
19-10-2009, 10:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
הודעות: 9,419
|
|
|
15 שנות מאסר לשני פלסטינים שאנסו ושדדו עבודת או"ם בת 60
http://news.walla.co.il/?w=/1/1592116
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3792024,00.html
ארבעה נערים עקבו אחר האשה הנורווגית ששבה לדירתה באזור ירושלים, פרצו אליה וביצעו בה את זממם: הם כפתו אותה למיטה, אנסו אותה וביצעו בה מעשי סדום בעודם צוחקים. בית המשפט גזר 15 ו-12 שנות מאסר על שניים מהנאשמים גזר דינם של שני הנאשמים האחרים יינתן במועד מאוחר יותר.
------------------------------------------------------------
כנראה שזו הדרך שלהם להביע תודה על הכסף והתמיכה שהם מקבלים מהאו"ם. (מדינאי)
לא מדובר על מקרה חריג. מדובר על ארבעה אנשים שאף אחד מהם לא בא לו הרהור תשובה להגיד לחבריו שזה לא נכון ולא מתאים.
וזה לא מקרה היחיד:
הנה ידיעה איך
חמישה צעירים מג'לג'וליה רצחו יהודי בגלל שלא נתן להם לאנוס את אשתו וביתו.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=483717
גם פה הם היו חמישה, לא אחד ולא שתיים. לא מדובר במקרה בודד של אחד שאיבד את השכל. מדובר על חמישה.
היהודים נותנים להם קצבאות ילדים, דמוקרטיה, וכל ערבי מכל האזור היה מת לחיות דווקא בארץ היהודים, ורק מחפשים דרכים איך להסתנן אליה, למרות שהמדינה כבר מפוצצת עם אוכלוסין יותר מכל מדינות האזור. אבל כשהם זכו והם כבר נמצאים במדינת היהודים, זו הדרך שלהם להביע תודה.
אותם חוליגנים, אם הם היו באיראן או סעודיה הם כבר היו בלי ראש. וגם את המשפחות שלהם היו מענישים, אבל מהיהודים ומהאו"ם הם רק צוחקים. הם הרי בין כה ימשיכו לתת להם קצבאות וכסף.
_____________________________________
יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)
נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 19-10-2009 בשעה 11:06.
|