"הא לך אויב אכזר" --- חה"א ימשיך הטיסות בלבנון עד שחרור החטופים
חה"א ימשיך הטיסות בלבנון עד שחרור החטופים
יום שלישי, 3 באוקטובר 2006, 8:50 מאת: עמוס הראל, יואב שטרן ואלוף בן, הארץ
לדברי מקורות ביטחוניים, עד שיוחזרו החטופים וייאכף פיקוח על הברחות נשק, ישראל תמשיך בטיסות, חרף החלטה 1701 של האו"ם http://news.walla.co.il/?w=/0/984685
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי זוהרת שמתחילה ב ""הא לך אויב אכזר" --- חה"א ימשיך הטיסות בלבנון עד שחרור החטופים"
"אשרי המאמין "
סתם כתבה הזויה חסרת בסיס וסימוכין ,מנסים לעשות ספין "כאילו ואוו כל הכבוד לאולמרט ופרץ המדרובים " ואוו אנחנו ממשיכים לטוס ....
אני שוב חוזר ומודה לכל אלו שבחרו קדימה .....אלו שהחריבו את הבית עלינו.
אין בכתבה ולא מילה אחת של אמת הכל שקר הכל ספין של היחצנים של אולמרט ופרץ ,שקרים על גביי שקרים .
למשפחת החטופים : צר לי לראותכם אני ממש ממש מתנצל אבל לא נותר לי אלא לומר לכם " תמשיכו לפנטז שאולמרט יחזיר אותם הביתה " זה בטח לא יהיה בשנים הקרובות.
כל עוד יש לנו ממשלה גרועה וראש ממשלת רפובליקת הבננות שלא מסוגל לעשות כלום חוץ מלשקר לרמות ....זאת התוצאה העגומה של חיינו.
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)