לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2006, 12:32
  תפוחים תפוחים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.04
"הציבור יבין כי גדל גיס חמישי"

חבר הכנסת עזמי בשארה, השוהה בקטאר, יבוא היום לביקור ראשון בסוריה מזה חמש שנים ויצטרף למשלחת של חברי מפלגתו, בל"ד, שבאו אמש לדמשק בניגוד לחוק. במפלגת בל"ד טוענים כי הביקור בסוריה נועד לשמור על הקשר שלהם עם העולם הערבי.

חבר הכנסת אריה אלדד מהאיחוד הלאומי אומר בתגובה לביקורם של חברי הכנסת הערבים בסוריה, בניגוד לחוק כי "החוק לא מעניין את חברי הכנסת ובצדק בשל העובדה שבביקוריהם הקודמים לא מיצו איתם את הדין". לדעתו של אלדד "אין לטפל בעברות אלה במישור הפרלמנטרי אלא הציבור הישראלי ילמד מהר מאוד מה באמת מסתתר מאחורי אותם חברי כנסת".
הוא הוסיף "ככל שחברי הכנסת הערבים יזדהו יותר עם מבקשי רעתנו, יקראו לחטיפת חיילים וייעצו לארגוני הטרור במהלך הלחימה ואחריה יש סיכוי רב יותר שהציבור הישראלי יבין כי גדל בתוכנו גיס חמישי". אלדד אמר כי בביקורם בסוריה והתבטאותם בעד הטרור הם נחשפים כאויבים וכמשתפי פעולה עם האויבים, "בכך הם מקרבים את קיצם במו ידיהם".

עוד הוסיף פרופ' אלדד "הציבור יבין כי הדו קיום השורר בארץ הוא שקרי. חברי הכנסת הערבים מקרבים את רגע ההכרעה בו הציבור יבין שהמצב הוא בלתי נסבל, עליהם יהיה להוכיח את נאנמנותם למדינת ישראל או שייאלצו לעזוב למדינות ערב", אמר אלדד לערוץ 7.

מקור
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/154361

כל הכבוד לאלדד על היושר המחשבתי והנאמנות לעם ישראל.

נערך לאחרונה ע"י תפוחים בתאריך 08-09-2006 בשעה 12:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-09-2006, 14:57
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מה חשוב מה אני או אתה או אחרים חושבים
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי תוכי.נ שמתחילה ב "אגזול מספר שניות מזמנך"

בין מה שאנו חושבים לבין מה שהחוק חושב עשוי להיות פער גדול ומי שקובע זה החוק. אם עברו על החוק חייבים להעמיד אותם לדין.

אני לא השתתפתי בשיחות ואינני יודע על מה דיברו - אולי דוקא הם פועלים להרגעת הרוחות, אולי דוקא הם פועלים למען שחרור החטופים. אולי הם בכלל שליחי ממשלת ישראל ? לי אין את התשובות - אבל היו דברים מעולם.

יש כאלה שאצלם בערבים קיימת אך ורק השלילה, התעוב ובמיוחד החשד הנוראי שמא....

אם אכן הם פעלו ופועלים למען חיסול ישראל אם אכן הם מסיתים לרצח עם, לחבירה לאירגון טרור, לבגידה במדינה - מגיע להם לסיים את חייהם בכלא. אם אם ואם - דרושה גם הוכחה לכך והעמדה לדין בפני בית משפט.

באשר לכניסה לשטחי ארץ אוייב : א. הדבר תלוי בחוק ובחסינות ח"כ.
ב. תלוי אם פעלו על פי תשריט פסקה שניה במכתבי או על
פי פסקה אחרונה במכתבי.

בל אנחנו נחרוץ משפט לחומרה - כהדיוטות
ישן 10-09-2006, 15:00
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
אתה סומך על ראשויות החוק?
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לי אין כל מושג ואני בטוח שגם לך על מה הם דברו עם אסד"

ראשויות החוק פועלות נגד האזרח הקטן ביעילות מפתיעה, אך אל מול
אנשי שררה או חברי כנסת, פעילותם תלויה ברמת הלחץ הציבורי,
ובשליחות/שיסוי בעלי אינטרסים ועמדות שררה.
באשר לבשארה יתכן שעבר על החוק ואולי יש בנסיעתו לסוריה
שליחות "עלומה" מטעם הממשלה, כפי שאתה מרמז.
מי שנשלח, גם אם בניגוד לחוק, ע"י "גורם ממלכתי" בשליחות "עלומה",
בודאי ובודאי שלא יועמד לדין, הרי ממשלת ישראל והעומדים בראשה
הם מעל החוק, עיין ערך "ועדת חקירה ממלכתית".
כל ח"כ במדינת ישראל נשבע אמונים למדינת ישראל ולחוקיה,
איני בטוח שמעשיו או דבריו של בשארה עומדים בקריטריונים של שבועה זאת,
וזכות "חופש הדיבור" אינה יכולה לעמוד לצידו, כתף אל כתף, בשורה אחת עם
אסאד, נסראללה ושאר ה"נשמות הטובות" השוכנות באזורנו.
ככה סתם עולים בי הרהורים שממשלות ישראל מעניקות פרשנות ומשמעות
שונה לפתגם: "בתחבולות תעשה לך מלחמה" ל: "בתחבולות תתחמן את העם",
שהריי ה"אוייב" האמיתי הוא העם, לא?

תוספת קטנה ברגע האחרון
לבני: סוריה ומשעל מונעים את שחרור שליט
מאת: הארץ

סוריה והנהגת חמאס בדמשק בראשות חאלד משעל מונעות את שחרורו של החייל החטוף גלעד שליט, כך אמרה היום שרת החוץ, ציפי לבני, בישיבת הממשלה. לדבריה, סוריה ממשיכה "למלא תפקיד בעייתי בליבוי האלימות באזור". לבני אמרה עוד כי סוריה מוסיפה להציג "פרופיל בעייתי" וכי ישראל העבירה לדמשק כמה וכמה מסרים כי עליה לשתף פעולה במימוש החלטת מועצת הביטחון 1701.

נערך לאחרונה ע"י Leopad בתאריך 10-09-2006 בשעה 15:15.
ישן 10-09-2006, 16:29
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אז על מי אתה מציע לסמוך - על yrevach וחבר מרעיו ?
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "אתה סומך על ראשויות החוק?"

מה לעשות - אנחנו מוגדרים כמדינת חוק. את החוק קובעת כנסת ישראל הנבחרת על ידי כלל האזרחים. את התמהיל שמתקבל כולנו מחוייבים "לשתות".
לאזרחים קיימת זכות הכרעה בבחירות וזכות מחאה תרבותית והלחץ הציבורי הבלתי אלים, במהלך כהונתה של הכנסת.
אין לאזרחים כל זכות (לדעתי גם מידע חסר) לקבוע מי עבריין על פי החוק ומי לא. לבטח שאין להם זכות להאשים, לחרוץ דין ולבצעו.

אלמלא רשויות החוק "האזרח הקטן" היה נרמס ללא כל אפשרות "לפתוח פה ולצפצף", אל מול אנשי שררה.
נכון ש"נכבדי העדה" (לא תמיד הם שומרים על כבודם ו/או על עדתם) מופלים לטובה (לא רק ע"י החוק - אלא בכלל) ופעילות נגד פעולותיהם המעוותות, תלויה ברמת הלחץ הציבורי.

באשר לבשארה , כפי שכתבתי יש מי שמחוייב לעסוק בעניניו ואני מקווה מאד שהוא עושה מלאכתו נאמנה.

באשר לממשלת ישראל והעומדים בראשה הם כפופים לחוק בדיוק ככל אזרח אחר. למעט, זכות החסינות העומדת להם וגם היא בעבור פעילות הקשורה במלוי תפקידם.
הם מעל החוק, עיין ערך "ועדת חקירה ממלכתית".

כל ח"כ במדינת ישראל נשבע אמונים למדינת ישראל ולחוקיה, גם אני אינני בטוח שכלל חברי הכנסת כולל בשארה, "עומדים" אחרי שבועתם ופועלים בהתאם לה. אלא שלא אנחנו רשאים להאשים ולחרוץ דין.

אני מסכים אתך בהחלט שעמידתו , כתף אל כתף, בשורה אחת עם אסאד, נסראללה ושאר ה"נשמות הטובות" השוכנות באזורנו, מעלה כעס ומצמררת. אני רק מאמין ומקווה שהוא יזכה ליחס מתאים משלטונות החוק שאני מאמין בהם - אחרת מהי משמעותה של המדינה ?

המשפט הכי מגוחך אצלך הוא "שהריי ה"אוייב" האמיתי הוא העם" - הריח ללא העם אין ממשלה ובידי העם נתון מי יהיה מרכיביה. הממשלה היא העם, לפחות ברגע בחירתה.

אינני יודע מה התוספת בהקשר למשעל מוסיפה לדיון זה. גם הוא בין אלו הזקוקים לטיפול יסודי ואני מניח ש"זמנו" יגיע שנית.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:21

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר