21-07-2011, 08:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
|
|
|
אם היו מפרקים את השאלות ולא מערבבים אותם, התוצאות היו שונות לגמרי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "שפל באמון חרדים ומתנחלים במערכת המשפט בישראל"
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי FRESHMAKER
אותי מפתיע ש-55 אחוז מהציבור היהודי מביע אמון בבג"ץ. זה נראה לי יותר מדי גבוה...
|
השאלה בסקר הייתה:
ציטוט:
מה מידת הלגיטימציה שהם נותנים לבתי המשפט, ואם הם מכבדים ומעריכים החלטות של מערכת המשפט
|
השאלה הזאת זה סלט שלם.
היה צריך לשאול את זה ב3-4 שאלות:
מה מידת הלגיטימציה שנותנים לבתי המשפט
למרות שהשאלה הזאת קצת מורכבת, וגם אותה אפשר לפרק לשניים: 1. האם הבית משפט יש לו לגיטמציה לעסוק בנושאים פליליים. התשובה היא כן. 2. האם יש לו לגיטימציה לעסוק בנושאים פוליטיים או בנושאים שהנבחרים קבעו מפורשות אחרת? על זה הייתי מצפה ש90 אחו היו עונים לא.
האם מכבדים ומעריכים החלטות של מערכת המשפט
יש פה שני דברים: 1. מכבדים. 2. מעריכים. לכבד בפשטות זה לקיים מה שהבית משפט אמר וכלפי חוץ לכבד את הבית משפט. אבל זה יכול להיות באופן של "כבדהו וחשדהו". להעריך זה משהו אחר לגמרי. על זה הייתי מצפה ש60 אחו היו עונים שלא כל כך מעריכים.
----------------------------
ולסיום, כדאי מאוד לקבוע סטנדרד בסקרים שהסקר יעשה סקר גם לגבי הסקר עצמו. הנה איך עושים את זה:
השאלה האחרונה בכל סקר תהיה האם הסקר היה הוגן ונתן לקהל את מגוון האפשרויות למענה?
אולי הנהלת FRESH יכולים להתחיל עם סקרים שבהם תהיה השאלה הנזכרת. זה יחזיר לעם את האימון בסקרים.
נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 21-07-2011 בשעה 08:25.
|