לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-07-2006, 17:24
צלמית המשתמש של DolphinBoy
  DolphinBoy DolphinBoy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.02
מידע - - - התנצלות - - -

סליחה עולם.

שוב זקני ציון ברברים וכותשים, אשמים בכל הצרות.
רק את הגופה הקטנה של עומר פסחוב איש לא זוכר

הפרשן הבריטי המעונב ישב באולפן בארשת שהציגה חלחלה מאופרת היטב והציג את כותרות
העיתונים הזועקות. אירופה כולה מאוחדת היום, כך נראה, בדעה שכולנו - כל הישראלים - אשמים
במה שמוגדר "טבח כנא השני". ראש הממשלה אולמרט ביקש סליחה. הרמטכ"ל חלוץ התנצל.
גם שר הביטחון. עוד לפני שהיה תחקיר, עוד לפני שהאמת כולה יצאה לאור. כי כאלה אנחנו.
קטונתי מלעמוד לצידם בשעה זו, אבל הייתי ברשותכם מבקש לצרף כמה סליחות משלי,
ביום שאחרי הפצצה.

סליחה עולם. סליחה ששוב היינו רעים וברברים וכותשים. סליחה ששוב הגשמנו את הפנטזיה
האנטישמית הפרועה שלכם, לראות אותנו כקוץ האמיתי בבשרו של המזרח התיכון, שלא לומר
העולם. וכל זה כדי שבפעם הבאה בה מתחולל פיגוע דמים בספרד, בריטניה או כל מקום אחר,
תוכלו להיאנח באופן צדקני ו"להבין" את המניעים, כי הרי הישראלים אשמים בהכל. זה לא אנחנו,
תגידו באושר, זה הם. הם הרי גם אלה ששלחו בעצם את האמריקנים לעיראק, לא? יש להם איזו
קבוצה של זקני ציון כזאת, ששולטת בעולם. קראנו איפשהו.

סליחה מל גיבסון. סליחה שהתרגזנו עליך בגלל שאמרת אתמול לשוטר בלוס-אנג'לס
ש"היהודים הדפוקים אחראים לכל המלחמות בעולם". ואז שאלת בכעס אם גם הוא יהודי.
הרי בסך-הכל ביטאת בקולך השיכור ובמבטא אוסטרלי כבד את מה שרוב העולם המערבי
חושב כרגע. היהודים הדפוקים, היהודים המחורבנים, ז'ידים ארורים. ברגע אחד, המרחק
בין שחקן הוליוודי מוביל לנשיא איראן אחמדינג'אד מתקצר לאפס. מזל שבן ארצו של גיבסון,
ראש הממשלה ג'ון הווארד, הציל את כבוד המדינה לאחר שהעז לומר ש"חיזבאללה זה לא ארגון
חופש אלא ארגון טרור" - ועוד הותקף בידי מפגינים. יש כמה נקודות של אור פה ושם,ככלות הכל.
ונזכור את כולן.

סליחה אפרים קישון. סליחה שבמשך שנים הוחרמת כ"ימני מטורלל" על-ידי מי שראו עצמם כממסד
הספרותי-תרבותי בארץ, על שכתבת פנינים שרק היום אנחנו מתחילים להבין את נכונותן. כמו
הפליטון שסיפר כיצד העולם אוהב מאוד את ישראל בתפקיד "היהודי", זה המוכה והמושפל,
בסגנון טוביה החולב. העולם אוהב מאוד לראות אותנו כאלה, קטנים ומבוזים. הוא מאוד
לא אוהב את היהודי החדש, שיש לו טנק. זה יהודי מסוכן. יש לו כוח, והוא עושה מה שהוא רוצה.
בכתריאליבקה לא היו טנקים. שם, אצל הפריץ, ידענו מה מקומנו. כל-כך צדקת אפרים. סליחה.

וסליחה עומר פסחוב. סליחה ילד יקר, לעולם תישאר בן 7. את הגופה הקטנה, שנשארה בזרועות
סבתא יהודית במושב מירון, אף אחד בעולם לא זוכר. למעשה, אף אחד גם לא כל-כך דיווח עליה.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/836849/DSC_5266_a.jpg]

לעולם בן 7: עומר פסחוב ז"ל

סליחה עומר, סליחה שלא גררנו את כל צוותי הסוכנויות והכתבים הזרים ואל-ג'זירה ופנינו למועצת
הביטחון של האו"ם וארגנו משמרות מחאה מסביב לשעון וצרחנו מלוא גרון - בשנייה שבה הרקטה
הארורה נפלה על הבית שלכם והרגה אותך ואת סבתא. ולא עשינו את כל זה, כי אנחנו גאים
בעצמנו על עוצמתנו. אנחנו לא רצים לייבב לאו"ם ולתקשורת. אנחנו נושכים את השפה וממשיכים,
כי אין ברירה. אז סליחה עומר, כי רק ממך באמת צריך לבקש. ורק אז מהילדים של כנא.

גיא בניוביץ - ynet
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3284052,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-08-2006, 12:11
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
למה בא לי להקיא?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=DolphinBoy]תשחרר את..."

זה זמן רב שאתה מציג עצמך כ"טייס".
ידוע על פורום אחר שאדם מסוים הציג עצמו כ"עיתונאי" וכולם התייחסו אליו כעיתונאי כי הרי הוא הציג עצמו ככזה.
רק לאחר זמן רב התגלה שהאיש הוא פנטזיונר ובדאי. רק חבל שאיש לפני כן לא הרגיש שהאיש היה היחיד בפורום שהתהדר ב"מקצועו".
לעומת זאת, לגביך אין כל ספק שאתה "טייס" כי הרי אתה מציג עצמך ככזה...
יש בפורום המון מהנדסים, עו"דים, טייסים, כלכלנים וכו', אבל איש מהם אינו מזכיר כל הודעה שנייה את תוארו ומקצועו. מלבדך. והמבין יבין...
ולא שבלתי אפשרי שיהיה בפורום טייס. זה לא בשמיים...
יש כאלה בפורום שלנו כמו בפורומים רבים אחרים. אבל בשום מקרה הם לא מתהדרים במקצועם אפילו פעם אחת - כי הם לא מרגישים צורך בזה. מלבדך. מעניין...
טוב, לא נשלח אליך חוקרים. זכותך להיות כמה "טייס" שתרצה. המקלדת סובלת הכל.
ובעצם מה זה מפריע לנו? אם פלאי הטכנולוגיה מצליחה "להטיס" אנשים באמצעות המקלדת, הרי זה נפלא..
אגב, אם פעם תצא לחופשה בקצה העולם ותרצה שמישהו יוכל להחליף אותך בפורום, תמיד תוכל לבקש מאחד החמשים בטייסת שיכתוב בשימך.
רק שיזכור להזכיר לנו בכל הודעה שנייה שהוא "טייס" ואז כולנו, כמובן, נאמין. כי הרי הוא מציג עצמו ככזה.
את המושגים, ההווי, והמטוס הוא הרי מכיר היטב. כמוך...
ורק שאלה: למה אתה היחיד בארץ ש"דואג" להזכיר לנו כל הודעה שנייה שאתה "טייס"?...
ישן 01-08-2006, 12:19
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אני לא מבין על מה כל המהומה?
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "למה בא לי להקיא?"

למי איכפת מה הוא ומי הוא כל גולש? אם לטייס קרב יש זמן לגלוש כאן בפורום סקופים שבו אין כמעט סקופים, אני מקווה שזה רק תחביב פטיש קטן שלו, ולא יותר.

ואגב ובלי קשר לבחור המדובר שאני לא מוצא חשיבות בבירור האם הוא דובר אמת או לא: ישנו בחור שעובד במישרד שלי. הוא לא מזהה אותי, אבל אני את הפרצוף שלו זוכר. הוא טוען פה ושם, אבל לפחות פעם ביומיים, שהוא היה מפקד צוות ביחידה מסויימת ובזמנים מאוד מסויימים. הוא שולט בהמון פרטים טכניים ועושה רושם על אלה שמקשיבים לו (ומי שעובד במישרדים יודע מהו הסיכוי לפגוש מישהו שהיה לוחם, אפילו מישהו ששירת ביחידת שטחים לפני שנת 2000). הוא זורק המון פרטים כאלה, אבל "רק: אני מרגיש אצלו את חוסר הביטחון ואת המושלמות של הידע בסיגנון אלה שמומחים בקריאת ספרות מקצועית ומשיגים את כל הסימולטורים החדישים ביותר.

אני מניח שהוא לא השיג את כל אלה, כי אין לו צורך - הוא היה אחראי הבונקר של היחידה... פעם רציתי לעשות לו איזו פאדיחה, אבל אז ראיתי שהוא לא מנסה להרשים בחורות, הוא סתם מרגיש שהוא יודע המון אבל מתבייש להגיד שהוא יודע את זה מצפיה מהצד ולא מלחימה פעילה. אם הוא מרגיש ככה אחרי גיל 30, נוותר לו.

ישן 01-08-2006, 13:21
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "נכתב בטעות."

בא לך להקיא כי אתה איש קטן וכואב לך מסיבות שרק טיפול פסיכולוגי יכול להבהיר..
אני לא מתהדר בכך שאני טייס, והיו על כך דיונים בעבר, אני מעלה זאת כשזה רלוונטי , נגיד רק לדוגמא, שמישהו רומז לי שאני תומך באויב רק בגלל שדעותי שונות משלו, בדיוק כמו בשירשור הנוכחי!!! בכל מקרה שכזה, אני נוהג להזכיר לדמות הוירטואלית שיושבת מולי ששנאת החינם שלו יכולה לחפש אותי בסיבוב, ובזמן שהוא נלחם באויב ע"י תיקתוק במחשב, אני נלחם באויב באמת, אז שלא ירמוז אפילו לכך שאני עוזר לאויב.
מה שמגעיל באמת, זה השנאה שיש לך (ולאחרים) כלפי רק בגלל דעותי השונות. המגעיל באמת הוא שאתה בוחר להגן על הבחור שכינה אותי ערבי (ובכך כיוון למשהו מאוד ברור..) ולא על הטייס שנלחם ברגעים אלה, זה מה שמגעיל וזו הסיבה שאתה עלוב.
דעות פוליטיות, זה בסך הכל פורום, אפשר להירגע, יש מלחמה בחוץ!!
ולגבי אמיתות היותי טייס, ראשית זה עולם וירטואלי ולכן זה לא באמת משנה, אבל אם זה בכל זאת חשוב לך, אתה מוזמן לפנות למנהלים בפורום צו"ב שיאשרו לך זאת.
אמיל

ישן 01-08-2006, 15:12
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
למה שנאה? איפה ראית שנאה?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "בא לך להקיא כי אתה איש קטן..."

והיכן ראית שאני תומך בזה שכינה אותך ערבי? אתה גם הוזה בהקיץ? או שהיית עסוק בתהייה מול התע"ל?
רק רציתי לברר מה מניע אותך. למה ייחסת את זה לשנאה? מה, יש לך רגשי נחיתות?
רק ביקשתי להבין סוף סוף מדוע אתה "טייס" כל הודעה שנייה.
אתה טוען שזה בגלל שרמזו לך אי אלו דברים בגלל דיעותיך.
יש בארץ אלפי שמאלנים שמטיחים בהם כל מיני אמירות קשות ואיש מהם לא מציג עצמו כ"טייס". מה הקשר?

גם יפתח ספקטור וחבר מרעיו הם טייסים. אז מה, זה הפריע להם להיות סרבנים כשהיו צריכים להלחם מול פני האויב כשזה לא תאם את השקפת עולמם השמאלנית? טייס לא יכול לבגוד בחבריו בשעת לחימה באויב? שאל את הסרבנים.

וגם בשעת מלחמה לא כל טייס נמצא מעל שדה הקרב. שוב שאל את הסרבנים.

ואני מדגיש שוב: יש בפורום טייסים אמיתיים. ואיש מהם לא מרגיש צורך להתהדר בזה. רק אתה (היחידי בארץ).

אני יכול לברר שאתה טייס בפורום צו"ב? וואלה? איך הם יודעים? גם שם פימפמת שאתה "טייס"? למה היית צריך? גם הם רמזו לך שאתה תומך באויב???

וואלה אתה דגול!

חבל שאילן פפה לא מספיק חכם כמוך. גם כלפיו רומזים שהוא תומך באויב. הטמבל לא יכול לספר שהוא "טייס"?

ישן 01-08-2006, 15:20

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "למה שנאה? איפה ראית שנאה?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי jumbo
והיכן ראית שאני תומך בזה שכינה אותך ערבי? אתה גם הוזה בהקיץ? או שהיית עסוק בתהייה מול התע"ל?
רק רציתי לברר מה מניע אותך. למה ייחסת את זה לשנאה? מה, יש לך רגשי נחיתות?
רק ביקשתי להבין סוף סוף מדוע אתה "טייס" כל הודעה שנייה.
אתה טוען שזה בגלל שרמזו לך אי אלו דברים בגלל דיעותיך.
יש בארץ אלפי שמאלנים שמטיחים בהם כל מיני אמירות קשות ואיש מהם לא מציג עצמו כ"טייס". מה הקשר?

גם יפתח ספקטור וחבר מרעיו הם טייסים. אז מה, זה הפריע להם להיות סרבנים כשהיו צריכים להלחם מול פני האויב כשזה לא תאם את השקפת עולמם השמאלנית? טייס לא יכול לבגוד בחבריו בשעת לחימה באויב? שאל את הסרבנים.

וגם בשעת מלחמה לא כל טייס נמצא מעל שדה הקרב. שוב שאל את הסרבנים.

ואני מדגיש שוב: יש בפורום טייסים אמיתיים. ואיש מהם לא מרגיש צורך להתהדר בזה. רק אתה (היחידי בארץ).

אני יכול לברר שאתה טייס בפורום צו"ב? וואלה? איך הם יודעים? גם שם פימפמת שאתה "טייס"? למה היית צריך? גם הם רמזו לך שאתה תומך באויב???

וואלה אתה דגול!

חבל שאילן פפה לא מספיק חכם כמוך. גם כלפיו רומזים שהוא תומך באויב. הטמבל לא יכול לספר שהוא "טייס"?

תפסיק לקשקש,
אני לא סרבן ואין כאן שום קשר.
אתה מתפרץ לדלת פתוחה, הדיון הזה נערך כבר כמה פעמים וחיפוש קצר יוכיח לך זאת.
התייחסתי להיותי טייס או בתחום המקצועי גרידא או לתשובה לקריאות בוגד.
תעשה חיפוש ותראה שזו האמת.
אם אתה חושב שזה לא בסדר שטייס שנלחם כל יום בשמירה על המולדת, יגן על עצמו ברוח זו כאשר קוראים לו בוגד אז אתה הוא זה שצריך בדיקה!!
זו המציאות כפי שהיא, הערתך שאני מתהדר שאני טייס הינה דמגוגית ושיקרית, מעולם לא התהדרתי בזה, רק הגנתי על עצמי בפורום מפני טיפשים שחושבים שאי אפשר לחשוב אחרת (שתי מדינות לשני עמים) מבלי להיות בוגד.
נראה לי שזה מה שכואב לך באמת...
עכשיו, עזוב אותי בבקשה עם השקרים שלך.
תודה.
אמיל.

ישן 01-08-2006, 16:07

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "אמיל תאמין לי אמרתי לך כבר שאני מכיר טייס והוא אחלה שוויצר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kkr3
אבל בחיים שלי לא ראיתי בן אדם יהיר כמוך...
ואני תמיד הייתי בטוח שכל הטייסים עושים את עבודתם למדינה ולא התגייסו "לעשות רושם על הבנות", אבל כנראה טעיתי...

היית בטוח בזה כי אתה קצת צעיר וחסר ניסיון.
א. איך בדיוק זה עוזר לי שאני "מתהדר" כאן בפורום, הרי אף אחד לא יודע מי אני.
ב. כשתגדל, תבין שכל דבר שעושים בחיים עושים או בשביל לעשות רושם על הבנות, או בשביל המשפחה ועצמך, זהו, אלו האופציות היחידות שיש.
ג. למרות שירדתי ממך מתוך רחמים, נראה לי שאתה ממשיך "לחפש" אותי בצורה לא הוגנת, כתבת כאן תגובה לא ענינית ולא קשורה, ומעליבה ללא כל עובדות . לא הבאת קישור ליהירות שלי אלא סתם כתבת "אתה יהיר" עם השמצות נוספות.
אני מזהיר אותך שאם תמשיך ככה זה יגמר ברע. רד לי מהגב בבקשה, וכל אחד מאיתנו ילך לדרכו בשקט.
תודה.
אמיל.

ישן 01-08-2006, 14:48
צלמית המשתמש של stealth
  stealth stealth אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.04
משעמם בחופש?
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי DolphinBoy שמתחילה ב "מה הכעיס אותך ילד..."

רמת האינטליגנציה פה מרקיעה שחקים- טייס קרב בחיל האויר מקבל כינויים של בוגד ומחבל, זה חוץ מהמומחים לחיל האוויר (שעוד חודש החופש שלהם נגמר) שנותנים סיבות מלומדות שמסבירות למה בעצם הוא לא טייס.

כולכם יודעים לדבר ולהתלהם, אבל אני בטוח שאף אחד ממתלהבי המקלדת פה לא היה לוחם ואני בספק אם מישהו ברמה כזאת יהיה. בזמן שאתם שורצים ליד המחשב והטלוויזיה, ומטפסים על בניינים כדי לשאוף גז מזגנים, הבן אדם שאתם קוראים לו בוגד משתתף במשימות קרביות בלבנון.
מי שמכנה לוחם בצה"ל בכינויים כאלה הוא בוגד בעצמו.

למי שתהה איך לטייס יש זמן לכתוב פה- מבלי להיות מומחה גדול לחיל האוויר, נראה לי שפשוט יש מחשבים ואינטרנט בטייסות, הגיוני לא? גם ללוחמים בחי"ר ובשריון יש זמן לפתוח שש בש לפעמים.

ולגבי עצמי- אני באופן אישי לא מסכים עם הרבה מהדעות שלך אמיל, אני מאחל לך הרבה גיחות מוצלחות וחזרה בטוחה הביתה.

הנה שני קישורים מפורום צו"ב להנאתכם.

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...4%E8%E9%E 9%F1

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...4%E8%E9%E 9%F1
So be it
Settle the score
Touch me again for the words that you'll hear evermore

נערך לאחרונה ע"י stealth בתאריך 01-08-2006 בשעה 14:51.
ישן 01-08-2006, 09:42
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
נצל"ש: להפיץ, להפיץ, להפיץ!!!!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DolphinBoy שמתחילה ב "- - - התנצלות - - -"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3284436,00.html

ואם מישהו כאן קורא צפרדעונית מדוברת, יהיה נחמד לתרגם לעיברית או אנגלית (תרגום לספרדית ופורטוגזית עלי אם יהיה מקור בשפה שימושית קודם לכן). חשוב מאוד לשלוח מאמרים כאלה למכרים במדינות שבהן הסיקור התקשורתי "מאוזן". כאשר יתבררו "ב-5 אחרי המלחמה" מימדי השקר, הערפל השקרי יתנפץ מהר יותר אם השטח יוכן מראש.

זיכרו: מי שמתנצל מראש ונכנס למגננה, שום תחקיר חיובי לא יעזור לו. זיכרו את מקרה מוחמד (בלוף) א דורא. אם ישראל היתה בראש מורם צועקת "ידינו לא שפכו את הדם הזה", התחקירים שבאו (מאוחר מדי) היו מעוררים יותר גלים מאשר "אה, טוב. טעינו נקודתית - הישראלים בטוח הרגו המון ילדים בהזדמנויות אחרות. קייס קלוזד".

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:04

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר