לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-05-2006, 18:55
צלמית המשתמש של PD1
  PD1 PD1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל PD1 שלח הודעה דרך MSN אל PD1
רוצה ללכת לשיריון, כמה שאלות

אהלן חבר'ה, אז ככה
אני לומד בכיתה יא' כרגע, בקרוב יהיה לי צו ראשון.
אני מעוניין ללכת לשיריון אבל כולם אומרים לי לא כדאי לך, אתה תידפק שם, זה קשה וכו'...
למרות שאני רוצה ללכת, אני אוהב טנקים (כן נשמע דפוק אני יודע), נראה לי מעניין לשרת בתוך מכונה במשקל 65 טונות, עוד אני זוכר דיבר איתי שיריונר שגם הוא לא רצה שיריון, אבל בסוף התאהב בחיל, אמר לי שלראות קבוצה של טנקים נוסעים ויורים זה חוויה של פעם בחיים, אבל למרות כל זה יש לי עדיין ספקות.
קודם כל, מה הקריטריונים כדי להתקבל לשם?
האם צריך רמת כושר גופני כזאת וכזאת כדי להתקבל?
האם משקפיים זה גורם מפריע?
איך האימונים הולכים שם? (מסע כומתה, חלוקה לתפקידים, כמה זמן זה)

אם יש פה אנשים שהתגייסו לשיריון ומשרתים בבקשה תגידו לי איך זה ומה דעתכם.
תודה מראש, מקווה לתגובות!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-05-2006, 20:43
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PD1 שמתחילה ב "רוצה ללכת לשיריון, כמה שאלות"

גבר, אני אישית לא רוצה ללכת לשיריון אבל אני אהיה אוביקטיבי איתך. אם אתה רוצה את זה לך על זה, כי במקום שבו אתה רוצה להיות אתה תיתן את הכל ותהיה החייל הכי טוב, בניגוד למקום שלא תרצה ושם תהיה ממורמר, לך לאן שאתה אוהב ומושך אותך ולא לאן שהחברים שלך זאומרים או כי ספתא רוצה שתהיה טייס הרבה בסופו של דבר מה שהכי חשוב זה מה שמעניין אותך נכון?! בשביל להתקבל לשיריון כל מה שצריך לעשות זה להיות עם פרופיל מתאים+במנילה לסמן רצון להיות לוחם 5 ורצון לשרת בשיריון 5 וכמובן לדרג בין שלושת ההעדפות הראשונות (המנילה תגיע אליך עוד המווווון זמן, אבל שתדע). אין שום רמת כושר גופנית נדרשת, עובדים שם עפ"י סרגל מאמצים ככה שגם מי שעם דרגת כושר נמוכה ישתלב, אבל תמיד טוב לבוא בכושר. משקפיים אינם גורם שמפריע להתקבל לשיריון, ייתכן שיש מקצועות שאי-אפשר להתקבל אליהם עם משקפיים (אולי השיריונרים יחכימו אותנו כאן) אבל בכללי לשיריון אפשר להתקבל בכיף עם משקפיים. הטירונות היא 03 כאשר בהמשך אתה מגיע לרמת רובאי 05 (בלי להיות מוסמך ל05- לא'דע מין קטע כזה של הצבא תסתכל זה היה באחד הדיונים האחרונים). בכל מקרה שיהיה בהצלחה בצו הראשון ובאמת תעשה רק מה שאתה רוצה! ואם תקפיץ ת'אשכול בסופשבוע תוכל לקבל גם תגובות של שיריונירם שחוזרים הביתה...בהצלחה!

ישן 28-05-2006, 21:52
צלמית המשתמש של D FORCE
  משתמש זכר D FORCE D FORCE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל D FORCE שלח הודעה דרך MSN אל D FORCE
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי SSOTL שמתחילה ב "[indent]גבר, אני אישית לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי SSOTL
גבר, אני אישית לא רוצה ללכת לשיריון אבל אני אהיה אוביקטיבי איתך. אם אתה רוצה את זה לך על זה, כי במקום שבו אתה רוצה להיות אתה תיתן את הכל ותהיה החייל הכי טוב, בניגוד למקום שלא תרצה ושם תהיה ממורמר, לך לאן שאתה אוהב ומושך אותך ולא לאן שהחברים שלך זאומרים או כי ספתא רוצה שתהיה טייס הרבה בסופו של דבר מה שהכי חשוב זה מה שמעניין אותך נכון?! בשביל להתקבל לשיריון כל מה שצריך לעשות זה להיות עם פרופיל מתאים+במנילה לסמן רצון להיות לוחם 5 ורצון לשרת בשיריון 5 וכמובן לדרג בין שלושת ההעדפות הראשונות (המנילה תגיע אליך עוד המווווון זמן, אבל שתדע). אין שום רמת כושר גופנית נדרשת, עובדים שם עפ"י סרגל מאמצים ככה שגם מי שעם דרגת כושר נמוכה ישתלב, אבל תמיד טוב לבוא בכושר. משקפיים אינם גורם שמפריע להתקבל לשיריון, ייתכן שיש מקצועות שאי-אפשר להתקבל אליהם עם משקפיים (אולי השיריונרים יחכימו אותנו כאן) אבל בכללי לשיריון אפשר להתקבל בכיף עם משקפיים. הטירונות היא 03 כאשר בהמשך אתה מגיע לרמת רובאי 05 (בלי להיות מוסמך ל05- לא'דע מין קטע כזה של הצבא תסתכל זה היה באחד הדיונים האחרונים). בכל מקרה שיהיה בהצלחה בצו הראשון ובאמת תעשה רק מה שאתה רוצה! ואם תקפיץ ת'אשכול בסופשבוע תוכל לקבל גם תגובות של שיריונירם שחוזרים הביתה...בהצלחה!
רק כמה פרטים:
הפרופיל שדרוש כדי להתקבל לשריון הוא 72 ומעלה..
משקפיים לא מפריעים לך להגיע לשום תפקיד בשריון (יש 4 תפקידים כלליים בטנק..תותחן,טען,נהג,ומפקד)לארבעת אלה אין שום בעיה עם משקפיים.
אגב:
עם אתה אוהב טנקים ובאמת מתעניין בזה אין מקום טוב יותר לשרת משריון
אתה תהנה שם זה אני מבטיח לך חוץ מזה שחייל השריון הוא אחלה חייל למרות
כל ההנפצות שמפזרים גם פה בפורום.
האנשים שם אחלה אנשים אבל כמו שאמרו לך באמת קשה שם
הטנק דורש המון טיפולים המון עבודה שחורה המשמעת שמה גבוה מאוד!
חוץ מזה אחלה חייל לשרת בו.
שיהיה בהצלחה.

ישן 29-05-2006, 02:39
  NimDod NimDod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
תשובות לשאלות שלך.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PD1 שמתחילה ב "רוצה ללכת לשיריון, כמה שאלות"

שים לב שאנשים אחרים בעבר שאלו שאלות בדיוק כמו שלך, ולא מעט שריונרים ענו עליהם. אם תחפש, תמצא המון מידע.

השירות בחיל שריון הוא קשה, והשאלה אם תסתדר או תידפק תלויה באישיות שלך. יש כאלה שמתאים להם ויש כאלה שלא. דרושה הרבה משמעת, מקצועיות, חשיבה עצמאית והרבה עבודה קשה.
כמו שחבר שלך סיפר לך, להיות בטנק שמסתער במסגרת מחלקה או פלוגה כשכולם יורים ויש אש ורעש ובלאגן זאת חוויה שאי אפשר לתאר. רק מי שהיה שם יכול להתלהב מזה בצורה כזאת.
אני יכול לתאר את זה רק כמן שילוב של נסיעה ברכבת הרים + משחק ווידאו + מיכל K300 במדורת ל"ג בעומר.

הקריטריונים, אם אני לא טועה, הם פרופיל 72 ומעלה, ובמקרים מסויימים פרופיל 64.

מומלץ מ-א-ד להגיע עם כושר גופני. רמת הכושר היא אמנם לא כמו בחי"ר, אבל יש מסעות ובטירונות - מי שיגיע בלי כושר גופני יהיה לו קשה פי 10.

משקפיים הם לא גורם מפריע.

אני לא יודע איך הולכת ההכשרה היום, מפני שהרבה מאד השתנה בביסל"ש מאז שהשתחררתי (לפני יותר מ3 שנים). בזמנים שלי מסע כומתה היה 18 ק"מ. אני חושב שהיום זה בערך פי 2, אבל אני לא חותם על זה.

החלוקה לתפקידים עובדת כך: בסוף הטירונות כל החיילים הולכים לסימולטור של תותחן (שזה בעצם טנק אמיתי שמכוון על טלויזיה שמחוברת למחשב שמריץ את ההדמייה), והשליש שמקבלים בהדמייה את הציון הגבוה ביותר הולכים להיות תותחנים.
השאר מתחלקים בין תפקיד הטען לנהג, על פי המלצות המפקד האישי, מפקד המחלקה, ומתחשבים בהעדפות שלהם, עד כמה שאפשר.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר