לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-07-2006, 08:13
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
להשאיר אותו בכלא זו לא השאלה - מובן מאליו שהוא נשאר בכלא...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי דור שמתחילה ב "בוא נניח שננסה את הרעיון שלך..."

אני כתבתי לגבי החרפת תנאי כליאתו.
באשר לשאלה מה יבין חמא"ס - חמא"ס יבין שטרור מוביל לפגיעה בחמולות של בכיריו - כאשר
חמולות כאלה יתחילו להפגע. אם יפגעו בהן, אנשיהן יבינו. לא כל צריך להצהיר - הם מספיק הגיוניים
להסיק שאם בתי אנשי חמולת אבו ריש נחרבו כולם, כנראה שישראל החליטה להעביר מסר לחמולה
הנ"ל...
הרצון לבצע פיגועים קיים כל העת, וזה שנפעל כנגד הטרור, לא ישנה לגבי הרצון (לא יגדיל ולא יוריד),
אבל מאוד ישנה לגבי היכולת להוציאו אל הפועל: מה לעשות שאם אין לך נשק, אתה לא יורה (כפי
מוכיחה האנתפאד'ה הראשונה, זו שלפני שחימשנו אותם בעקבות אוסלו...). מעבר לכך, אני גם
כתבתי לגבי תפיסה של פגיעה היקפית - שיש לה משקל רב לגבי הורדת היכולת לגייס תמיכה בקרב
משפחות המחבלים לאפשר לבניהן להתנדב (כאשר אתה עומד לאבד רכושך ולהפוך לפליט חסר-כל,
ההתלהבות שלך מהיוקרה שבבן השהיד, יורדת פלאים...).

אלה דברים שעוד לא נוסו, והגיעה העת לנסות אותם. להמנע מלחימה בטרור בטענה ש"זה מעלה
להם את המוטיבציה", זה דבר שנוסה והתפוצץ לנו בפרצוף, תרתי משמע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-07-2006, 10:12
צלמית המשתמש של דור
  דור דור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.02
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "להשאיר אותו בכלא זו לא השאלה - מובן מאליו שהוא נשאר בכלא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
מעבר לכך, אני גם כתבתי לגבי תפיסה של פגיעה היקפית - שיש לה משקל רב לגבי הורדת היכולת לגייס תמיכה בקרב משפחות המחבלים לאפשר לבניהן להתנדב (כאשר אתה עומד לאבד רכושך ולהפוך לפליט חסר-כל, ההתלהבות שלך מהיוקרה שבבן השהיד, יורדת פלאים...).

המשפחות האלה מקבלות כסף (בתוספת לכבוד ושאר ירקות) בתמורה להצטרפות בניהן לארגוני טרור - אולי בכלל עדיף לפעול מהכיוון הזה ולחסום את מקורות המזומנים שלהם?
נניח שאנחנו פועלים בכיוון של פגיעה פיזית ברכושן - נהרוס את בתיהן של משפחות השהידים. בהנחה שלא נהרוס בטעות את הבית ממול (כמו שצה"ל הוכיח שהוא מסוגל לעשות), זה יגרום למשפחות (שהפכו לפליטים חסרי-כל כמו שאמרת) לרצות לנקום. כשהפליטים האלה יחברו לחקלאים שמעוכבים שש שעות במחסומים כל יום עוד עלול להווצר אספסוף שיצטייד בכמה רובים ו"יסגור חשבון" עם החיילים באחד המחסומים.
שוב, אחנו רוצים לפגוע רק במי שפוגע בנו, וכך להמנע משנאתם של תושבי עזה שרובם לא עשו לנו כלום - אבל זה קצת קשה כשצה"ל כל הזמן הורג את אותם תושבים תמימים...

נערך לאחרונה ע"י דור בתאריך 04-07-2006 בשעה 10:32.
ישן 05-07-2006, 10:41
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
זה בגלל שהוא אוהב ברווZים
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב ""אבל זה קצת קשה כשצה"ל כל הזמן הורג את אותם תושבים תמימים...""

זה גורם לו לחשוש מכך שמשפחות השהאידים המתפוצצים באוטובוסים יחליטו פתאום שנמאס להם להם לתמוך בשלום ויחליטו לנקום
זה גם גורם לו לחשוש מכך שחלילה יקום איזה פלאח ושומו שמיים יחליט לקחת רובה ולירות בחיילים
זה גם מה שגורם לו לחשוב שרוב רובם של תושבי עזה לא היו תולים אותו ואת הברווZים שלו בככר העיר לו היה נופל לידיהם רק בגלל שהוא יהודי וישראלי.

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

ישן 04-07-2006, 20:28
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הכסף הזה הוא פינאטס לעומת שווי הנדל"ן שלהן. החרב רכושן, ואז נראה...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי דור שמתחילה ב "[QUOTE=ori]מעבר לכך, אני גם..."

אני לא מדבר רק על החרבת בית הורי הפושע, אלא החרבת כל בתי בחמולה שלו. חמולה היא
קבוצת ההתייחסות הקרובה של רוב תושבי הרצועה, ויש שם ערבות הדדית. אם ראשי החמולה
יחשבו שיבוא חורבן על ראשם - הם יהססו אם לאשר פעילות טרור של בני משפחתם.
אנחנו לא רוצים להמנע משנאת איש, דור - הם כ-ב-ר שונאים אותנו. הטענה המוזרה כאילו השנאה
של אנשים שעצם קיומנו חורה להם, תלוייה בנו, היא אבסורד מוחלט. רוצה להפסיחק את שנאתם
אליך? תתאבד, אחרת ימשיכו לךשנוא אותך. לא רוצה להתאבד? תיאלץ להשלים עם השנאה הזו,
ולהסתפק בצמצום יכולתם לפגוע בנו...
אם לא שמת לב הם לא "מחפשים לנקום", אלא יוזמים התקפות כל העת. אם ניטול מהם את היכולת,
ממש לא מפריע לי שימשיכו לשנוא אותנו...
ישן 05-07-2006, 08:53
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

יפה שסייגת עצמך, אחרת זה היה בזיון גדול עוד יותר...;)
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אם אינני טועה אתה כתבתה שיש לפנות את כל השטחים שנכבשו ב-1948"

אני לחלוטין נגד לפנות את כל מה שנכבש ב1948. אבל אני גם נגד לפנות את כל מה שנכבש ב1967.
אדם נבון היה מסיק מכך מסקנות נכונות...
כדי להקל עליך, אני אסייע לך לחדור מבעד למסך הציניות המאוד-לא-עבה, ואתרגם לך לעברית שווה
לכל נפש: הצביעות שלך בלזעוק למען מדינה לפלסטינים, בשעה שאתה פיזית ירשת את רכושם, היא
עצומה. אין שום הבדל מהותי בין 1948 לבין 1967, למעט העובדה ש-א-ת-ה גר בשטח שנכבש
ב1948. מדינת ישראל מחזיקה בהתיישבות במשך תקופה ארוכה יותר מזו שבה לא החזיקה בה (39
שנים, לעומת 19), אבל אתה כמובן קידשת את הגבולות קצרי של שביתת הנשק. למה? כי אתה
אישית לא נדרש לשלם מחיר למענם. לו אמרו לך ש-א-ת-ה תצטרך לעקור מהבית לתוך חראווילה,
אני מניח שהיית נוהג אחרת לחלוטין...

מבחינתך אין מניעה שיהודים יירצחו, יתדרדרו לסמים ויעברו טרגדיות איומות. את זה כבר ראינו
קודם באשכול הצהללולים שלך...
ישן 05-07-2006, 09:17
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אתה ממשיך במלאכת העוותים הקדושה-אין מילה אחת של אמת בהאשמותיך
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "יפה שסייגת עצמך, אחרת זה היה בזיון גדול עוד יותר...;)"

כמה פעמים עלי להבהיר לך שאני נגד לפנות את כל מה שנכבש ב1967.

אינני זועק למען הקמתה של מדינה פלסטינאית, מה שיקרה בכל מקרה. אני בעד חזוקה והבטחת קיומה של מדינת ישראל לדורות. בגבולות שיאפשרו לה פיתוח, שגשוג, רווחה ורגיעה.

זוהי דעתך בדיוק כמו דעתם של כל שונאי ישראל שאין שום הבדל מהותי בין כבושי 1948 לבין 1967 . כבושי 1948 היו כבושים שכוננו בזכות את מדינת ישראל בשטחי ארץ ישראל. לאחר בסוס גבולות הפסקת האש נוצרה חלוקה מובהקת מבחינת האוכלוסיה שאין לבטלה. כבושי 1967, שנכפו עלינו, הביאו לשליטתנו על אותה אוכלוסיה שנסה על נפשה בעקבות מלחמת 1948. הסכוי שנהיה רוב ביום מן הימים בכל שטח ארץ ישראל המערבית, מחייב אותנו להתכנסות לאותם הגבולות שיבטיחו לנו רוב.
אדם המתיימר להיות ידען גדול ונבון, לבטח מבין גם את זאת וכל מכתבי הפלסטר שלך הם למען התנגחות גרידה. אני משוכנע שבלבך פנימה אתה מקווה שלא יקרה שאשתכנע ואקבל את דעותיך. לגבי זה לא יקרה אני נמצא על קרקע המציאות המוצקה - אני רק חושש שחלק שאינם יודעים את ori עשויים להשתכנע מדבריך ולכן אני מדי פעם מגיב להם, בעבורם.

אתה מטיל עלי את "תשוקותיך" הכמוסות. ללא שפיכת דם (יהודי או ערבי - לא חשוב איזה) ללא התדרדרות של בני הנוער - לא יהיו טעוניך שווים את מסך המחשב עליהם הם מופיעים. אתה זורק את הבוץ לכוון הבלתי נכון. אני מצביע על המקורות הנכונים ומנסה להפנות את תשומת לבם לתוצאות מעשיהם הנלוזים.

ישן 05-07-2006, 09:57
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

שום סילופים והתחסדויות לא יועילו. אתה בעד קווי הפסקת הצהריים.
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אתה ממשיך במלאכת העוותים הקדושה-אין מילה אחת של אמת בהאשמותיך"

אתה בעד גירוש המוני של יהודים (או לחילופין, פירוזם והפקרתם לחסדי האוייב הערבי שבחימושו
תמכת).
כבושי 1948 שמעבר לקווי החלוקה נכפו עלינו בדיוק כמו גבולות 1967, אם נתייחס לשיטתך המגוחכת
לבחינת ההסטוריה. לפי שיטתך, רק קווי החלוקה של 29.11.47 הם תקפים, וכל מה ש"אולצנו
לכבוש", אינו שלנו בדין...

הטיעון האווילי בנוסח "אתה חושב כמו הפלסטינים", היה יכול להשמע סביר, לולא היה בא מממקלדתו
של מי שכל הזמן מחפש רק לפייס את הערבים באמצעות גירוש יהודים...

במשפט "הסכוי שנהיה רוב ביום מן הימים בכל שטח ארץ ישראל המערבית, מחייב אותנו להתכנסות לאותם הגבולות שיבטיחו לנו רוב" שברת את שיאי האבסורד, ואני אסביר לך מדוע:
אין שום קשר בין השאלה כמה ניסוג ב-ת-ו-ך א"י המערבית, לבין השאלה אם נהיה רוב בה. זה
שאתה נסוג ומגרש יהודים (ואז לועג לסבל המגורשים) לא מפחית במאומה את מס' הערבים פה, או מקטין את הריבוי הטבעי שלהם. לולא היית כ"כ אנטי יהודי, היית לפחות מודה שצמצום הבעייה
הדמוגרפית, צריך להתבצע ב-ת-ו-ך הקו הירוק, היכן שלערבים כבר יש זכות בחירה ויכות לשנות
את אופייה היהודי של המדינה. האמת היא שהאופי היהודי של המדינה מעניין אותך פחות מהכיף
שבלגרש את שנואי נפשך המתיישבים, או ואז להתעמר בהם.
דן, כדי שנהיה רוב לאורך שנים בתוך תחומי ישראל הקטנה (בגבולות המינימליים שאתה מייעד
לנו), צריך שערביי המשולש, ואדי ערה ורבים מבדווי הנגב - ימצאו עצמם בפלסטין (כאשר במקרה
של הבדווים זה צריך להעשות באמצעות פינוי האוכלוסייה לפלסטין) - אבל אתה נגד כל פתרון
שהערבים מסרבים לו (שהרי רק יהודים מותר להזיז בכפייה, ועוד להתמרמר על כך שאינם צוהלים
על גירושם...).

מזלנו שכנראה יש לך אינטרסים באזור שהוא מחוץ לקווי החלוקה, אחרת היית תומך בנסיגה
אליהם...
ישן 05-07-2006, 10:47
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
הכותרת שלך היא כמו לכתוב ש ori הוא בעד מחיקתה מהמפה של מדינת ישראל
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "שום סילופים והתחסדויות לא יועילו. אתה בעד קווי הפסקת הצהריים."

"אתה בעד גירוש המוני של יהודים (או לחילופין, פירוזם והפקרתם לחסדי האוייב הערבי שבחימושו

תמכת).
כבושי 1948 שמעבר לקווי החלוקה נכפו עלינו בדיוק כמו גבולות 1967, אם נתייחס לשיטתך המגוחכת
לבחינת ההסטוריה. לפי שיטתך, רק קווי החלוקה של 29.11.47 הם תקפים, וכל מה ש"אולצנו
לכבוש", אינו שלנו בדין..."

=== שטויות הבל ורעות רוח.

אני רק מדגיש את טעונך האוילי ש"דין כיבושי 1948 כדין כיבושי 1967
לא לפיוס הערבים אני חותר אלא לקיומה של מדינת ישראל וחיזוקה.
לא חייבים לגמור כיתה ג' על מנת שלהבין באמצעות חשבון פשוט, שאם מתכנסים אל תוך גבולות מדינת ישראל ומשאירים מליוני פלסטינאים מחוצה לה - הרוב הישראלי ישמר בודאות גבוהה יותר ולמשך זמן ארוך יותר מאשר לכלול מליוני פלסטינאים בתוך מדינת ישראל. מתן שוויון לערבים אזרחי מדינת ישראל והוצאתם ממצוקתם הקשה, תתרום גם היא להפחתת הילודה ולהעמדת על הנורמה של הישוב הישראלי.
חשוב לי מאד לשמור על אופיה הישראלי של מדינת ישראל ולא להופכה למדינה מזרח תיכוני כדוגמת המדינות שלידינו.

אכן אני נגד כל פתרון של טרנספר - זהו פתרון שלא היה ראלי בעבר, למעט ב-1948, שאז מדינות ערב באוולותם סייעו לנו לבצעו ולא יהיה ראלי בהווה ובעתיד. רצוי שתרד מזריקת בוץ על עיניך - פקח אותם ותתביית אל המציאות.

סוף סוף קלעת, למרות שהגישה שלי נטולת כל אינטרסים אישיים (כפי הניראה שמי שפועל אך ורק על פי אינטרסים אישיים איננו מודע שישנם גם אחרים), שאינני כמותך, תומך בחזרה לגבולות החלוקה.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 05-07-2006 בשעה 10:49.
ישן 05-07-2006, 18:24
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

דן, הבעייה הראשית שלך היא שקוראיך ע-ב-ר-ו את כיתה ג'...
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הכותרת שלך היא כמו לכתוב ש ori הוא בעד מחיקתה מהמפה של מדינת ישראל"

ואי אפשר לקנות אותם בלוגיקה מטופשת של "אם ניסוג ונוותר על כל אותם אנשים שבין כה לא
משפיעים על המאזן הדמוגרפי - אז הכל יהיה סבבה".
שום טיוח לא יועיל: אם הבבעייה הדמוגרפית טורדת מנוחתך - היה עליך להציע חילופי אוכלוסייה ולא
רק גירוש יהודים. איכשהו קרה שרק יהודים צריכים להיעקר לפי שיטתך, ועל כן אי אפשר לקנות את
הטיעון הדמוגרפי השקרי שלך, שמשאיר ישראל חלושה ומצומקת, עם 23 אחוז ערבים, שחלקם
באוכלוסייה הולך וגדל...

אתה כותב שאתה נגד כל פתרון טרנספריסטי, אבל עובדה שאתה כל העת מטיף לגירוש יהודים, ועוד
צוהל לאידם של המטורנספרים...

אני שמח שאינך תומך בנסיגה לקווי החלוקה - למרות שהיום יום חמישי, והקווים האדומים שלך
גמישים למדי ומי יודע מה תגיד מחר...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:28

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר