לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-08-2006, 15:03
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
מזל שיש בינינו מי שמקפיד על כתיבה איכותית ואיכותית, וד"ל...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "ראשית, שוב ביקורת עלובה..."

האיש לא מייצג מיעוט קטן והזוי, אלא דעה של מאות אלפים במדינה הזו. לא יודע עד כמה אתה מודע
להלך הרוחות של הציבור המסלמי במדינת ישראל, אבל העובדה שנציגיהם מנהלים מלחמה מי
יהיה קיצוני יותר, אמורה הייתה ללמד אותך, שכנראה זה די פופולארי להתנגח במי שמגן על המדינה
הזו.
אני אחסוך ממך הרבה תחזיות. בשנת 2367 הוא לא יהיה הרוב. הוא יהיה הרוב ה-ר-ב-ה לפני, וזה
שאתה מעדיף לטמון ראש בחול (ועוד מתיימר להעביר ביקורת על מי שעיניו פקוחות...), ומעדיף לקרוא בשמות גנאי דווקא למי שאומר את האמת על האוייב הזה (הוא לא גיס חמישי. גיס חמישי הוא יהודי
שחושב כמוהו. צרצור אינו בוגד בנו, שכן אינו חלק מאיתנו. אנחנו המטומטמים שנתנו לו את האופצייה
להלחם בנו מתוך הכנסת...), זה לא ממש מעיד על עומק או על הבנת התהליכים שקורים במדינה
בכלל ובמגזר הערבי בפרט...

האיש הזה מייצג סכנה למדינה, שגדולה בהרבה מכל ה"אנשים הוירטואליים" שאתה נלחם בהם כ"כ בנחישות. אגב, כשהוא קורא לפרץ רוצח, הוא מתכוון גם לאלה שפועלים עפ"י הוראותיו של
פרץ, ומכיוון שאינך מוציא עצמך מהכלל, קבל כנתון שהוא מתכוון גם אליך. בקיצור, מוטב שתבין
שגם אם אתה לא מת עלינו ונחוש להכגן עליו - ה-ו-א לא רואה את זה ככה, ובעיניו אינך שונה
מאיתנו...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-08-2006, 15:13
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מזל שיש בינינו מי שמקפיד על כתיבה איכותית ואיכותית, וד"ל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
האיש לא מייצג מיעוט קטן והזוי, אלא דעה של מאות אלפים במדינה הזו. לא יודע עד כמה אתה מודע
להלך הרוחות של הציבור המסלמי במדינת ישראל, אבל העובדה שנציגיהם מנהלים מלחמה מי
יהיה קיצוני יותר, אמורה הייתה ללמד אותך, שכנראה זה די פופולארי להתנגח במי שמגן על המדינה
הזו.
אני אחסוך ממך הרבה תחזיות. בשנת 2367 הוא לא יהיה הרוב. הוא יהיה הרוב ה-ר-ב-ה לפני, וזה
שאתה מעדיף לטמון ראש בחול (ועוד מתיימר להעביר ביקורת על מי שעיניו פקוחות...), ומעדיף לקרוא בשמות גנאי דווקא למי שאומר את האמת על האוייב הזה (הוא לא גיס חמישי. גיס חמישי הוא יהודי
שחושב כמוהו. צרצור אינו בוגד בנו, שכן אינו חלק מאיתנו. אנחנו המטומטמים שנתנו לו את האופצייה
להלחם בנו מתוך הכנסת...), זה לא ממש מעיד על עומק או על הבנת התהליכים שקורים במדינה
בכלל ובמגזר הערבי בפרט...

האיש הזה מייצג סכנה למדינה, שגדולה בהרבה מכל ה"אנשים הוירטואליים" שאתה נלחם בהם כ"כ בנחישות. אגב, כשהוא קורא לפרץ רוצח, הוא מתכוון גם לאלה שפועלים עפ"י הוראותיו של
פרץ, ומכיוון שאינך מוציא עצמך מהכלל, קבל כנתון שהוא מתכוון גם אליך. בקיצור, מוטב שתבין
שגם אם אתה לא מת עלינו ונחוש להכגן עליו - ה-ו-א לא רואה את זה ככה, ובעיניו אינך שונה
מאיתנו...

בחשיבתך האנליטית קפצת כמה שלבים יותר מדי קדימה.
כרגיל, אתה קורא מחשבות...
אני התייחסתי רק לדיבור ברדיו, ולא מעבר לכך. אין סכנה שח"כ הזוי ידבר ברדיו.
לגבי שאר הדברים, לחלק מהם אני מסכים ולחלק לא, אבל סגנון הכתיבה המתנשא והמעליב שלך תמיד נותן לי מרץ להגיב...
תודה שהסברת לי איך הוא רואה את הדברים... אני ממש חשבתי אחרת.
תהליכים במגזר הערבי, אין לי ספק שאתה מבין גדול בהם....
נמאס לי מההכללות שאתה עושה כלפי, וזאת מהסיבה היחידה שאתה יודע שהן אינן נכונות.
אתה משתמש בי להעברת מסרים ולסתירת עמדות שלא הבעתי ושאני לא תומך בהן.
נא הגב למה שכתבתי כאן ולא למה שהטלפתיה שלך חושבת שאני חושב.
רוב הערבים יכלו להיות חלק ממדינת ישראל ויש עדיין תקוה, צרצור אינו האבטיפוס שלהם, הוא כן התוצאה של 50 שנות הזנחה של המדינה.
הכל עדיין אפשר לתקן וזאת מבלי לזרוק אותם לירדן.
אמיל.

ישן 01-08-2006, 15:27
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
צר לי לבשר לך, אבל שהיהודים שמגינים עליו, הם ההזויים. הוא איש שקול ונבון...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=ori]האיש לא מייצג..."

שפועל ללא לאות למען מה שהוא רואה כטובת עמו וארצו (הפלסטיני ופלסטין, בהתאמה). יפה מצידך
שאתה מנתק בין דבריו ברדיו לבין כל המכלול שהאיש מייצג. לרובנו אין יכולת מופלאה כזו להפריד
באזמל מנתחים בין דברי האיש במקום איקס, לבין דבריו ומעשיו בכל מקום (כשאגב, כולם זהים
ומייצגים קו זהה...), ואז לטעון שאין בעייה עם דבריו במקום איקס...
סגנון התגובה שלי הוא עדין נפש בהשוואה למה שאתה מציג פה (מי כתב "ביקורת עלובה
ונמוכה"?...), והוא לא אפס קצהה של התגובה המתאימה לסגנון המשתלח שלך, שאופייני למי שאינו
מכיר תחום מסויים - אבל מרגיש צורך להביע בו דעה, ועל כן הוא צועק (או במקבילה המוקלדת, כותב
תוך שימוש במלים בבוטות...). האמת היא שבאמת אין לך מושג לגבי מה שקורה בכל הנוגע לערביי
ישראל, שאתה חש להגן עליהם מפני "קיצוני הימין הוירטואליים שלא מחוברים למציאות". אין בכך כל
רע, אלא שאתה רץ להלחם למענם בלהט של מי שיש לו מושג על מה הוא כותב, וזה "מעט"
אבסורדי...
מכיוון שלא נקטתי כלפיך ש-ו-ם הכללות, הרי שכל הטיעון הזה, הוא חסר תוחלת. איני חושד בך בבוגדנות/עויינות/שנאת המדינה ואיני חושב שאתה גיס חמישי (בניגוד למה שקראת כאן לחברי פורום
אחרים, שנאמנותם למדינה היא לפחות כמו זו שלך). אני י-ו-ד-ע שאתה כותב המון דברים חסרי שחר, בנושאים שאין לך מושג בהם, וכשברור שאי אפשר להסתיר את הבורות שלך בכל
התחומים הנוגעים להבנת תהליכים שעוברים על המגזר הערבי בארץ (כולל זה הדמוגרפי,
שלמרבה הפלא, הרשית לעצמך להביע בו זלזול...).

ההכללה שלך לגבי הערבים (שרובם יכלו להיות שותפים לדו-קיום, ועוד כהנה וכהנה), היא כמובן
לא יותר מאיזושהי הבעת תקווה מנותקת ממציאות. אבראהם צרצור עומד בראשה של המפלגה
הערבית הגדולה ביותר, שקיבלה מחצית מכלל הייצוג הערבי בכנסת. תנועתו היא חלק מהתנועה
העולמית של האחים המסלמים, ושני פלגי התנועה הם הכוח הפוליטי החזק ביותר במגזר הערבי,
שלכל כנס שלהם, מגיעים רבבות אנשים נכל קצוות הארץ. גם שתי המפלגות הערביות הנוספות
אינן מבשרות מתינות, כשאחת מהן מונהגת ע"י נאצריסט פאן ערבי (הגדרה שלו, לא שלי), והשנייה אמנם מגדירה עצמה כ"יהודית-ערבית", אבל שני נציגיה הערביים לכנסת מסרבים לגנות
פעולות של חטיפת חיילים בתוך הקו הירוק...
בקיצור, צרצור הוא נציג אותנטי של המגזר הערבי, הרבה יותר מכל מדריך נוער שוחר דו-קיום
שניתן למצוא בתנועת זרעים לשלום...

גם הערבים ברובם חושבים שאת הכל אפשר לתקן, במיוחד את העוול של 1948. הבעייה שלהם,
שעדיין אין לה פתרון, היא שלחיסול מדינת ישראל יתלווה גם חיסולו של הביטוח הלאומי, שהוא
ידידו הטוב ביותר של המגזר...
ישן 01-08-2006, 13:42
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
גם אני במקרה שמעתי את הראיון ההזוי הזה!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי זוהרת שמתחילה ב "ח"כ סרסור: פרץ רוצח ונסראללה לא"

אהבתי מאוד את הנחישות של הגברת (אסתרינה משהו) שהשתיקה אותו והגדירה אותו נכון כ"משהו ולא מישהו". בסוף הראיון המראיינת ניסתה להוציא ממנו גינוי לנצרלה, והוא התחמק כמו ילדון שהגננת מבקשת ממנו להתנצל בפני ילד אחר. הוא אמר אז שמה שאמר על פרץ היה "מהבטן" וכאשר היא ניסתה למשוך אותו להתנצלות על זה, הוא שוב התחמק!

אפילו המראיינת איבדה את הסבלנות כלפיוו...

אין לי מושג מי היא הגיברת שהתמודדה מולו, אבל היא שוב הוכיחה שהרפיסות ההסברתית שלנו היא לא פשע, אלא מחדל מהחמורים בהיסטוריה של מדינת ישראל. בכל פעם שמישהו מעמיד את הפאשיסטים המוסלמים במקום בו אין להם במה חמימה וידידותית, הם מגמגמים ומייד חושפים את הפרצוף האמיתי: הבריונות האיסלאמית הרגילה (פיסית, מתלהמת ומכוערת בדיוק כמו הפרצופים שהם עושים בהפגנות שלהם כשרואים מצלמה) שמסתתרת מאחורי שמיכה קטנטנה ומחוררת של עיתונאינו ופעילים של הלאומנות הערבית (ועוד המון יהודים טובים שחושבים שחופש הביזוי משול ל"לא תרצח").

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:58

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר