לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-10-2007, 21:33
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ido0087 שמתחילה ב "לחץ דם גבוה"

1.בודקים לחץ דם בלשכת הגיוס.
2.הלחץ דם שלך מעט גבוה,אך עדיין בגבולות הנורמה.
3.תמיד יכול להיות שהלחץ דם הגבוה נובע ממתח נפשי (white coat hypertention,או "תסמונת החלוק הלבן" שמשמעותה תגובה גופנית של לחץ מבדיקות רפואיות,לפעמים ללא מתח נפשי) ולכן בד"כ ישלחו אותך לבצע מעקב לחץ דם,של 10 מדידות פעמיים בשבוע,ואם התוצאות יהיו לא חד משמעיות-להולטר. המלצה שלי-בקש מרופא המשפחה שלך הפניה להולטר לחץ דם. תוצאה של הולטר נחשבת לטובה ביותר,ואם תביא אותה ישר ללשכת גיוס זה יחסוך לך הרבה טרחה ועיכובים אחר כך.
4.במידה ויתגלה שיש לך יתר לחץ דם קל,יכול להיות שירד לך על זה פרופיל ל82 או 72,ויכול להיות שזה יפסול אותך משירות ביחידות מסוימות.
5.ככלל,רוב מקרי היתר לחץ דם בבדיקה בודדת אצל צעירים,מקורם במתח נפשי.תעשה הולטר,ותחזור עם התוצאות ללשכת גיוס (אם תבוא איתם לצו ראשון,זה בכלל יהיה נהדר ויחסוך לך המון זמן ובלגן)

אם יש עוד שאלות,אתה מוזמן לשאול.
בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-10-2007, 22:10
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ido0087 שמתחילה ב "לחץ דם גבוה"

היה לי בעיה מאוד רצינית עם הלחץ דם!!

עכשיו תקשיב תעשה הבדל בין לחץ דם גבוה מלחץ(יש אנשים שהם פשוט לחוצים זה טיבעי אי אפשר לשנות את זה) לבין בעיה רפואית עכשיו איך מבדילים? לי היה לחץ דם מאוד גבוה בתל השומר(אני חושב בסביבות 150/85)
לא עזר מדדו לי 5 פעמים ולא ירד...
שלחו אותי ל10 מדידות הממוצע היה גרוע מאוד משהו בסביבות 143/83
עכשיו לאחר מכן שלחו ואתי לבצע בדיקת הולטר עכשיו לא רק שאין לי לחץ דם ההולטר הראה שיש לי לחץ דם נמוך בלילה שזה אומר שאני פשוט בנאדם שעל כול פיפס הלחץ דם עולה או יורד(וזה לא מחלה או משהו חס וחלילה) המלצה שלי תעשה 10 מדידות(לא שזה יעזור כי צריכים לעשות אותם בקופ"ח וגם שם לרוב זה גבוה)
מקסימום תעשה הולטר ותראה מה הממוצע(לי היה ממוצע של 135/80) אבל זה גם בגלל שהמדידות הראשונות היו מאוד גבוהות והשאר היו מאוזנות לכן המצב נורמאלי לחלוטין... מה שכן היה לי טיפה כולסטרול גבוה והיתי על משקל טיפה גבוה (180 על 80 קילו) הורדתי 5 קילו הפסקתי עם קפאין ומלח(קולה /קפה שחור) והמצב עכשיו מצוין

לסיכום לך תעשה את 10 הבדיקות ותראה מה המצב(לא לשקר בבדיקות מה שיוצא תכתוב) אם יצא לא טוב תבקש לעשות בדיקת הולטר(עדיף מהרופא משפחה שיתן לך הפניה שילך מהר כי יש הרבה מאוד אנשים ואין הרבה מאוד מקומות)

בהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:05

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר