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #9  
ישן 09-07-2006, 12:31
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.06
הודעות: 2,752
למה ההתרגשות מאלו דווקא ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "יהודי בריטניה מבקרים את הפעולה בעזה (במקום לבקר בשדרות ובאשקלון)"

קריאה בכתבה מראה שמדובר בעצומהשל ארגון מסויים , ארגון די דומה ל"גוש שלום" ודומים לו אצלנו ולא בהתארגנות ספונטנית לחתימה.

זה האתר של הארגון הזה וקישורים אליו ניתן למצוא באתר של גוש שלום ובאתרים הישראליים של דומיו.
http://www.kibush.co.il/index_h.asp
http://www.seruv.org.il/Hebrew/default.asp
_____________________________________
"אורי אבנרי לעולם איננו משקר" , סוף ציטוט.
האקדח מהמערכה הראשונה - קישור.


לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")


לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)


נערך לאחרונה ע"י זוהרת בתאריך 09-07-2006 בשעה 12:36.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:01

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר