אני חדש פה בפורום,הייתי פעיל מאוד ב-FXP נחשפתי לפורום הזה בגלל הרמה הגבוהה ואנשים בוגרים.
אז ככה. החלטתי לפתוח דיון על הנשק המיוחד APS,שנמצא בשימוש בצבא הסדיר של רוסיה.
APS Rifle או בשמו הרוסי "АПС" הוא הרובה היחיד בעולם שמסוגל לירות גם ביבשה,וגם מתחת למים. APS היה פרויקט סודי בברית המועצות בזמן המלחמה הקרה,לרוסים היית מטרה לפתח נשק יחידי בעולם שמוסגל לירות במים. הנשק יצא לשימוש ב-1975,ומאז משמש את חיל הים הרוסי (השייטת של הרוסים) למבצעים סודיים ופעולות בים. עד עכשיו,אף מדינה אינה הצליחה ליצר נשק דומה ל-APS הרוסי,ה-APS נחשב לאחד הנשקים הסודיים ברוסייה,והמדינה אינה מוכרת אותו לאף מדינה,או לאף ארגון. ה-APS דומה בעיצוב שלו ל-AK 47.
ועכשיו קצת נתונים טכנאים: ארץ יצור: רוסייה שנת יצור:1975 עד עכשיו הפעלה:גז קליע: 5.56 ממ (קליע מיוחד) אורך:83 סמ מהירות הכדור:250 מטר בים,365 באוויר משקל:ללא מחסנית 2.5 קג
--------------------------------------------- קצת תמונות
1. הנשק הנ"ל נדון בפורום מספר פעמים.
2. לא כל מה שיוצר בברה"מ / רוסיה הוא "הכי טוב בעולם" ו"אף אחד אחר לא הצליח לחקותו" וגו'.
3. אם הנשק כה סודי איך זה שיש עליו כל כך הרבה מידע?....
4. יש עוד מדינות בעולם שפיתחו כלי נשק לשם לחימה תת מימית.
נערך לאחרונה ע"י טל ענבר בתאריך 27-07-2009 בשעה 14:00.
1.מצטער לא ידעתי
2.כן אתה צודק,אבל הנשק הנ''ל אכן מאוד מוצלח עד כדי כך שאף מדינה לא הצליחה לחקותו.
3.אין עליו ממש הרבה מידע,אפילו לא ידוע איך מכינים תקליעים המיוחדים
המידע היחיד הידוע עליו זה מה שרשמתי.
הנשק נדון בעבר בפורום , תוכל לעשות חיפוש ולא לפתוח אשכול חדש .
הנשק הוא מיוחד , אבל לא עד כדי כך מיוחד , יודעים עליו הרבה וכתוב עליו הרבה כמו כל נשק אחר .
ואחרי שתקרא את הנ"ל, תיקח נשימה פעמיים לפני כל פוסט.
Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht
I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -
ואם נשלב הכל ביחד, אפשר לומר שדי ברור שיוצרו נשקים בעל ייעוד דומה במדינות אחרות, רק שהן השכילו לשמור אותם בשושו מספיק טוב כדי שאני ואתה לא נכיר ולא נדע...
ברוך הבא אל הפורום.
קרא את דבר המנהל והאשכול "פעם ראשונה בפורום..." בעיון. הם כתובים בשבילך.
אתה מעט מאד זמן פה וכבר זכית לאזהרה אחת לפני חסימה.
הנה עכשיו אתה זוכה לאזהרה שניה לפני חסימה.