טוב חברים אני צופה וקורא בפורום הזה כבר המון זמן, לאור הגיוס הקרב ובא ובמיוחד לאור העובדה שלא שומעים פה על הרבה מוהנדסים החלטתי לפתוח אשכול במיוחד לנו, המוהנדסים
דבר ראשון אני ממליץ לכל המוהנדסים לעתיד שלא מכירים, המנון הנדסה בביצוע של נינט - מעביר בי צמרמורת כל פעם =]
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי tomcarr שמתחילה ב "וואלה הנדסה שנגיע לגשר נפוצץ..."
אני שמח לשמוע שלחברה הצעירים יש מוטבציה בשמייים עושה רושם ..
חברה תהיו שפיצים ותאמיני לי ביום שתקבלו את סיכת הלוחם תסתכלו ימינה שמאלה ותראו תחברה שנשארו מהמלחקה הגדולה בטירונות שמקבלים את סיכת הלוחם ...
ותגידו אנחנו לא יורדים משום גולני גבעתי נחל וכל היתר (שהוא לא יחידה מובחרת כמובן )
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Mage שמתחילה ב "אחי אשמח אם תוכל לספר קצת על..."
ראה באשכול הזה http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=390598
בקישור הסברתי פחות או יותר על המסלול וכו'
יש שלושה גדודים 601\603\605
הכי טוב זה 605 (לא רק כי אני הייתי בו)
אני עשתי טירונות קורס חובשים אימון מתקדם קוו פלוגה מבצעית בגדוד כ10 חודש השתתפתי במלחמה ואחר כך הלכתי להיות חופ"ל טירונים בשנה האחרונה יצא לי לעשות הרבה פעילות מענינית כל הקווים שתפסתי היו במקומות כמו ראמלה שזה העיקר יצא להיות חודש באיזור קלקילה במסלול ועוד איזה 3 שבועות באיזור ג'נין באמצע אימון גדודי . וזהו בגדול ..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mage שמתחילה ב "הנדסה קרבית מרץ 08 להתפקד =]"
אהלן חבר'ה אני צבר, מתגייס במרץ הקרוב להנדסה
מאיפה אתם?
אני מגבעת אבני, עשר דקות מטבריה והכנרת
לא מורעל אבל נשבר לי מהחוסר מעש הזה.
מסיים בקרוב קורס ברמנים בזמן אמיתי בתל אביב ועתיד להתבטל עד הגיוס.
מה איתכם ספרו על עצמכם קצת אולי ניפגש.