לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-07-2006, 10:22
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
האלוהים שלך הוא אמנם לא בעל תכונות אנוש או מראה אנושי. לאלוהיך קוראים "השלום"...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "האלוהים שלי הוא רק בלב ואיננו זקוק ל"שרות" כל שהוא"

ובדומה למולך הזכור לטוב, גם "השלום" זקוק לקרבנות אדם מדי פעם, כדי לפייסו...
"השלום" הוא גם בעל צורה חיצונית מעוותת הקרוייה בשם "קווי 67'", ובעזרתה הוא ישיג יותר קרבנות אדם...

יש תפילות רבות רבות לאלוהים שלך, ובני דתך מתמחים במנטרות מונוטוניות, בדומה לכת ההארי קרישנא:
"נאכל חומוס בדמשק"
"שלום עושים עם אוייבים"
"אל תתלהמו"
"הבטיחו לנו קטיושות על אשקלון"
"לא רק הפלסטינים הפרו את אוסלו"
ועוד ועוד...

"השלום" הוא אל תובעני שפולחנו קשוח, ומאלץ את מאמיניו להיראות כתמהוניים ע"י סביבתם. היו ימים שהדת
הזו הייתה פופולארית מאוד, אבל העובדה שחרף הבטחתה שאוטוטו מגיע יום הדין וכולנו נחייה בגן עדן, ורק
צריך לספוג מעט "קרבנות שלום" (ע"ע), קרה בדיוק להיפך (הכופרים הזדים יאמרו שזה קרה ב-ג-ל-ל קרבנות
השלום...), והמצב רק תדרדר. מאמין שלום אמיתי, יתעלם מהמציאות הסובבת, כראוי לשבתאִי אמיתי.
גם השבתאִים, לא נתנו למציאות לבלבלם, ואפילו התאסלמות המשיח, לא גרמה לגדולתו לדעוך
בעיניהם...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-07-2006, 11:28
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
בכל מקרה אל השלום עדיף על מולך המלחמה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "האלוהים שלך הוא אמנם לא בעל תכונות אנוש או מראה אנושי. לאלוהיך קוראים "השלום"..."

מספר הערות:
1. לא השלום הוא הגורם לקרבנות אדם. אלא מתנגדי השלום. אלו הטוענים כולה שלי ואינם מוכנים להתפשר על שום דבר.
אלו המצהירים שטוב שרם-א-שיך ללא שלום מאשר שלום ללא שרם-א-שיך. עד שגאל אותנו מנחם בגים (שתי גדות לירדן), הביא אותנו לגבול הבינלאומי והביא לנו את השלום. אם הוא או ממשיכיו היו ממשיכים באותו כוון עם סוריה - לא היינו מגיעים ליום הזה. אבל אין בוכין על חלב שנשפך ואילי פאט מאת.
2. מה לעשות אם גבולות 1967 מוכרות למעשה ע"י מרבית העולם ומרבית אזרחי מדינת ישראל כגבולות הקבע המיועדים למדינת ישראל ממזרח. אוסיף את הסתייגותי המחייבת שנויי תוואי מסוימים בהתהם למצב שנוצר בשטח מאז 1967.
גם את זאת ניתן היה להשיג - אלמלא עיקשותו של שמיר, שגרמה להקרבת חיי אדם עד לעצם היום הזה.
3. בפירוש אינני מתעלב מהתרומה המרכזית של מדינות ערב ואפילו חלק מחברות האו"מ ביזום המלחמות לצורך השמדתנו ו/או בעידוד וסיוע. הם הם הגורם המרכזי לכל השתלשלות העינינים - כמו שנאמר מהים הכללי וטיפה משלי.
אם וכאשר יקבלו את עובדת קיומנו כאן במדינת ישראל ללא עוררין-גם השלום יבוא בעקבותיה.

4.אינני מתפלל לאף "משיח" ולבטח שלא למשיחי שקר:
אני מעדיף את החומוס של צבר - כשר למהדרין ע"י "אלף" בד"צים.

נכון ששלום עושים עם אויבים למרות התנגדותם של "אוהבים" כמוך.

נכון דברים הנאמרים בנחת, ללא התלהמות - מחלחלים ועשויים להביא גם לתוצאות.
התלהמות ו"כסח" מביאים רק להתנגשויות הרג ורצח, של כל מי שנמצא בסביבה.

נכון "הבטיחו לנו קטיושות על אשקלון" והיו גם מי שקיים את ההבטחה. אין כל הצדקה ואין כל חסיון לפעולות רצחניות וחייבים לחסלן מן השורש.
פעולה כוחנית + מדינית עשויה להיות פעולה לטווח הרחוק. כוח בלבד במידה ויביא לתוצאות הן תהינה קצרות זמן בלבד.

נכון, "לא רק הפלסטינים הפרו את אוסלו". אתה יודע זאת בעצמך - כימד מדינת ישראל על כל ראשי ממשלתה נהגו בשיטת האחד בפה והאחד בלב.
אין זה מצדיק בשום פנים את ההרג ואת הרצח בהם נקטו הפלסטינאים. הם יודעים שרק ב"כוחם" להביא להמשך תהליכי הרגיעה, יציאה ממסלול של התנגשות אל עבר עתיד מבטיח יותר.
בדיוק במקביל למעשים החד צדדים שלנו (כמובן אלו שנועדו להפסיק את הכיבוש) הם חייבים במעשה חד צדדי מצידם - להפסיק את הירי, את הרצח ואת מעשי הטרור היצאים מתוכם.

ועוד ועוד...

ישן 18-07-2006, 15:11
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

דן, אל השדלום שלך הוא-הוא מולך המלחמה.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "בכל מקרה אל השלום עדיף על מולך המלחמה"

1. לא השלום גורם כמושג גורם לקרבנותיו, אלא השלום כדת גורם לקרבנות. הוא מביא את מאמיניו לנהוג
כשוטים מוחלטים, ולחזק את כוחם של אלה מחפשים חולשה, ומזהים כל פייסנות כחולשה.
לו נהגו בסוריה כפי שנהגו בסיני ייתכן שהגליל אכן לא היה נחרב היום, אלא לפני הרבה שנים...

2. לולא שמיר ועקשותו, במקום 1500 הרוגים מ93 עד היום, היו 3000 הרוגים מ86 עד היום...
הכופר הנפשע הזה מנע מאיתנו להתחיל לזבוח למולך השלום, ועיכב את התחלת הפולחן...

3. אני שמח שאינך מתעלם מתרומה של מי שהורג בנו לכך שאנו נהרגים. יום יבוא ולא תתעלם מהקשר
המוזר בין רוצח לבין הרצח שביצע...

4. זה שאינך קורא לפולחן שלך בשם דת, ולמושא סגידתך בשם "משיח", לא מבטל את העובדה שהם בדיוק
כאלה.

5. שלום עושים עם אוייב שזנח שאיפתו להשמידך. כאשר "עושים" שלום עם מי שלהוט להשמידך, אז
הדבר היחיד שיזכיר שלום, יהיה כמה מלמולים של כהני הדת שלך, שלא יצליחו להחריש את רעש
הרקטות מצפון ומדרום...

6. אכן היה מי שקיים את הבטחת הקטיושות. אלה שמנהלים את הרשות הפלסטינית שהוקמה בשם דת
השלום.

7. כמובן שמעשים חד צדדיים שלנו חייבים לכלול עוד כניעה, למען נוכל להנות משלום עסיסי עוד יותר
מזה שכהניך ארגנו לנו עד כה. מלחמה היא שלום - אורוול מתפוצץ מצחוק...
ישן 18-07-2006, 16:05

הדיון מה היה קורה אילו היו נוהגים אחרת איננו רלוונטי
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "דן, אל השדלום שלך הוא-הוא מולך המלחמה."

העובדה שנהגו כפי שנהגו, היא זאת שהביאונו ליום הזה.

היום אנחנו מחוייבים להתמודד עם המציאות ולזכור את מחדלי העבר - אני אזכור את אלו שאני חושב כמחדל ואתה תזכור את אלו שאתה חושב עליהם כמחדל. אני ואני מניח שגם אתה מצפים שלא יהיו עוד מחדלים שיכו את מי שראוי למכות (אצלך כל אלו שמסביבינו מ"הודו ועד כוש") ו"ללטף" את אלו הראויים לליטוף (אצלך אין כאלו בסביבתנו).
שלום עשו גם עם הנאצים ועם היפנים בעת הזאת . מלחמות עזות ודם רב נשפך בארצות הסקנדינביה רק לפני 200 שנה. שלום הוא אינטרס של כל אדם שנשמה באפו. - סליחה למעט אורי שהוא עושה שלום רק עם ידידים.
אינני מגדיר את כמיהתי לשלום ככניעה - כמיהתי לשלום היא בהכנעת הלוחמה. על אפך ועל חמתך הוא בוא יבוא כאשר (אני משתמש בדרכי כתיבתך לגבי) חבריך שואפי המדון יוקעו מתוך העם ממנו הם פועלים ואנשים כמותך ישנו את ה"דיסקט" של מחשבותיהם.

תנסה לחשוב שלום ולא מלחמה - תפסיק לחפש מדי בוקר את מנת הדם (ולא חשוב מהיכן היא באה) שתעשה לך את היום.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 18-07-2006 בשעה 16:08.
ישן 18-07-2006, 19:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

"עשו שלום עם הנאצים ועם יפן"?!?! באיזו ספר היסטוריה הזוי קראת את זה?!
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הדיון מה היה קורה אילו היו נוהגים אחרת איננו רלוונטי"

דן, אתה חייב להפסיק לצטט לנו מספרי התפילה שלכם, ולהתחיל לקרוא ספרים רגילים. יפן והנאצים אולצו
ע"י בעלות הברית להכנע ללא תנאי. ב1938 ניסה גיבורך צ'מברליין להביא שלום עם היטלר - ובכך גרם
למלחמה, אבל אח"כ הופקו הלקחים. הסיפור הנאצי נגמר עם דגל סובייטי על הרייכסטאג, והסיפור היפני
נגמר עם פטרייה מעל הירושימה ונגסאקי.
המשיחיזם ההזוי של מאמיניה הבכירים של דתך, הביאנו למצב הנוכחי, בו אנו מחפשים להמציא שלום, עם
מי שרוצה אך ורק בהשמדתנו.

באשר לתיאורייה שלך שאני נגד ידידים במרחב: היו לנו ידידים במרחב, אבל אתה ודומיך הפקרתם אותם
לידי חזבאללה. לך והסבר לי מי ירצה להיות חבר שלך, אחרי מה שעשית לצד"ל (ואני זוכר אותך מכנה
אותם בוגדים, האיש שמרוב רצון להפוך אוייב לאוהב, מכר את כל מי שלא היו נגדו...)...

דן, הדבר היחיד שמונע שקט מן העם הזה, זה משיחיסטים הזויים שנותנים לערבים תקווה שעוד ניתן לייחל
ליום שבוא נסיג עצמנו עד לקו-חוסר-היכולת-להתגונן. הנכונות שלך לשחד אותם בנשק, כסף ושטח, עלתה
באלפי הרוגים, ואם תימשך - היא תעלה בעוד אלפים. מה שכמובן לא מפריע לך להאשים את כל העולם,
חוץ מאשר את הרוצחים האמיתיים - האוהבים-אוייבים שלך...
ישן 18-07-2006, 12:16
צלמית המשתמש של ghnon
  ghnon ghnon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.05
קשקשן?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הפעם אלוהי ישראל ניצח את אללה"

חבל שאתה לא יודע שכולם מאמינים באותו אלוקים.
אלוקים שלנו זה גם אלוקים של המוסלמים ושל הנוצרים.
רק כל אחד מאמין במנהיג אחר.
שלנו זה משה.
מוסלמים-מוחמד.
והנצרות-ישוע.
אבל אנחנו העם הנבחר.
חבל שאתה מפגין כל כך בורות כדי ללכלך על בורא עולם.

"איפה הוא היא שנפגעה ספינת הטילים ?"
אין מה לעשות עד שהעם הקשה עורף לא יחזור בתשובה זה ימשך
וימשך..
אבל ב"ה יש כבר המון של חוזרי בתשובה היה על זה סקר באיזה עיתון.וגם אפשר לראות.
לא זכור לי כל כך שראיתי גם את רה"מ קורא מהתנ"ך פסוקים של הנביא
ורשום אחד על אחד מה שהסתבר גם נכון.
ולפניו היה גם את שר הביטחון שקרא תהלים.

לאט לאט אנשים רואים שלא יעזור להם שום משא ומתן,שום החזרת שטחים
לא הפגזות על עזה ולא על לבנון.
רק ה' עוזר.

מקווה שתחזור גם אתה בתשובה.ותפסיק לדבר כל כך שטויות.

ישן 18-07-2006, 16:26

ממש המניפסט הקומוניסטי - אלוהי כל הדתות התאחדו. על זאת נאמר לו יהיה
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ghnon שמתחילה ב "קשקשן?"

1. מי קבע שאנחנו עם נבחר ? משה, ישוע או מוחמד.
מי הסכים שאנחנו עם נבחר - נבחר למה.
לשמש אור לגויים - היכן הוא האור ?
2. אינני מלכלך על מי שלדעתך ברא את העולם.
אני כותב בקורת על דרכי המאמינים. מי שמאנים שאלוהים רק לצידנו מי שמאמין שאללה מענו ומי שמאמין שהשלוש הקדוש הוא שיביא לעולם את הישועה לאחר שהיהודים יכירו בו.
3. כאשר מדברים על ניסים ועל עזרת האל - אני שואל שאלות? היכן היה בשעות הקשות ביותר. מדוע איננו מונע פגיעה במי שלא חטא או אפילו עדין לא הספיק לחטוא.
4. התשובה היחידה אותה אני מכיר היא יחסים הדדים בין אדם לחברו - אל תעשה לחברך את מה ששנוא עליך. כאשר המילה חבר היא מורחבת כלפי כל האנושות.
אלוהים איננו זקוק לתפילות, לתחינות, לתעניות ולכל אמצעי העזר שמשמשים בני האדם ליצירת הקשר אתו.
5. התנ"ך הוא ספר הספרים של עם ישראל, כחלק אינטגרלי מנכסי התרבות שלנו.
אין כל קשר בין חזרה בתשובה על פי דרכך לבין ציטוט פרקי תנ"ך או כל יצירה ספרותית אחרת ממקורתינו הרבים מאז ועד עצם היום הזה. התרבות היא נכס צאן ברזל לגבי כל עם ועם.
6. שיערב לכל מי שמאמים שהאל עוזר לו - אשריו וטוב לו.
במיוחד אם זה עוזר לו לבכות את החללים שנפלו לשוא על מזבח האומה.
7. באשר אלי אי אפשר לדעת מה ילד יום - באשר לעכשיו הסכוי לכך קטן ביותר עד אפסי. במיוחד אם החזרה בתשובה היא בסגנון שאליו אתה חותר.

ישן 18-07-2006, 17:34
צלמית המשתמש של ghnon
  ghnon ghnon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.05
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ממש המניפסט הקומוניסטי - אלוהי כל הדתות התאחדו. על זאת נאמר לו יהיה"

1. מי קבע שאנחנו עם נבחר ? משה, ישוע או מוחמד.
מי הסכים שאנחנו עם נבחר - נבחר למה.
לשמש אור לגויים - היכן הוא האור ?
על פי התנ"ך ה' בחר בנו.
וגם בקוראן רשום שאנו העם הנבחר.
וגך גם כל הגוים.
2. אינני מלכלך על מי שלדעתך ברא את העולם.
אני כותב בקורת על דרכי המאמינים. מי שמאנים שאלוהים רק לצידנו מי שמאמין שאללה מענו ומי שמאמין שהשלוש הקדוש הוא שיביא לעולם את הישועה לאחר שהיהודים יכירו בו.
לא הבנתי.
3. כאשר מדברים על ניסים ועל עזרת האל - אני שואל שאלות? היכן היה בשעות הקשות ביותר. מדוע איננו מונע פגיעה במי שלא חטא או אפילו עדין לא הספיק לחטוא.
"איש בער לא ידע וכסיל לא יבין זאת"
אין לדעת את דרכי ה' דרכיו נסתרות.
אין צורך ברגע זה לשוב ולשחזר את כל ההוכחות לקיומו של הקב"ה. נסתפק הפעם באלברט אינשטיין, שנשאל אם ניתן יהיה לגשר בין דת למדע, והוא הסביר בחיוך כי רק איש מדע אמיתי מבין ויכול להוכיח כי לא ייתכן לעולם בלי בורא עולם. פרופ' צ'רנייבסקי מן הטכניון כתב שהביאו את גדולי המדע – ניוטון, גליליאו וקופרניקוס ואחרים – ומתברר שכולם מאמינים שמעולם לא נברא אדם עם שיניים על הירך, או על הזרוע, תמיד רק בפה...

4. התשובה היחידה אותה אני מכיר היא יחסים הדדים בין אדם לחברו - אל תעשה לחברך את מה ששנוא עליך. כאשר המילה חבר היא מורחבת כלפי כל האנושות.
אלוהים איננו זקוק לתפילות, לתחינות, לתעניות ולכל אמצעי העזר שמשמשים בני האדם ליצירת הקשר אתו.
אתה צודק!
המצווה "ואהבת לרעך" חשובה יותר מאדם לה'.
התפילות הם בשביל מי שמתפלל,להגיד תודה.לשבח את ה'.
הרי על ידי כך יש לו מצוות.

5. התנ"ך הוא ספר הספרים של עם ישראל, כחלק אינטגרלי מנכסי התרבות שלנו.
אין כל קשר בין חזרה בתשובה על פי דרכך לבין ציטוט פרקי תנ"ך או כל יצירה ספרותית אחרת ממקורתינו הרבים מאז ועד עצם היום הזה. התרבות היא נכס צאן ברזל לגבי כל עם ועם.
יש הבדל בין ציטוט להתפלל ומה שראיתי הוא תפילה לה'.
גם מרה"מ וגם משר הביטחון.
6. שיערב לכל מי שמאמים שהאל עוזר לו - אשריו וטוב לו.
מסכים!

7. באשר אלי אי אפשר לדעת מה ילד יום - באשר לעכשיו הסכוי לכך קטן ביותר עד אפסי. במיוחד אם החזרה בתשובה היא בסגנון שאליו אתה חותר.
כך אמר גם אורי זוהר.
שהיום רב גדול.

ישן 18-07-2006, 17:04
  משתמש זכר vlad_k vlad_k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "גוש דן, ניצלתם, "המטוס שנאמר שנפל" היה בעצם טיל זלזאל"

נחש מה דן..

השלום שעשו עם הנאצים והיפנים היה בגלל שלא הייתה להם יותר רוח לחימה הם ראו שהם הולכים להפסיד..רק הקיצוניים החליטו שיש להמשיך להלחם(כמו היטלר ועוד כמה קיצוניים בSS)
והם אלה שגרמו לכל האבידות האלה...אז לכן לפני שתפלוט שטויות עדיף שתדע את העובדות
אה ודבר נוסף..היפנים היו עדיין מוכנים להלחם אחריי שזרקו פצצה אחת
אחריי שזרקו את השניה קלטו שאין מה לעשות כי יכולים להחריב להם את כל המדינה. ונחש מה
2 הפצצות האלה מנעו מליון אבידות אמריקאיות ועוד מלחמת גרילה שהייתה יכולה להיות כשהאמריקאים היו כובשים את יפן!
ואז בכלל היה קורה כזה דבר:
בגלל המלחמה הקרה הרוסים היו תומכים במחתרת היפנית והיה יכול להיות הרבה בלאגן
ולכל בגלל זה אי אפשר להיות תמיד מוסריים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:20

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר