22-07-2006, 23:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
יש הרבה שרוצים שנוציא להם את הערמונים מן האש
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי זוהרת שמתחילה ב "העתון "ערב טיימס" :"פעולת ישראל בלבנון היא לטובת הערבים"."
החיזבלה הוא הסטארט אפ המוצלח ביותר של האיסלאם הקיצוני והצלחה שלו במבחן הראשון שלו "ראש בראש" עם צה"ל ה"מיתולוגי" תיצור גל הדף עצום שיאיים על משטרים ומדינות רבות. לתת לישראל גם להזיע ולהקיא דם וגם לקצץ את כנפיו של הארגון הזה, הוא משאת נפש של לא מעט ואך ורק מן האינטרסים שלהם. למזלינו גם לנו יש אינטרס לא פחות בסיפור הזה.
לפני שעה ראיתי בסקאי דיווח נרחב על הפינוי "ההרואי" של כל מיני בריטים מלבנון לאקרוטירי (בכמה דיווחים מציגים את זה כאילו לפחות מדובר על שחזור של דנקרק) וכששאלו את אלה שירדו שם מהאוניה, בעודם ממש המומים ותשושים (נראו ברובם כמו לבנונים שחיו במערב) רובם ענו ביובש שצריך לגמור עם החיזבלה או שצריך לעשות סדר בלבנון. רק אחד טען שצריך להמשיך את הלחימה, הוא היה אמריקקי דווקא והוא ואישתו יללו על זה שהממשל שלהם עוד לא חילץ אותם (מקפריסין! וממש לא ברור לי למה האמריקאים לא ממהרים לבזבז כסף על להביא עוד כמה ערבים ליבשת). כנראה שבכל זאת יש אמת בכך שלהמון לבנונים פשוט נשבר הזין מהפסיכים האלה. מרואיינת אחת שנראתה מבוהלת יותר מהשאר אפילו אמרה "אמרו לי לא להגיד את זה, אבל אני חושבת שצריך לגמור עם החיזבלה האלה". הצצה קטנה להלך הרוח שם.
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 22-07-2006 בשעה 23:29.
|