לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-10-2007, 02:38
  bulba bulba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.07
כללי השלכות המשפט והכלא על שירותי הצבאי והוויי האזרחי.

שלום.
כפי שכתבתי כאן אני נידונתי ל-21 ימי מחבוש באשמת אלימות מילולית. רב-תודות על עזרת הפורום בעניין משפטי.

דבר שמעניין אותי ולא מצאתי על אודותיו מידע בחיפוש הוא השלכות האישום על המשך השירות הצבאי ועל החיים האזרחיים.
דבר ראשון, עכשיו אני בקורס מת"ם (51), וכבר מילאתי את כל חובותיי לקורס, למעט המבחן המסכם, ואני אפילו משתחרר בדיוק יום לפני טכס הסיום. האם אני אוסמך במקצועי או אצטרף למחזור הבא או איפלט למקצוע אחר באותו בה"ד 7 או למז"י או לבקו"ם?
עליי לציין גם שבשלישות אני משויך דוקא לחמ"ן: אני משובץ בתור מת"ם ביחידה של מודיעין, סופחתי לבה"ד 7 רק לשם הקורס. איך האישום ישפיע עליי שם? האם יפלטו אותי משם ליחידת קליטה ומיון של מודיעין, או יפלטו ממודיעין לבקו"ם?
האם עוד אוכל לצאת לקצונה או להישאר בקבע?

בהמשך חיי, באילו תחמי העיסוק האזרחיים איש יגלה עניין במעלליי בהיותי חייל צעיר ואמיץ ופעור?

מודה לכם מראש.

נערך לאחרונה ע"י bulba בתאריך 28-10-2007 בשעה 03:02. סיבה: הוספת הודייה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-10-2007, 02:52
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bulba שמתחילה ב "השלכות המשפט והכלא על שירותי הצבאי והוויי האזרחי."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי bulba
שלום.
כפי שכתבתי כאן אני נידונתי ל-21 ימי מחבוש באשמת אלימות מילולית. רב-תודות על עזרת הפורום בעניין משפטי.

דבר שמעניין אותי ולא מצאתי על אודותיו מידע בחיפוש הוא השלכות האישום על המשך השירות הצבאי ועל החיים האזרחיים.
דבר ראשון, עכשיו אני בקורס מת"ם (51), וכבר מילאתי את כל חובותיי לקורס, למעט המבחן המסכם, ואני אפילו משתחרר בדיוק יום לפני טכס הסיום. האם אני אוסמך במקצועי או אצטרף למחזור הבא או איפלט למקצוע אחר באותו בה"ד 7 או למז"י או לבקו"ם?
עליי לציין גם שבשלישות אני משויך דוקא לחמ"ן: אני משובץ בתור מת"ם ביחידה של מודיעין, סופחתי לבה"ד 7 רק לשם הקורס. איך האישום ישפיע עליי שם? היפלטו אותי משם ליחידת קליטה ומיון של מודיעין, או יפלטו ממודיעין לבקו"ם?
האם עוד אוכל לצאת לקצונה או להישאר בקבע?

בהמשך חיי, באילו תחמי העיסוק האזרחיים איש יגלה עניין במעלליי בהיותי חייל צעיר ואמיץ ופעור?

מודה לכם מראש.

לגבי ההליכים בצבא-אחרים יוכלו להסביר לך יותר.
לגבי האזרחות-אין שום השפעה. עבירות משמעת במסגרת צבאית לא יוצאות מצה"ל,למעט במקרים חמורים במיוחד כמו עריקה ושימוש בסמים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר