בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "עוד לא חסמו אותך על הכותרות..."
אמיל ללא קשר לאשכול נראה לי שאתה לוקח את השיח האינטרנטי יותר מדי ברצינות...לפני יומיים כתבת לי שאני חושב שכל מי שלא חושב כמוני הוא שונא ישראל...מה שלא יכול להיות רחוק יותר אם היית מכיר אותי..
עכשיו אתה אומר שהמדינאי בזבז לך את הזמן...נראה לי שאתה מייחס חשיבות יתר לאינטרנט..אל תשכח שזה לא החיים האמיתיים.
במקור נכתב על ידי מרקויס
אמיל ללא קשר לאשכול נראה לי שאתה לוקח את השיח האינטרנטי יותר מדי ברצינות...לפני יומיים כתבת לי שאני חושב שכל מי שלא חושב כמוני הוא שונא ישראל...מה שלא יכול להיות רחוק יותר אם היית מכיר אותי..
עכשיו אתה אומר שהמדינאי בזבז לך את הזמן...נראה לי שאתה מייחס חשיבות יתר לאינטרנט..אל תשכח שזה לא החיים האמיתיים.
ראשית אני מתנצל אם כתבתי עליך משהו שהיה לא מדויק..שנית, אתה יודע, גם את ההודעה שלי צריך לקרוא ברצינות הראויה לאינטרנט... אני כותב אותה עם חיוך ומיד עובר להתעסק במשהו אחר..זה לא שזה באמת איכפת לי יותר מדי..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "שמאלנית קיצונית טוענת שרודפים אותה עם "תג מכיר""
חגית עופרן היא נכדתו של הימח שמו וזכרו שכינה אותנו (חיילי צה"ל) יודונאצים. לא פחות!
על האלימות המילולית של הסבא הנבל אין לה שום טרוניה. רק אלימות גרפית היא איומה ונוראה.
ברור.