לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-09-2006, 15:22
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
חלוץ: עד ערב החג יחזרו החיילים מלבנון

"הרמטכ"ל דן חלוץ אמר בדיון בוועדת החוץ והביטחון, כי עד ערב ראש השנה לא יישארו חיילים על אדמת לבנון. זאת, לדבריו, "אם הכל יילך כשורה". כך אמר ח"כ רן כהן לקול ישראל. הרמטכ"ל אמר עוד, כי חיזבאללה שומר על הפסקת האש ואינו נושא נשק, וכי לא ידוע לצה"ל על הברחות נשק מתוך סוריה ללבנון"
http://news.walla.co.il/?w=/0/977907

או שאו מנסה לרמוז משהו או שהוא שכח מישהו

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-09-2006, 05:04
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אני חושב על סבל החטופים. בניגוד לך, החטופים שאני חושב עליהם - אינם מחבלים מורשעים...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אתה רואה הכל הפוך:אולי תחשוב פעם על סבלם של החטופים ובני משפחותיהם"

פתחו במלחמה כדי להשיב את החטופים - והשבתם הייתה חייבת להיות חלק בלתי-נפרד מכל הסדר
של הפסקת אש. נכון שזה רק אחד ממחדלי המלחמה האומללה הזו של אט"ד ושות', אבל אי השבתם
אז, היא כשלון חמור.
סמיר קונטאר צריך למות בכלא, וכך גם כל מחבל רוצח אחר. העובדה שאתה בעד שחרור מחבלים
מעידה שאין בך שמץ אמפתיה למשפחות שיקיריהן סבלו מאותם מחבלים, ואין לך אמפתיה למשפחות
שיהפכו שכולות, כתוצאה משחרור אותם מחבלים (לך וקרא על לואיי סעדי, ששוחרר תמורת טננבאום,
ועל מה שעשה אחרי שחרורו...).

אני בעד תשלום מחיר עבור השבת החטופים - אבל בסופו של דבר יצטרכו לשנות פאזה ולהפוך את
החטיפה למשהו לא משתלם. הפעם זה נכשל, בגלל המדיניות הפייסנית האהובה עליך כ"כ, שננקטה
הן בעזה והן בלבנון, ושעלתה לנו בעשרות הרוגים, ובחורבן הצפון (שאתה לא חדלת מלבשר לנו כמה
הוא שקט, תודות לבריחה מאד"ל, פחות משבועיים קודם למלחמה...).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר