לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-07-2009, 12:45
צלמית המשתמש של dudib
  משתמש זכר dudib dudib אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Win32.Rbot.ZU שמתחילה ב "מה הסיכוי שיתקבל טופס 55 ?"

האמת אין לי כל מידע או ניסיו בנושא...,אבל לדעתי כן יקבלו את טעוניך לפי דעתי...
כי תרשום להם שלפי דעתך אתה לא יכול וגם כנראה לא תתרום ותמצא את מלוא יכולותיך ולא תתרום באותה המידה שאתה רוצה/ יכול בחי"ר..לפי דעתי הם בטוח יקבלו טיעון מסוג זה ,או מקסימום יתנו לך לעבור כמו שאמר לפני -benor2005- את הגיבוש של מה שאתה רוצה...אבל תראה לפי דעתי כדאי לך לצאת מנקו' הנחה שלא יקבלו את הבקשה שלך (חס וחלילה!!) -כדי שלא תתאכזב אחרי כן...

*דא"ג למה אנשים בפורום ישר הולכים וכותבים בטון נמרץ של שלילה..!?!? למה להוריד לבנאדם את המוטיבציה וסתם לבאס אותו?!?למה ישר לקטול את הבנאדם?? תנו לו צ'אנס בכל זאת אני בטוח שאם הייתם במצב כמו שלו אז גם אתם הייתם נבהלים או מבואסים מתגובה שכזו...!

בהצלחה חבר...

נערך לאחרונה ע"י dudibenjamin בתאריך 23-07-2009 בשעה 12:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-07-2009, 13:01
  דג שמן דג שמן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.06.09
הגבתי מתוך ניסיוני והכרתי את המערכת
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי dudib שמתחילה ב "האמת אין לי כל מידע או ניסיו..."

בתור מי ששרת כמפקד ברצף ההכשרה בחייל השיריון ועסק בשלושה טופסי 55 של חיילים אשר רצו לעבור יחידה(לצנחנים, מג"ב ונח"ל) זכורה לי מה היתה תגובת המ"פ, המג"ד, מח"ט והקשל"ח לטופסי 55 אלו.
ארבעתם התייחסו לטיעונים כאילו החיילים יתרמו יותר ביחידות אחרות, יהנו יותר מהחברה ביחידות אלו, וטיעונים נוספים, כטיעונים לא מספקים כלל.
אין כל הבדל ברמת השירות בין כל יחידות השדה, זה לדעתי מה שצריך להיות הטון אשר שולט בפורום, וזה גם מה ששולט בקבילות של טופסי 55.
מה לעשות, יש להציב לפני משרת בחובה את העובדות בפנים, גם אם היא כואבת ולא נעימה. למה להכניס אותו לאשליות כאילו יש 70% לקבלת הטופס?

לגבי צורת הכתיבה,
לפעמים אנשים, ואני בתוכם, רושמים בנימה חד משמעית, ואולי מעט פוגענית, אין זה מתוך רשעות/ציניות כי אם מתוך רצון להבהיר את דברינו.
ישן 23-07-2009, 23:18
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
תרגיע
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Win32.Rbot.ZU שמתחילה ב "עוד לא עליתי לגדוד אבל חוץ..."

אתה לא הולך לדפוק את עצמך ולא כלום. הטירונות לא משקפת את המשך השירות הצבאי שלך בכלום. פשוט כלום.
חירטוטים ועירבובים של המפקדים שלך לא יביאו לקבלת הבקשה שלך, בטח אם בכל מכתב הבעיות שלך יחמירו לעומת המכתב הקודם. האנשים שם לא טפשים ויודעים להבין מי דובר אמת ומי סתם מנפח את הנסיבות.
אגב, אותו טירון שעבר מתותחנים לגבעתי באמת סבל מבעיה רפואית, שבאמת הגבילה אותו.
אני יודע בוודאות (הייתי מ"כ בטירונות המדוברת) שהוא לא ניפח שום דבר, והיה ברור לכל הסגל שהוא לא יכול להרים פגז.

תגיד, חשבת לדבר עם גורם מקצועי? קב"ן למשל?

ישן 24-07-2009, 01:11
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Win32.Rbot.ZU שמתחילה ב "כן אה...... טוב נו כנראה צריך..."

האימון המתקדם, מה שכונה בתקופתי צפ"ס- צוות, פלגה, סוללה, מקביל לאימון הצמ"פ בשריון (צוות, מחלקה, פלוגה).
מתחילים בקטן- אימוני צוות. כל צוות מתאמן על כל מה שצריך להתאמן. תרגולות שונות בהגעה לעמדה, בקיפול עמדה, בהכנות לירי, בפריסת התחמושת מאחורי התומ"ת, בעליה "על" הנתונים, בירי בקצב אש מקסימלי (ביבש כמובן), וכו'.
לאימון הצוות ישנן מספר מטרות: המפקד מכיר את חייליו- מי מתאים למה, איך הכוון מתפקד, איך הטען מתפקד בקצב אש, איך מש"ק האלפא שלו וכו'. החיילים מצידם מתמקצעים בתפקידים השונים ובתרגולות השונות, ובכלל- הצוות לומד לעבוד כצוות. אוכלים ביחד, מתאמנים ביחד, מתחברים.
לאחר אימון הצוות, שנמשך כשבוע ברוטו, עוברים לאימוני הפלגה. בשבוע הפלגה מתאמנים כפלגה- 3 כלים שנעים ביחד, פורסים, מתאמנים, ויורים ביחד. אימון זה נועד לאמן יותר את מפקד הפלגה ואת מפקדי הצוותים- איך להכניס את הצוות לעמדה, איך להיכנס לעמדה, תדריכים, ניווטים רכובים, וכו'.
גם כאן מדובר על מספר ימים.
בסיום אימון הפלגה עוברים לאימון הסוללה- אז כל הצוותים והפלגות מתאמנים ביחד, תחת פיקוד המסו"ל, הסמסו"ל, ואנשי המפי"ק. קצין הסיור של הסוללה עושה את מה שהוא צריך לעשות, המפי"ק פורס, הצוותים פורסים, וכולם עובדים ביחד. אימון זה נועד לאמן את מפקדי הצוותים ומעלה- קצין סיור, מפקדי פלגות, סמסו"ל, מסו"ל, סמפי"ק וכו'.
בשבוע הזה לחיילים בצוות יש יחסית הרבה זמן מת, משום שהמפקדים והקצינים נמצאים בתידרוכים, בנסיעות בשיירה לעמדות, ובהפעלות ארוכות של הסוללה (ביבש).
לבסוף ישנו התרסו"ל- תרגיל סוללתי המסכם את כל אימון ההקמה, ואורך כ-24 שעות, בהן הסוללה נבחנת ביישום כל מה שנלמד בחודש האחרון.

במהלך אימון ההקמה ישנים בשטח, למעט מקרים חריגים של הקצאת שטחי אש וכו'.
בדרך כלל יורדים לשטח ביום ראשון בבוקר- אם סגרתם שבת, או ראשון בערב/שני בבוקר- אם הייתם שבת בבית.
חוזרים מהשטח ביום רביעי בלילה או חמישי בבוקר- אם אתם יוצאים חמשוש, או חמישי בצהריים- אם אתם יוצאים בשישי.

באימון ההקמה שלי יצאנו שתי שבתות, ביום שישי, וסגרנו שתי שבתות (שבת כן-שבת לא, כשאת הראשונה יצאנו אם אני זוכר נכון).
האימון שלנו היה במחנה קרן שליד קצרין.

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 24-07-2009 בשעה 01:15.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר