לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-01-2006, 15:44
צלמית המשתמש של turgi
  turgi turgi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.03
שאלה איך הגעת לתחום הצילום?!

אוקיי אני יתחיל, לתחום הצילום נכנסתי "בגדול" בכיתה ח' (היום אני ב-יא') כשחבר שלי היה מנהל פורום צילום בו אני מנהל כיום. התחלתי להגיב ללמוד נושאים וכד'.. עם הזמן התחלתי להתאהב בתחום ובחופש הגדול של ח' נסעתי לארה"ב, לא הבנתי הרבה במצלמות בתקופה ההיא, לכן קניתי SONY P32 ממנה עם הזמן ניסתי להוציא את המוטב שזה בלתי אפשרי, ללא זום אופטי, ללא מאקרו, אפילו הזום הדיגיטלי לא ממש עבד לי... נשארתי איתה עד החופש הגדול הזה (האחרון שהיה) אז ההורים שלי קנו לי את ה SONY F828, אני חושב שאיתה הסתדרתי טוב יותר, והצלחתי לנצל אותה טוב יותר ומהר יותר.
ז"א שאם אני שואל את עצמי כמה זמן אני בתחום הצילום הייתי אומר קרוב ל-5 חודשים, בעצם מקניית הסוני 828. אני מקווה להתקדם עוד בתחום אבל בתור תחביב.. אם התחביב יוביל אותי לתחום עבודה, למה לא?...

מה איתכם?! איך הגעתם לתחום?! כמה זמן אתם בתחום?! ומה הציפיות שלכם מעצמכם?!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-01-2006, 15:54
צלמית המשתמש של Dutchy
  Dutchy Dutchy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי turgi שמתחילה ב "איך הגעת לתחום הצילום?!"

אני בכלל לא ידעתי שיש כזה תחביב לצלם.
בכיתה ז'(לפני 4 שנים) קניתי לי מצלמה דיגיטלית של AIPTEK, מסריחה כזאת, לצילום חברים משפחה וטיולים, ובמקרה גם נכנסתי לפורום צילום של פראש וראיתי תמונות של אנשים ופשוט התלהבתי, הבנתי שזה צורך ציוד טוב יותר ועם האיפטק אני לא יוציא שום תוצאה.
עם הזמן ניסיתי לשכנע את ההורים לקנות לי מצלמה טובה יותר, אבל הם לא ממש הסכימו ולכן חסכתי.
עברו שנתיים אפילו טיפה יותר והיה לי רוב הסכום והלכתי וקניתי PANASONIC FZ15, שאני איתה עד היום, וזהו בעיקרון.
אני עוד מחכה ליום שאני אוכל לרכוש DSLR, חולם בלילות, ובימים קורא ביקורות, כנראה שאני אצטרך לחכות לחופש ולהתחיל לעבוד איפהשהו.
I'm praying
Dear lord above

ישן 02-01-2006, 16:21
צלמית המשתמש של BravaSX
  BravaSX BravaSX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.08.04

טוב.. אצלי זה התחיל מהתחבב אחרי המכוניות (הרוב שיפורי מכוניות) והתחלתי להיתעניין בזה, התחלתי לשים לב שבעצם כשמצלמים רכב משופר יוצאות תמונות מאוד אומנותיות ועם איזה שהו מסר
לאחר מכן התחלתי להיתעסק בפוטושופ (שיפור מכוניות כרגיל ) והתחלתי לשים לב שלפעמים חסר לי תמונות של שיפורי מכוניות או בכלל תמונות של מכוניות ובריתי שתהיה לי מצלמה ושאני יוכל בעצם בעצמי לצלם את הזויות המתאימות.
אחרי כמה וכמה זמן התחלתי לחפש לי מצלמה איכותית (בכדי שאני לא יקנה משהו סתם בכסף רב) ובעזרת ביקורות כמו אתרי PBASE למינהם והתחלתי להיתלהב מהקטע של הצילומים, רכשתי ידע בצילום, רעינות לצילום ושהתמונות לא יצאו משעממות ובלי שום מסר
וזהו בעצם... התחלתי להיתעסק בקטע הזה לפני כשנתיים והמצלמה הראשונה הדיגיטלית שלי היא NIKON 5400 ואני בכלל לא מצטער על הרכישה של המצלמה הזאת.
ישן 02-01-2006, 19:42
  VuV VuV אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.05
שלח הודעה דרך MSN אל VuV

למען האמת זה היה די מקרי ההגעה שלי לתחום הצילום.
אבא שלי קנה את הF65 לפני כבר 3 שנים, והתחלתי ללחוץ עליו "תן לי קליק תן לי קליק"... ככה שיגעתי אותו... אבא שלי יותר טכני מאומנותי וממנו למדתי את כל הקטע הטכני, וממכם בנוסף.
בבר מצווה לפני שנתיים קיבלתי מצלמת AIPTEK מחברים... מתנה מאוד נחמדה בתור מתנת בר מצווה .
אחרי זה, בסוף כיתה ט' (מאי), שהיה לנו טיול, לקחתי את המצלמה, ואחרי שהראיתי להורים את התמונות, הם ראו את ה"עין" שלי, וכל הזמן אומרים לי שיש לי עין אומנותית מאוד.
אז התחלתי ללחוץ עליהם שאני רוצה מצלמה חדשה, די נסגרתי על מינולטה Z כלשהי או על הפוג'י 5500 (מצלמות מעולות!), ואז השגתי דיל לא רע (זה היה בתחילת יולי, שאז הA520 הייתה הרבה יותר יקרה) על הA520, וביחד איתם קניתי את המצלמה. מאז ועד עכשיו אני נהנה ממנה, בתקווה לעבור עוד לפני הגיוס לDSLR שתשמש אותי ואת אבא(כמובן שניקון בגלל עדשת סיגמא 100-300 בגירסתא הפשוטה ). =]

נערך לאחרונה ע"י VuV בתאריך 02-01-2006 בשעה 19:48.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר