לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-07-2006, 17:02
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
עלי ווקד מתמוגג מ"מורשת הקרב" של החבר'ה שלו-

שלושה ימים רצופים כיתר צה"ל את מתחם המוקטעה בעיר שכם בחיפוש אחר מבוקשים, אנשי גדודי חללי אל אקצה, הזרוע הצבאית של הפתח. אחד המבוקשים הבולטים שאותם חיפש צה"ל הוא אחמד סנאקרה, אחיו הצעיר של עלא, מפקד גדודי חללי אל אקצה במחנה הפליטים בלאטה, הנחשב לאחד ממפקדי הארגון בשטחים. אולם אמש (ו') התברר כי סנאקרה, בן ה-19, הצליח לחמוק מידי החיילים.

במשך שלושה ימים הרס צה"ל אגף אחר אגף במתחם. "בכל הימים האלה הצבא צעק לי 'תצא יא אבו-יד קטועה, בוא תצא אנחנו נתן לך לשתות, אנחנו נתן לך לאכול'. החיילים צעקו לי 'החיים יפים, בוא תצא החוצה'", אמר סנאקרה ל-ynet. אולם לדבריו הוא היה נחוש שלא להיעצר על-ידי החיילים. "מבחינתי, היה לי ברור שהמעצר הוא לא אופציה. או למות כשהיד או לחמוק ולברוח, אבל בשום פנים ואופן לא להיעצר".

סנאקרה אמר כי בשלב מסוים החיילים התקרבו לחלק ההריסות שמתחתן שהה וכי במשך יממה שלמה שכב על צד אחד ולא זז. "באחת הפעמים אחד החיילים כמעט ודרך על הרגל שלי, אבל אני לא זזתי וכל הזמן התפללתי לאללה. כאשר הם גירו אותי בדיבורים על אוכל ומים והרגשתי שאני צמא, השתנתי בתוך הנעל שלי ושתיתי את השתן, אבל בשום פנים ואופן לא הייתי מוכן להישבר", אמר.

המשך הצ'יזבט באתר החמאס.

עריכה-
תיקון טעות.
התבלבלתי.
אמנם זה נשמע כמו אתר החמאס, אבל זה YNET.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279518,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-07-2006, 19:07
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
שתיית השתן הוא אלמנט נפוץ בסיפורי עליבבה הערביים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "עלי ווקד מתמוגג מ"מורשת הקרב" של החבר'ה שלו-"

היו כאלה מזמן ה"מצור על ביירות" ושוב פעם כשכלאו את יאסר ימ"ש במצודת הטייגרט ברמאללה. אז אפילו היתה איזו סהרורית שמאלנית אחת (אם אני זוכר קראו לה גולן והיא היתה איזו מסאזיסטית במקצועה) שהלכה לשם להזד-משהו עם סבלו ואחרי זה היא סיפרה בראיון שהיא למדה מהגיבורים שהיו שם לשתות את השתן שלה ושזה "לא היה נורא כל כך בסופו של דבר".

בעוד החיזבלה השתכללו והתעצמו, הערבים שכאן לא השתנו (רק השתינו הרבה) ממש מימי מלחמת לבנון וכך גם סיפורי הגבורה שלהם. הפת"ח היה ונשאר חבורת עארסים, סוחרי סמים וגובי דמי חסות. עכשיו הם גם עברו לפיתוח משקאות קלים. אני מקווה שימציאו גרסאת דיאט בשביל היהודיות מסוג פחימה שיבואו להזד-משהו אתם. המפונקות האלה לא מתכוונות להעמיס קלוריות כדי להראות טוב בטלויזיה (שמנות לא מצתלמות טוב בהפגנות מול הגדר. גם למג"בניקים קשה לגרור אותם לניידת אז מביאים את הג'יפ אליהם ואז הלכה כל הסצנה).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:01

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר