18-08-2021, 23:07
|
|
מנהל פורום סטודנטים
|
|
חבר מתאריך: 03.09.08
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי channb
א. זה תלוי בנקודת המוצא ובעיני המתבונן. אני מבין את העמדה ומכבד אותה הגם שאני חולק עליה לחלוטין.
ב. הנקודה המרכזית שאני מציף באשכול זה היא הצביעות האינסופית של חברי הממשלה וספציפית בנט שקד ולפיד שעשו שימוש צינו באזרחי ישראל החולים והמתים כנגד נתניהו, בו בזמן שמשנתם האישית גורסת "שיש לאפשר לטבע לעשות את שלו" אם נגדיר את משנתך בהתאמה.
ג. אחיזת העיניים נמשכת. איש לא מיישיר עינים לציבור ואומר את מה שאתה אמרת. במקום זאת הם מאחזים את עיני הציבורבאמצעות החיסונים. (ראה בהמשך).
ד. החיסון הוא רק כלי נוסף במערכת הכלים העומדים לרשות המערכת. זהו גם כלי שניתן לבזבז בקלות - באמצעות קלות הדעת בנטית קלאסית.
ההדברה של הגל השלישי הצליחה בשל שילוב של 3 גורמים שכל אחד מהם קריטי.
א. סגר. ב. מבצע חיסונים מהיר מאוד שלא איפשר מוטציות שיגברו עליו. ג סגירת השמים. החיסונים לבדם אינם הרמטיים ואף פעם לא היו כאלו, רק השילוב של מיצוי הוריאנט מהגל השלישי החיסונים שלא נתנו לו להתפשט בקלות, והסגר שהקשה עוד יותר על ההתפשטות, איפשר את הדברת הקורונה.
אכן זכותך ואף זכותו של בנט לחשוב כמוך. עליו רק להגיד זאת בטרם הבחירות.
|
א. אחלה, הגיוני, אולי בהזדמנות ארחיב.
ב. עם הרישא של דבריך אין לי אלא להסכים. אומנם לא הסכמתי ואינני מסכים עם תפיסת העולם של ביבי ביחס לקורונה, אבל ספירת המתים ההיסטרית והמוטה והצעקנות של אלו שהיו אז באופזיציה, הופכת אותם כעת לנלעגים או לסתם פוליטיקאים ממוצעים.
לגבי הסיפא, תפיסת עולמי איננה שיש לאפשר לטבע לעשות את שלו, אלא מבקשת התייחסות אחרת ורחבה יותר.
ג. לחלוטין מסכים, היחידה שניסתה לומר זאת היתה איילת שקד. אגב, להערכתי לו האמת היתה נאמרת בצורה ברורה, לציבור היה קל יותר לכולם להכיל אותה.
ד. ייתכן והחיסונים הם אובר רייטד, קצת כמו חיסוני השפעת הקלאסיים, שאומנם נעשים בטכנולוגיה אחרת אך עדיין נוצנים רק הגנה חלקית כל חורף.
צריך לזכור שלרוב וירוסיי ה rna אין חיסונים טובים.
אם אסכם את התייחסותי, מבחינת מילים והצהרות אני לא מוצא משהו להתלות בו בממשלה הנוכחית.
מבחינת הבחירה של הממשלה להמשיך ולהכיל את המגיפה ללא סגר כרגע אזי אני מאוד שמח ומרוצה.
אבל צריך גם לזכור, שאנחנו בסך הכל חוזרים על אוגוסט שעבר אז הכל היה פתוח, כולם חגגו, מספר החולים עלה ובספטמבר נכנסנו לסגר. פשוט אז הצעקות באו משמאל והתגובות מימין.
עם בלי מנת חיסון שלישית או רביעית ישראל תצטרך לבחור האם היא מתנהלת כמו אנגליה או כמו ניו זילנד.