לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-06-2006, 08:47
  תפוח בדבש תפוח בדבש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.07.05
מגעיל גם טיפשות וטימטום הם דברים דומים, לא זהים אבל דומים.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "אתה רוצה לשים את הראש בחול, תשים, אבל הומואיות"

אני קורא את דבריך מר תפוחים, ואין לי ספק, אתה בהחלט ראוי להיות שופט בישראל. מעיד על כך הידע הנרחב שלך במיניות האדם ונגזרותיה השונות.
מי יתן וכל מנהיגי העם יהיו בעל ידע נרחב כשלך, ודעות נאורות כמוך.

לא יודע מחשכת איזה ימי ביניים יצאת, אבל רואים שנפלת לא רחוק מעץ הבערות והחושך.
אגב- תתפלא לשמוע,שאני לא הומו, ולא דופק פרות או כבשים. לא תאמין, אבל אבל אפילו פדופיל אינני (האמת אני מתפלא שהצלחת להדפיס את המילה בשלמותה). ועכשיו להפתעה הגדולה - לא שמאלני אנוכי, וגם לא בן שמאלני.
ולהשומע ינעם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-06-2006, 17:34
  אליהו ר אליהו ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.06
חברים, לא רמזתי כלום - אמרתי במפורש
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "טוב, חשבתי שגם הוא רמז לכך, בכל אופן בעוד כמה דקות"

יש שופטים בישראל שמתקשים לקבל החלטות נכונות, וכנראה צריכים עזרה - כל עזרה היא לגיטימית, החל מלחץ ציבורי ועד חוקי ענישת מינימום. לא ייתכן שאדם שאנס במשך שנים ילד (וכל בעילת קטין בגיל המדובר נחשבת אונס מבחינה חוקית, ולא חשוב מה) - יישב חצי שנה בכלא, גם אם הוא סבל בילדותו וגם אם אבא שלו התחצף אליו וגם אם אחותו לא הרגישה טוב ויש לו טראומות.

אם הוא לוקה בנפשו - שיכניסו אותו למוסד סגור. מצדי שלא יקראו לזה כלא - העיקר שלא יראה רחוב. כל זמן שהדברים קורים כפי שנוכחנו לראות הפעם - השופטים זקוקים לעזרה, ומוטב מוקדם מאשר מאוחר.

אגב - להבדיל - מישהו יודע כיצד מתקדם ההליך בעניינו של עו"ד דורי קלגסבלד?
ישן 08-06-2006, 08:27
  davidb66 davidb66 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.06
מה זאת אומרת: "החל מלחץ ציבורי ועד חוקי ענישת מינימום"??
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי אליהו ר שמתחילה ב "חברים, לא רמזתי כלום - אמרתי במפורש"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אליהו ר
יש שופטים בישראל שמתקשים לקבל החלטות נכונות, וכנראה צריכים עזרה - כל עזרה היא לגיטימית, החל מלחץ ציבורי ועד חוקי ענישת מינימום. לא ייתכן שאדם שאנס במשך שנים ילד (וכל בעילת קטין בגיל המדובר נחשבת אונס מבחינה חוקית, ולא חשוב מה) - יישב חצי שנה בכלא, גם אם הוא סבל בילדותו וגם אם אבא שלו התחצף אליו וגם אם אחותו לא הרגישה טוב ויש לו טראומות.

אם הוא לוקה בנפשו - שיכניסו אותו למוסד סגור. מצדי שלא יקראו לזה כלא - העיקר שלא יראה רחוב. כל זמן שהדברים קורים כפי שנוכחנו לראות הפעם - השופטים זקוקים לעזרה, ומוטב מוקדם מאשר מאוחר.

אגב - להבדיל - מישהו יודע כיצד מתקדם ההליך בעניינו של עו"ד דורי קלגסבלד?

הצרה היא שאין למי להתלונן, האם למערכת המשפט?
האם לחץ ציבורי? אל מי לפנות????
הרי אני טוען שאין מוסר, לא במערכת המשפטית ולא ברשות המחוקקת ולא במשטרה אז אני שואל אותך, ממי האזרח הקטן יקח דוגמא, ממשרד החינוך???

ישן 08-06-2006, 08:53
  אליהו ר אליהו ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.06
אני אסביר למה כוונתי
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "מה זאת אומרת: "החל מלחץ ציבורי ועד חוקי ענישת מינימום"??"

לחץ ציבורי - אם היינו חרדים, למשל, והנושא היה חשוב לנו, היו מציפים אלפים מאיתנו את הרחוב שמול בית המשפט, או את ביתו של עורך הדין המלומד, או את רחבת הכניסה לפרקליטות, ונותנים להם להבין שהעניין לא ממש נראה לנו. אגב, גם אם היינו צרפתים - עד כמה שאנו נוטים לזלזל בהם - היינו עושים אותו דבר. גם הם יודעים לעלות על בריקדות בנושאים שבאמת חשובים להם.

גם אם אין לנו זמן, חשק וכח להפגין מול הזוועה הזו - אפשר ליצור לחץ ציבורי בדרכים אחרות - פניות כתובות לבית המשפט (לסתום להם את הפקס לחצי יום, נניח), טלפונים (כנ"ל), אפילו מה שאנחנו עושים כאן בפורום הוא תחילתו של לחץ ציבורי מסוג מסויים, אם כי בהיקף בלתי מורגש.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:03

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר