18-07-2006, 00:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.06
|
|
|
תסלח לי אדון קנה טנק
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Tal53 שמתחילה ב "לנסות ולהציג את פרץ כטיפש גורם למגיבים כאן להראות כטיפשים!"
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Tal53
האם אין סיכוי לנפילת מטוס בלבנון?
ברור שקיים סיכוי כזה. גם אחת לכמה אלפי או עשרות אלפי גיחות אימונים בנגב נופל מטוס כתוצאה מתקלה אז ברור שיש סיכוי כזה בתנאי אמת.
האם הסיכוי הוא גבוהה?
לא כי לחיזבאאלה ולצבא לבנון מערכות נ"מ מאוד מוגבלות וחיל האויר התאים את פרופיליי התקיפה למזער את הסיכון.
גם נפילתו של רון ארד בשבי היתה תוצאה של תקלה טכנית שהסיכוי לה היה קטן מאוד.
כאמור
הפוסל במומו פוסל
בברכה
טל
|
אין לי מושג מי נראה טיפש בעינייך ומי לא , אבל כל ההערות שלך היו נכונות מאד לולא התייחס פרץ לארוע שכבר אמור היה להתרחש לפני שנשאל אודותיו , הוא לא נשאל אודות האפשרות העתידית להפלת מטוס אלא לשמועה כי כבר הופל מטוס .
לו אתה ממונה על גוף בטחוני והיית נשאל אם ארוע מסויים כבר התרחש האם נראה לך הגיוני לתת תשובה באחוזי סיכוי ? לאחר הארוע ובעקבות השאלה יש כמה אפשרויות , או שהתשובה חיובית או שהיא שלילית או שעדיין (מסיבות שונות) אין תשובה/מידע - אין אפשרות אחרת !!!
תשובה מסוג זה היתה הגיונית לו ניתנה למשל (היא ניתנה באופן כזה ) ע"י מח"א לשעבר שנשאל ברדיו אודות הסבירות לארוע כזה.
שונרא , זה גם לעיונך , אני התייחסתי לידיע הספציפית שציטטה אותו כפי שציטטה ולא לתיקונים מאוחרים יותר (שהיו גם הם זהירים ודו משמעיים)
|