לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-01-2011, 10:23
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
חייבים להמנע מנסיעה בטרמפים. זה נכון לחיל חסון וחמוש בנשק שלא יצא הביתה 3 שבועות
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "ומה עם אלו שהולכות ברחוב?"

וזה בטח שנכון לבת 16 מסוסיא שעומדת בחושך עם חברה כדי להגיע בטרמפים לבלוי בירושלים.

טרמפים היו פעם חלק מההוויה הישראלית. עזור לי ואעזור לך. אני מניח כי שיעור מקרי האונס והתקיפה המינית היה דומה לנוכחי ביחס למידת השימוש בכלי אבל אז לא היינו מודעים לחלק מהמקרים. ולא רק אונס אלא גם שוד, תקיפה חבלנית או סתם שהיה עם פסיכופטים מסכנת את הנוסעים ברכב זר.

תם עידן התמימות וחובת הזהירות צריכה לחול על כולנו. הנוסע בטרמפים הוא כמובן אינו 'אשם' אבל הוא בהחלט מסתכן.

גם אתה תסכים כי הסכוי של איש או גברת ממוצעים להאנס בלשכת הנשיא ולא לזכות לעזרה באם יזעק עדיין נמוכים מהסכוי של קורבן תקיפה בטרמפ.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-01-2011, 14:09
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "לא גזענות, אלא תיאור המגובה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Bimler
לא גזענות, אלא תיאור המגובה בנתונים סטטיסטיים. משום מה תיאורים מהסוג הזה לא נפסחים כשמדובר במתיישב ביו"ש או חלילה, חרדי.

תיאור? מה התיאור הזה קשור? האם אתה תומך גם בכתבה שהכותרת שלה תהיה "גבר ממוצא מזרחי דקר אדם מחוץ למועדון"?
ולגבי זה שעושים את אותו הדבר לחרדים או לבני מגזרים אחרים, אני מציע לך לקרוא את מה שכתבתי כאן:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...919#post3764090
אני מניח שתגלה שאני עקבי באמירות שלי.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Bimler
מוזר שאתה קופץ רק בנושאים בהם אתה עד ל"גזענות". זה סוג של מגמה מאוד משעשעת אצלך.

אתה רוצה לקבוע לי עכשיו על איזה אשכולות להגיב ועל איזה לא? אני ממש לא רואה צורך להצטדק בפניך ובפני שכמותך.

ישן 03-01-2011, 15:26
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "[QUOTE=Bimler]לא גזענות, אלא..."

ואתה עוד פורץ בבכי תמרורים עת שאני קורא לך לא רציונאלי ויורד על הבנת הנקרא שלך?

באשר להערה הראשונה שלי, לא זו בלבד שהיא לא קשורה לתוכן דברי שככל הנראה לא היטבת להבין, אלא שהיא גם מפרשת את המציאות באופן מוטעה: גברים מזרחים לא אחראים לשיעורי פשע הגבוהים משיעורם באוכלוסיה בעשרות אם לא במאות אחוזים. באם גברים רוסים או מזרחים או פולנים היו בבחינת אוכלוסיה הדורשת טיפול מיוחד, היה טעם לציין זאת. בהיעדר זאת, אין.

שנית, אתה לא צריך להצטדק, זה רק מעיד על הדפוס של רך לבב ומחשבה כדוגמתך והוא משעשע למדי. באופן כללי, אתה דמות משעשעת למדי, קח את זה בקלות, זה לא כאילו יש לך דיעות רציניות שאפשר להתייחס אליהן, כן?
ישן 03-01-2011, 17:42

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "ואתה עוד פורץ בבכי תמרורים עת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Bimler
באשר להערה הראשונה שלי, לא זו בלבד שהיא לא קשורה לתוכן דברי שככל הנראה לא היטבת להבין, אלא שהיא גם מפרשת את המציאות באופן מוטעה: גברים מזרחים לא אחראים לשיעורי פשע הגבוהים משיעורם באוכלוסיה בעשרות אם לא במאות אחוזים.

אתה בטוח? בדקת את זה? בכמה אחוזים שיעור הפשע במגזר מסוים צריך להיות גבוה משיעורו באוכלוסיה כדי להצדיק התייחסות גזענית בעיתונות? שיעור הפשיעה בקרב בני נוער יוצאי אתיופיה הוא גבוהה משמעותית מאחוזם באוכלוסיה:
http://www.iaej.co.il/newsite/Data/...-sFileRedir.pdf
האם כל פעם שבן נוער יוצא אתיופיה מבצע עבירה פלילית צריך לכתוב, נער אתיופי עשה כך וכך?

אגב, הניסיונות שלך להעליב אותי ברגע שאין לך שום דבר חכם להגיד משעשעים אותי מאוד. עם זאת, כדאי שתדע שעברתי את הגיל שבו ילדון שלא פגש אותי מימיו יכול לפגוע ברגשות שלי בעזרת מקלדת.

ישן 04-01-2011, 08:03

ציטוט קטן שחושף את פניך כגזען קטן [ומתחסד גדול]
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "[QUOTE=Bimler]לא גזענות, אלא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי benny.zhit
"גבר ממוצא מזרחי דקר אדם מחוץ למועדון".

עצם הבחירה שלך לצורך השוואה במחצית מבני עמך המשרתים עימך בצבא, חולקים עימך היסטוריה ומוצא וניצבים לצידך מול האויב - מאפשרת להציץ למעמקי נפשו של 'איש השלום והאווה האנושית' ולראות היטב את הגזען והצבוע.

שהרי אפילו אתה הבחנת בודאי בפרט השולי לפיו לעם היהודי השוכן במדינת ישראל מלחמה ארוכת שנים עם מדינות ערביות ועם ארגוני טרור ערביים והאיסלאם הוא לו אויב מר. אני מניח שאפילו זחוח כמוך מסוגל לראות כי נבחרי הציבור הערבי בארץ תומכים רטורית ללא הרף במדינות אורגוני האויב.

טינה, שינאה וחשש כלפי בני עם שמצוי במאבק אלים עימך ושחלקם בנסיבות נקודתיות חולק עימך את אותה תעודת זהות [ומכריז באמצעות נציגיו כי אינו מחויב לזהות זו] - אינה 'גזענות'. היא לא נובעת מניתוח מדעי של תכונות האחר ופסילתו אלא מתמונת מצב. יש מלחמות, יש הזדהות במידה זו או אחרת של קבוצה זו עם הנלחמים בנו, יש שעורי פשע גבוהים החופפים לא אחת לאלימות לאומנית וכו'.

מנגד, העובדה שלצורך ההשוואהבויכוח אזוטרי אתה מסוגל לשים את חיליך ורמטכ"לך באותה סירה עם חנין זועבי, בישארה היא זו הנובעת מבידול קבוצות בעיניך בעמך אתה על רקע גזעי. שהרי לא בחרת כדוגמא את האפשרות של 'נערה גליציאנית שדדה בנק'. ובבקשה אל תשלוף לי איזה סבא רבא ממרקש בשביל להוכיח שאתה לא גזען. מוטב שתשלוף משם את התועבה שבך.

לפני שלושים שנות יכל סופר בינוני וצידקן ענק לבדות בספריו מציאות לפיה בני עדות המזרח אפילו אינם יודעים לבטא את שמו של נביא השלום שמעון פרס וקוראים לו 'שימון פרץ'. אז זה נחשב לאומנות ותובנה מעמיקה. היום גם הוא לא היה מעז לחשוף כך את גזענותו. קל וחומר מומלץ הדבר גם לך.
ישן 04-01-2011, 12:05

מה קרה? המסיכה נתלשה וקצת קר לך בפנים? תשאיל ברדס מפלסטיני בפעם הבאה שאתה מפגין
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "אתה לא חושב שזה קצת מגוחך..."

בסיס ההשוואה שלך בין סכסוך דתי לאומי מר לקבוצה בעם היהודי שאין בינה לבינך סכסוך שכזה - 'היא הנותנת' באשר לבסיס עולם המושגים שלך: גזענות כלפי חלק מהיהודים, גזענות כלפי כלל היהודים שאינם אתה ומציאת מסתור ע,י זעקות 'אפרטהייד' גם כשהדבר אינו ממין הענין.

אם בשיא המלחמה של ארה"ב מול יפן היית משתמש בנימוק המשווה את שחורי ארה"ב הלוחמים בצבאה וחיים כחלק אינטגרלי מהחברה האמריקאית לאויב היפני ואפילו בשביל טענה לגיטימית כנגד כליאת יוצי יפן במחנות ההסגר - אין ספק כי היה הדבר מעיד על גזענותך. קל וחומר במקרה הנוכחי על הבדלי אופי הסכסוך, משכו והקבוצות הנידונות.

אפשר וצריך לנהל דיון על הנסיבות בגינן שיעור הפשיעה בקרב האזרחים הערביים בישראל גבוה משמעותית משיעורם באוכלוסיה. אפשר וצריך להתווכח בסוגיה האם הדבר נובע מקיפוח אמיתי, מתחושת קיפוח מדומה, מתחושת ניתוק וזלזול בחוק, מהסתה פוליטית ודתית וכמובן כחלק מאלימות לאומנית. כל הנימוקים וההשערות לגיטימיים אך השתקת הויכוח ועצירת העברת המידע על ידי זעקות קוזק נגזל אודות גזענות - היא הבלתי לגיטמית. אולי נאסור גם את פרסום מוצאם ושמם של מחבלים וזהות קורבנותיהם בכדי שלא לפגוע ב99.9% שאינם מחבלים? אולי לא נציין בגוף הידיעה בחדשות את שמות המדינות בראשן עומדים אסד ואחמדיניג'אד כאש הם משחררים דבר איום או קללה בכדי לא לפגוע ב80% הסורים שלא מעונינים במלחמה כרגע? טמינת ראש בחול עלולה להיות מסוכנת והיא גזענית הן כלפי האוכלוסיה הערבית כאילו היא בבחינת הילד טעון הטיפוח שאין לפגוע ברגשותיו והן כלפי האוכלוסיה היהודית שאם לא תדע לא תזהר או תתהה מה ברקע הדברים. אבל אני מניח כי בעינך הכל בבחינת 'עזוב שטויות' כי מה כבר יקרה אם כמה ערבים וכמה יהודים יהרגו אחד את השני רק בגלל שלא דיברו בכעס או בשקט קודם לכן אחד עם השני מחשש שמישהו יצעק להם 'גזענים'...

כשמישהו יטען שאלימות ערבית, מזרחית, ורשאית ורומאית מקורה בגנטיקה - אזי תצרח בקול ובצדק כי זו גזענות ואני מבטיח שלא לקלקל לך את המסג' העצמי.
ישן 04-01-2011, 13:40

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מה קרה? המסיכה נתלשה וקצת קר לך בפנים? תשאיל ברדס מפלסטיני בפעם הבאה שאתה מפגין"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
בסיס ההשוואה שלך בין סכסוך דתי לאומי מר לקבוצה בעם היהודי שאין בינה לבינך סכסוך שכזה - 'היא הנותנת' באשר לבסיס עולם המושגים שלך: גזענות כלפי חלק מהיהודים, גזענות כלפי כלל היהודים שאינם אתה ומציאת מסתור ע,י זעקות 'אפרטהייד' גם כשהדבר אינו ממין הענין.

ערביי ישראל הם אזרחי המדינה, שאמורים להיות שווי זכויות לכל דבר ועניין. לא משנה איך תסובב את זה, וכמה תספר פה על הסכסוך ההיסטורי בין היהודים לערבים, עדיין מתן יחס שונה לאזרח בישראל על רקע היותו ערבי, הוא בגדר גזענות, בדיוק כמו שמתן יחס שונה ליהודי ממוצא מזרחי על רקע המוצא שלו הוא גזענות, ואין לי שום בעיה לחזור על הטענה הזאת עוד עשר פעמים. מתן יחס שונה לאזרח ערבי, כי הוא ערבי, זו גזענות לא יותר ולא פחות ממתן יחס שונה לאזרח עולה ברית המועצות רק בגלל שהוא עולה מברית המועצות (הנה קבוצה שאני כן משתייך אליה, גם פה תטען שאני גזעני כלפיה?).
ציטוט:
אם בשיא המלחמה של ארה"ב מול יפן היית משתמש בנימוק המשווה את שחורי ארה"ב הלוחמים בצבאה וחיים כחלק אינטגרלי מהחברה האמריקאית לאויב היפני ואפילו בשביל טענה לגיטימית כנגד כליאת יוצי יפן במחנות ההסגר - אין ספק כי היה הדבר מעיד על גזענותך. קל וחומר במקרה הנוכחי על הבדלי אופי הסכסוך, משכו והקבוצות הנידונות.

אם הייתי אומר שאסור לנהוג בגזענות כלפי אזרחיה היפנים של ארה"ב באותה מידה כמו שאסור לנהוג בגזענות כלפי אזרחיה השחורים, הדבר ממש לא היה מעיד על גזענות מצידי. זה שאתה אומר שאסור לי לשוות ערבים למגזרים אחרים זו גזענות. אני טוען שאסור להפלות נגד ערבים כמו שאסור להפלות נגד אף קבוצה אחרת, ואתה מוזמן לנסות להמשיך לשכנע את עצמך שהטענה הזאת היא טענה גזענית.

ציטוט:
אפשר וצריך לנהל דיון על הנסיבות בגינן שיעור הפשיעה בקרב האזרחים הערביים בישראל גבוה משמעותית משיעורם באוכלוסיה. אפשר וצריך להתווכח בסוגיה האם הדבר נובע מקיפוח אמיתי, מתחושת קיפוח מדומה, מתחושת ניתוק וזלזול בחוק, מהסתה פוליטית ודתית וכמובן כחלק מאלימות לאומנית. כל הנימוקים וההשערות לגיטימיים אך השתקת הויכוח ועצירת העברת המידע על ידי זעקות קוזק נגזל אודות גזענות - היא הבלתי לגיטמית.

מסכים לגמרי.
צריך לנהל שיח כזה, כמו שצריך לנהל שיח לגבי הסיבות לפשיעה מוגברת בכל מגזר אחר במדינה, בו קיימת פשיעה מוגברת.

ציטוט:
כשמישהו יטען שאלימות ערבית, מזרחית, ורשאית ורומאית מקורה בגנטיקה - אזי תצרח בקול ובצדק כי זו גזענות ואני מבטיח שלא לקלקל לך את המסג' העצמי.

כי גזענות יכולה להיות רק על רקע גנטי?!

אגב, נימת הדברים שלך הן בכותרת והן במקומות אחרים בשרשור הזה היא לא לכבודך.

ישן 04-01-2011, 22:34
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "[QUOTE=benny.zhit]ערביי ישראל..."

כל הויכוח הזה מגוחך והוא סימפטום לפוסט-מודרניות בה המילים חשובות אבל התוכן מאחוריהן חסר משמעות. השימוש במושג 'גזענות' הוא פשוט טריק עלוב של סוג מסוים של אנשים (שלפעמים נקראים 'ליברלים', לפעמים 'פרוגרסיבים', לפעמים כך ולפעמים אחרת) כדי לבצע דלגיטימציה על-ידי הצמדת תווית בעלת קונוטציות שליליות. זה קצת דומה ללקרוא למישהו 'חרא' - לא באמת אכפת לך אם הוא גוש צואה או לא, אבל המטרה היא קישור לקונוטציות שליליות (אפילו שהמטרה שונה). הטריק הזה עם אותה מטרה מתרחש כשקוראים למישהו פאשיסט, 'לאומן', מפר זכויות אדם (את זה מפנים לעתים גם לגופים ולא רק לבודדים), וכן הלאה.

השאלה האם זו גזענות או לא, או האם גזענות היא אפליה רק כשמדובר בגזע או גם בקריטריונים אחרים, או האם זו 'אפליה' או 'הבחנה מותרת', או מי נמצא ליד איזו גדר ומה הצבע שלה מיותרים, ונגררים למשחקי מילים במקום לשאלה האמיתית.

השאלה האמיתית היא האם מעשה מסוים הוא נכון או לא; האם הוא ראוי או לא; האם טוב לעשות אותו או רע לעשות אותו. איך הוא נקרא אפשר להחליט אחר כך...
ישן 04-01-2011, 09:52
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "א. עצם זה שאתה קורא להם בצורה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי benny.zhit
א. עצם זה שאתה קורא להם בצורה גזענית ומתנשאת 'ישמעאלים' היא מגעילה - אם היה נכנס לפה גולש ערבי, ומתחיל לכתוב 'יהודונים' הוא היה נחסם מהר מאוד, אני מופתע שאתה עדין מפיץ את השנאה שלך באופן חופשי.
ב.אז מה אם בקרב ערביי ישראל יש אחוז פשיעה גבוה יותר מאשר בקרב היהודים? איך מזה אתה מסיק שכשערבי מבצע פשע צריך לציין בכתבה שהוא ערבי?

ישמעלים = ישראלים או עבריים
יהודונים = ערבושים
הבנת הנקרא שלך לוקה במינוס 99%
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

ישן 03-01-2011, 17:56

בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אני לא מבין מה הבעיה לציין פרטים על חשודים בדבר עבירה."

אני לא אומר שלא צריך לציין פרטים על חשודים בדבר עבירה. אני אומר שחשוב לציין פרטים, אבל רק כאלה שרלוונטיים לעבירה.
כמו שלא ציינו את צבע עיניו של החשוד או מה להקת ההיפ-הופ האהובה עליו, כי זה לא קשור בשום צורה שהיא לעבירה שהוא ביצע, כך גם הלאום שלו לא צריך לעניין אף אחד.
לגבי אונס מטעמים לאומניים -
א. אתה ברצינות מביא שיר בתור הוכחה לקיומה של תופעה? רמי פורטיס כתב שיר על זה שחלליות רודפות אחריך, האם זה אומר שחלליות באמת רודפות אחריך?
ב. ובנימה רצינית יותר - יתכן שהתופעה קיימת, עם כי אני בטוח שממדיה די מצומצמים, ושרב האנשים שאונסים עושים זאת בלי קשר למניעים לאומיים.
ג. אם בכל זאת יוכיחו שהפשע הזה בוצע על רקע מניעים לאומיים, אז אני בהחלט בעד זה שיפרסמו את עובדת היותו של הפושע ערבי, כי אז העובדה הזאת הופכת לרלוונטית לפשע עצמו. אבל כל עוד אף אחד לא הראה שום אינדיקציה לכך שמדובר בפשע על רקע לאומני, הרי שזה לא המצב.

ישן 04-01-2011, 11:31

בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "כן, וגם עושים זאת, בפועל."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי stoned
כל הנסיון להיות "אובר פוליטיקלי קורקט" ולהסתיר פרטים בסופו של דבר משיג את התוצאה ההפוכה.
הרי בשלב זה או אחר הפרט שמדובר ברוסי יפורסם (ברגע ששמו יתפרסם, או שאתה טוען עכשיו שאסור לפרסם שם, אזור מגורים או תמונה של חשוד או מורשע בפשע?), ואז ההרגשה שמטעמים מסוימים הסתירו ממך את המידע הנ"ל דווקא מובילה לרגשות שליליים כלפי אותה אוכלוסיה.

אני לא נגד פרסום פרטים שיכולים לחשוף את מוצאו או שיוכו המגזרי של אדם, דוגמת שמו או עיר מגוריו. אני נגד חשיפה אקטיבית של מאפיינים מגזריים לא רלוונטיים. אם, לדוגמה, מפרסום תמונתו של אדם שהורשע בתאונת דרכים קטלנית, אפשר להבין שהוא חרדי, אין עם זה שום בעיה בעייני, אבל זה לא אומר שיש צורך או הגיון בכותרת "חרדי הורשע בדריסה של הולך רגל למוות".
בעייני חשיפה שהאם בפשע כזה או אחר שייך למגזר כזה או אחר לא מעוררת רגשות שליליים כלפי אותו מגזר, כל עוד לפשע אין קשר לשיוך המגזרי. כשהיה לא מזמן מקרה שבו גבר רצח את אשתו, ואחרי שפרסמו את תמונתו, גיליתי שהוא יוצא אתיופיה, הדבר לא עורר בי שנאה ליוצאי אתיופיה או כעס כלפיהם.

ישן 04-01-2011, 14:07

בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אם יש סיבה לאי פרסום אותם פרטים, הרי שאין לפרסם גם פרטים אחרים שניתן להסיק מהם בצורה"

יש מקרים שבהם אין סיבה להסתיר פרט מסוים לגבי אדם שמואשם בפשע, אך ציון של אותו פרט באופן מפורש הוא מיותר ואף לא ראוי.
אני אתן לך דוגמה. נניח שיהודי אזרח פולין רצח מישהו. אם יכתבו בעיתונים "יהודי רצח אדם" תהיה זאת כותרת גזענית, אך אם יהיה כתוב "יעקב שטיינברג הורשע ברצח" לא תהיה שום בעיה עם הכותרת, למרות שאפשר להבין ממנה די בקלות שמדובר ביהודי.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי stoned
אם באוכלוסיה מסוימת ישנה תופעה שלילית (ולא משנה אם מדובר בפגיעה מינית בקטינים, או בדריסת ילדים בעת נסיעה ברוורס), פרסום באיזו אוכלוסיה מדובר הינה אחד הכלים שיכולים לעזור למיגור התופעה מאשר טיאטוא מתחת לשטיח והתעלמות ממנה.

אם אתה עולה על מגמה מסויימת באוכלוסיה מסויימת, לגיטימי לחלוטין לעשות כתבת תחקיר בנדון, אבל זה לא סוג הכתבה שיש לפנינו.

נערך לאחרונה ע"י benny.zhit בתאריך 04-01-2011 בשעה 14:10.
ישן 03-01-2011, 21:40
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "[QUOTE=FRESHMAKER] שיפסיקו עם..."

אתה צודק אבל, בוא נתערב שפעם הבאה שנוער הגבעות או איזה מתנחל יסתבך במשהו , התקשורת ואולי גם אתה תכתוב בכל הזדמנות, מתנחל,מתנחל, מתנחל, מתנחל, מתנחל, מתנחל , מתנחל, בשביל להדגיש כמובן מי עשה את זה כי לבני אדם רגילים מותר לעשות דברים לא טובים ושייציינו שהם צעירים או בוגרים, אבל לחייזרים מעבר לקו הירוק אתה חייב לציין מי הם ומהם כדי להזכיר לאומה מי האויבים האמיתיים שלנו.

אם אתה אומר שאתה עקבי ולא מחפש תיוגים , קבל את התנצלותי.
לרוב לוחמי זכויות האדם מתעלמים מאנשים מסויימים ומרשים לעצמם להיות אכזריים כלפיהם מילולית מעל כל במת תקשורת.

נערך לאחרונה ע"י TIMON the mongoose בתאריך 03-01-2011 בשעה 21:46.
ישן 04-01-2011, 10:41

בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "אתה צודק אבל, בוא נתערב שפעם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי TIMON the mongoose
אתה צודק אבל, בוא נתערב שפעם הבאה שנוער הגבעות או איזה מתנחל יסתבך במשהו , התקשורת ואולי גם אתה תכתוב בכל הזדמנות, מתנחל,מתנחל, מתנחל, מתנחל, מתנחל, מתנחל , מתנחל.

תלוי מה אופי הפשע. אם אותם בני נוער הגבעות יהיו מעורבים, נניח, בהברחת סמים, אז אני לא חושב שיש שום סיבה לציין שהם מתנחלים, כי זה לא קשור בשום צורה שהיא.
אם, לעומת זאת, הם ישחיתו מסגד במסגרת פעולות 'תג מחיר', ברור שי לציין שהם היו מתנחלים, כי להיותם מתנחלים יש קשר אידיאולוגי כמעט וודאי לפעולות שלהם.
באותה מידה אם ערבי ידקור חייל במחסום, צריך לציין שמדובר בערבי, כי די ברור שמדובר בפשע על רקע לאומני.

ישן 04-01-2011, 09:08
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
יש בעיה עם אונס בגלל שבמקרים רבים קשה להוכיח אשמה
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "צריך לתקן את החוק, אונס=סירוס..."

או שהוא בכלל התקיים, והדבר נתון על מילה כנגד מילה של הנאשם מול המתלוננת.

ברגע שתחמיר את העונש לפגיעה פיזית בלתי הפיכה, הרי שתאלץ להחמיר את הקריטריונים להרשעה והתוצאה לכך תהיה יותר אנסים שיצאו זכאים מחמת הספק.

לפי דעתי צריך לשנות את החוקים בנוגע לאונס ולקבוע דרגות של אונס, כי מבחינת החוק אין הבדל בין אונס פיזי ואלים ובין רומן שהיה לך עם המזכירה שלך שהסתיים בטונים צורמים והיא החליטה להתלונן על כך שאנסת אותה (מבחינת כפייה מפורשת או מרומזת שאם לא תשכב איתך הדבר יפגע בהעסקתה).

(כמובן שבאונס אלים מוסיפים על סעיפים של אלימות, אבל מבחינת סעיף האונס, אין הבדל).

ישן 04-01-2011, 11:58
צלמית המשתמש של רומק
  רומק רומק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.02
כמה דברים שאולי לא יהיה קל לקרוא
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "חשד: אנס טרמפיסטית ונטש אותה בחורשה בצפון"

מבלי להתייחס למקרה הספציפי הזה כי לא קראתי את הכתבה לעומק ואין לי מושג מה היו הנסיבות.
לצערנו כמעט ואין תחבורה ציבורית בשעות הלילה.
מה שיש זה מוניות ספיישל שלעיתים מחירן מופרז
כשיוצאים לבלות הדבר הראשון שבודקים זה איך להגיע למקום ואיך לחזור ממנו
אם אין דרך חזרה סבירה אז לא יקרה שום אסון אם יוותרו על הבילוי.
בחורה שמחליטה לשחק במזלה מבחינת הגעה וחזרה אחראית לא פחות ממי שמסיע אותה לגורלה.
(וכדי שלא יאשימו אותי בשוביניזם אז גם גברים כנ"ל)
והורים- כמה שרוצים להיות ליברלים ולתת עצמאות לילדיהם צריכים לדעת היכן ילדיהם מסתובבים אם בגיל 8 ואם בגיל 20
והאחריות של הילדים היא גם לעדכן את הוריהם אם יש בעיה כך שלפחות ההורים יזמינו מונית
(לא פתרון אופטימלי כל עוד הבחורה לבד נתונה לחסדו של אדם זר)
וכמובן שאחריות נוספת היא על החברות/חברים
כי אם הם הגיעו יחד,אין שום סיבה שהם גם לא יחזרו יחד

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:04

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר