לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-07-2006, 12:18
צלמית המשתמש של ghnon
  ghnon ghnon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.05
תאמין לי שיהודים יותר..
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אפילו ברמלה ולוד - תראה מי הם המקופחים"

מדבר אחד שהתגורר בלוד.
הערבים שם מתגוררים בוילות לא חוקיות כל השטחים שם לא חוקיים.
המשטרה לא עושה נגד זה כלום!
הם לא משלמים ארנונה,מיסים.כלום ממש כלום זה בדוק!!
שכונת הרכבת הם עושים שם מה שהם רוצים,משטרה לא מדברת
כל אחד שם מפחד.
ובמקום להרוס את הבניות הבלתי חוקיות האלה,הם ממשיכים להתגורר.
הם מוכרים שם סמים חופשי.
ובגללם העיר כך.
והיהודים כן משלמים,וכו'
ואם לא-היו משתמשים בחוזקה נגדם,כי הרי זה קל יותר.

אז תעשה לי טובה ותפסיק לדבר שטויות על משהו שאתה לא מבין בו.
תודה.

נערך לאחרונה ע"י ghnon בתאריך 11-07-2006 בשעה 12:25.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-07-2006, 12:29
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אני מכיר את המצב הכללי לעומקו-לאו דוקא מה קורה בלוד אבל...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ghnon שמתחילה ב "תאמין לי שיהודים יותר.."

1. מתי בפעם האחרונה הכינו תוכנית מתאר והקצו קרקעות לבניה למגזר הערבי ?
2. מתי ראית את המשטרה יורה על מנת לפגוע באספסוף יהודי מתפרע ומשתולל, כדי סיכון אמיתי של שוטרים?
3. מתי דאגו למגזר למיעוטים ל"סדור עבודה" - האבטלה בקרבם נוסקת לשחקים - מי שמובטל אין לא ממה ואיננו משלם מיסים.
4. גדולי סוחרי הסמים אינם דוקא ממגזר המיעוטים - יתכן והם משמשים כ"דגי רקק" בידי אחרים.
לצערי פשע הסמים איננו נחלת מגזר המיעוטים בלבד.
5. העיר נראית כפי שנראית בגלל פרנסי העיריה, שאינם נוהגים במידה שווה עם כלל התושבים.
6. לבך מלא שנאה לזרים ופיך מפיק רק דברי בלע כלפיהם.

עובדה שגם ממשלת ישראל , לא אני "אוהב הערבים", הבחינה בקיפוח ומנסה לתקן אותו ולא בפעם הראשונה.
ישן 11-07-2006, 15:01
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אכן הכרות מעמיקה עם התעמולה הערבית - אבל לא עם המצב...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אני מכיר את המצב הכללי לעומקו-לאו דוקא מה קורה בלוד אבל..."

1. ה-ם נגד תכניות מיתאר, שייאלצו אותם להפסיק לבנות צמוד-קרקע ולהתחיל לבנות לגובה.
2. את אגדות הסכנה הממשית לחיי שוטרים, עדיף שתמכור בדמשק. כאן דווקא יודעים מי היחידים
בארץ שסיכנו חיי שוטרים (ורצחו נוסע בכביש החוף).
3. מי שמובטל אינו עובד בשחור - ומבקש בנוסף ביטוח לאומי. הברחת נשק/נשים/סמים אינה עבודה
מוכרת, וכך גם לא פרוטקשן - כך שאני מניח שגם הם מובטלים לשיטתך...
4. רוב גדולי סוחרי הסמים הם דווקא כן ערבים, וכמעט כ-ל שאר תעשיחית הסמים (הברחה,
מכירה, הפצה) היא בידי ערבים.
5. העיר נראית כפי שהיא עקב החשש ממהומות של נערבים, במידה וייאכף אצלם החוק כמו בשאר
חלקי העיר. אם יחריבו את כל המבנים הלא חוקיים ברמלה ולוד, מצב העיר ישתפר דרמאטית, אבל
אתה נגד הריסת בב"חים ערביים - רק ליהודים צריך להרוס (בתנאי שיש להם כיפות והצביעו ימין).
6. לבך מלא שנאה ליהודים.

ממשלת ישראל נמצאת בסיטואציה נוראה שבה ראשה חשוד בפלילים וחייב לגרש יהודים, ולשם
כך עליו לגייס תמיכת כל ח"כ אפשרי - והערבים הם הקנדידטים הכי נוחים לתמוך בגירוש. מסיבה
זו הוא קונה אותם בשוחד פוליטי גדול, שמקצין את קיפוח היהודים. זו החלטה פופוליסטית של
ראובן אדלר, שכנראה עשה קבוצת מיקוד בשכונת הרכבת...
ישן 11-07-2006, 12:25
  davidb66 davidb66 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.06
קצת פרופורציות: 1. כאשר אנו משרתים בצבא,הערבים לומדים
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לא ולא - יש מי שקבע שבעורקי זורם דם יהודי טהור"

באוניברסיטאות איך לדפוק אותנו! מי מופלה כאן?
2. 20% מאוכלוסית המדינה הם ערבים.
50% מתגמולי הביטוח הלאומי מגיעים אליהם. גביית המיסים במגזר הערבי מגוחכת. הם לא טורחים לשלם מיסים עירוניים.
3. ברשויות המקומיות הם דואגים להעסיק את כל החמולה שלהם ומקבלים מענקים נכבדים מהמדינה.! מי מופלה כאן?
4. הם בונים בתים צמודי קרקע בלבד (מתי ראית לאחרונה בניינים נוסח "שיכון ופיתוח" במגזר זה)?
בנוסף אין להם בכלל תכניות מתאר.
הם אינם נוקטים שום צעד בכיוון של תכנון מרחב עירוני.
5. המדינה לא תעז להרוס להם בתים, בעוד שאם אני אסגור מרפסת ללא אישורים מתאימים, אשלם קנס, הוצאות הריסה ועוד... ואועמד לדין.
6. תושבי סכנין, לדוגמא- מתלוננים על הפקעת קרקעות. חיים שם כ 20000 תושבים על שטח של כ8000 דונם. ברמת גן, לצורך השוואה, כ 150000 תושבים החיים על שטח של כ12000 דונם!!! אז מי מופלה כאן?
מספיק שתעברו בוואדי ערה ואם לא תחטפו אבנים, תוכלו לראות את רמת הבנייה וצורת ההתפשטות שלהם, וכך גם בציר עכו- צפת!!!
7. ישראל היא המדינה היחידה במזרח התיכון שערבים זכאים להיבחר באופן דמוקרטי וליהנות מכל החירויות האזרחיות...
8. במסגרת איחוד משפחות, לא תמצאו אף ערבי שיבקש להתאחד ב"פלסטין", ירדן, מצריים, או סוריה. הם תמיד ירצו להתאחד דווקא בישראל, אותה מדינה "גזענית" ו"מפלה" כמו שטוענים.

אז תאמר לי בבקשה מר "ישראל היפה" מי המופלה כאן???

ישן 11-07-2006, 12:26
  המהפכה הכתומה המהפכה הכתומה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.06
אם הם היו גובים ארנונה אז לא הייתה להם בעיה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "סוף סוף הכירה הממשלה בקיפוח המגזר הערבי"

אבל הם לא יגבו בגלל שהם יודעים, שיש יהודים שנפל להם בורג שיביאו להם כסף סתם כך ויבכו על ה"קיפוח" ועל כמה שרע לערבים, כשבאותו הזמן אחים שלהם יהודים נמצאים באוהלים וחראוילות. הם גם כמובן לא זוכרים את זה שכל המחבלים הובלו ע"י ערבים ישראלים וגם התאכסנו אצלם.
הם גם מתעלמים מזה שהם לא נאמנים ולא אכפת להם מיהודים (ע"ע הפיגוע במירון), בטח שלא אכפת להם מזה שיש אצלם הרבה שטחונים בכסף ולא חושבים על לשלם מס ובטח שהם יתעלמו מעצרות יום הנאכבה ומההכרזות שם.
כמובן שהם גם יכולים להבין את הח"כים הערבים כשהם תומכים בפעילות טרור נגד יהודים, כי הם הרי מסכנים נכון?
הם גם יתעלמו מכספי ה"צדקה" של התנועה האיסלמית שהולכים לחמאס ולשאר אירגוני טרור.
עכשיו, אם הם באמת היו מקיימים את מצוות הצדקה (שהיא אחת מ5 מצוות החובה של האיסלם), ונותנים לעניים אצלם או משקיעים בביה"ס ובתשתיות אז לא הייתה להם בעיה.
ולפני שאתה רוצה להציל אותם תציל קודם את היהודים.
ישן 11-07-2006, 19:01
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
שרוליק קצת בישן, אז תרשו לי לענות במקומו:
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי ghnon שמתחילה ב ":)"

אצלנו בבית הצד הלוגי הוא הצד החזק שלי ולכן אני אסביר לכם חבורת לבנטינים מדוע הערבים הם המקופחים:
[1] בין הגלאים 18-21 בזמן שכל נער מוסלמי מפריש משכרו למס ההכנסה ולבטוח הלאומי - משתמטים הצעירים היהודים והדרוזים מחובה בסיסית זו, ניזונים מכספי המדינה, מקבלים דמי כיס חודשיים ונהנים ממגוון של פעילויות חברתיות וספורטיביות!!!
2] בארצות הגולה התעללו הגוים הטובים ביהודים ע"י הגבלת המקומות באוניברסיטאות אליהם יוכל יהודי להתקבל. ואנחנו... שכחנו את מה ששנוא על חברך אל תעשה עליך ואף החמרנו לעומת הגויים: במקום מספר מקסימלי של מתקבלים קבענו מספר מינימלי [כלומר פחות!!, מינימום זה פחות ממקסימום, נכון?]. וכך קיבענו עלבון צורב לפיו ציוני הקבלה הנדרשים מערבים מוסלמים לאוניברסיטאות - נמוכים מהנדרש מיהודי. אח"כ אנו עוד מתפלאים שהשלום לא הגיע
3] בעוד יהודי ממוצע נאלץ ללכת מרחק של 5-7 מטרים מחדרו לחדר השרותים בביתו - נאלץ ערבי ממוצע ללכת מרחק של כ20 מטרים ולעיתים אף לעלות ולרדת במדרגות בתוך הבית.
4] בעוד בתי הקולנוע בת"א מאובטחים היטב ונערכת בדיקה קפדנית בכניסה אליהם - אבטחת בתי הקולנוע בכפרים הערביים מוזנחת [וזאת למרות שבשערי בתי קולנוע אלו באים הרבה יותר בעלין רקע אתני החופף את זה של המפגע הממוצע
5] מעולם לא קרה ששוטרים ירו באספסוף יהודי אשר סגר את צירי התנועה המרכזיים במדינה, תקף בפראות נהגים שנקלעו למקום והזדהה עם גופים הקוראים בהשמדת ישראל, אבל מעולם!
6] בעוד יהודי ממוצע בישוב ממוצע בקו התפר נכנס לבתים דרך הדלת וישן בנחת בלילה - נאלצים בכל לילה ערבים באותם ישובים עצמם להכנס לבתים דרך החלונות ולהוותר ערים!!
7] האקדמיה ללשון מתוך זלזול מעולם לא טרחה לתרגם את המלה ארנונה לערבית, כך שמאות ישובים ערוניים ערביים הינם חסרי מקורות מימון [וחלקם נאלצו להמתין שנים עד שתוקנו ע"י המדינה פנסי התאורה והרמזורים שעוצבו מחדש בהפגנות אוקטובר העממיות והעדינות]
8] והכי גרוע - חשבתם איך זה לקום בכל בוקר מחדש עם ההרגשה המחניקה והמעליבה שהנציג שלך בכנסת הוא... אחמד טיבי [?!]

ותרשו לי לקנח בסוד משפחתי. כשהרחבנו את המרפסת - שרוליק חרג ב15 ס"מ בעובי הפאנלים. הגיע פקח, הייתה מהומה [שרוליק דבר איתו במילים של אבן שושן והפקח חשב שמקללים אותו]. לא עזר כלום וכמעט הוציאו לנו צו הריסה. ברגע האחרון - עלה במוחי רעיון. 'אנחנו ערבים' הודעתי לפקח ולכן אם תעקור לנו את הפנלים נפנה לעדאללה, לתחבוס ולתעיוש.
שרוליק החוויר ולחש לי שזו עדות שקר והתחזות לזבב"ח [זכאי בניה בלתי חוקית].
תשתוק לחשתי לו. כל החיים הצבענו לפרס.. כל החיים אמרו שיש לו אמא ערביה.. אז אנחנו ער..
- בסדר אמר הפקח, אני לא אהרוס לכם. רק אל תסבכו אותי עם זהבה גלאון.
מאז יש לנו פאנלים עבים. למה זה טוב? תשאלו כבר את שרוליק.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:02

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר