05-01-2009, 10:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי looklook
א. מותר גם לאנשים לא אובייקטיבים להביע את דעתם, אם דעתם עומדת בכללי ההגיון ומנומקת היטב. אם מישהו מביא נימוק נכון, זה לא מועיל לא להתייחס אליו רק משום שאותו אדם לא אובייקטיבי
יודע מה ? מסכים
בערך כמו שלבן אדם שקיים יחסי מסחר עם צד כלשהו, מותר למתוח ביקורת או להביע דעה על אותו צד או הצד השני, בלי להחשד שהוא מקדם עניין כלשהו בדעותיו ולכן הדעות לא כשרות.
כשתהיה מאוזן ותתערב בויכוחים לא לך רק למען הצדק הזה, אתנצל בפומבי ואקח את דברי בחזרה.
ב. כי כתבת באותו משפט ש"דברים אמיתיים" לא עולים פה לדיון ובתור דוגמא נתת "אשכול כפול". לא הסברת איך אשכול כפול הוא "דבר אמיתי" כאשר ניתן בקלות (בדקתי, כפתור התגובה עובד) להוסיף תגובה לפוסט קודם.
אשכול שבו יש דיווח אמיתי להלן סקופ, לעומת דיווח שהוא לא מקורי וללא פרשנות אמיתית. זה ההבדל. אבל הויכוח הוא אישי ולא על התוכן אז קטונטי, זה באמת לא הריב שלי
ג. אני יודע שאינך נוהג להסתכל על תוכנם של לינקים (כבר הסכמנו על זה הבוקר) אבל אם במטותא ממך, תציץ בכל זאת - תראה שלא כתוב "חסום" ליד השם שלי.
אז אולי בקשריך הותרה החסימה, אבל זו ההודעה האחרונה שלך שם וטרחת לפתוח על זה אשכול בפוליטיקה אבל לא זוכר שציינת באותו אשכול שלמעשה אתה לא באמת חסום. אם זה ככה אז קבל התנצלות שנייה. לגבי הסכמנו הבוקר, לא זוכר שהסכמנו עדיין הבוקר....אם בכלל אי פעם הסכמנו.....
ד. אני מנסה להניא אותך (וגולשים אחרים שינהגו כך) מהנטייה לכתוב נימוקים שסותרים זה את זה, או גרוע מכך - להמנע כליל מההכרח המעיק למתן הסבר
בגלל א-ג ד כבר לא רלבנטי. ובאמת ובתמים שאין לי עניין לפתוח פה כל כך הרבה חזיתות. גם ככה יש בעיה של פורטים בראוטר ואין לי מספיק פורטים בשביל כל גולש שאריב איתו.
.
|
בברכת יום טוב
john reese
|