לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-07-2006, 23:10
  rany rany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.03
מנואלה דבירי
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "שמה הוא מנואלה דבירי (לא..."

ה " י " נעלם בגלל טעות הקלדה ולא בגלל רשעות.

נכון שהיא אם שכולה , אבל עובדה זו לכשעצמה איננה חייבת להיותלה למגן לביקורת, לפחות לא ממני כבן ששכל את אביו במלחמת לבנון , כך שהיא ואני נמצאים באותה סירה ולכן רשאי אני להעביר ביקורת על המכובדת (מה שקשה להרבה אחרים).

הגברת המכובדת יחד עם עוד 3 מחברותיה הובילו תנועת מחאה שיתכן והיתה צודקת אולם הדרך היתה רעה חולה. תנועה זו היתה קטליזטור לבריחת צה"ל מלבנון בדרך המחפירה ביותר (שאל את נסראללה - איך הוא הבין את יציאת צה"ל מלבנון) , החולה הרעה הזאת היתה הקטליזטור לפריצת ההתקוממות הפלשתינאית והקטליזטור לפרית מלחמה זו.

לכן קשה לי להרגע, קשה לי .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-07-2006, 23:14
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי rany שמתחילה ב "מנואלה דבירי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rany
ה " י " נעלם בגלל טעות הקלדה ולא בגלל רשעות.

נכון שהיא אם שכולה , אבל עובדה זו לכשעצמה איננה חייבת להיותלה למגן לביקורת, לפחות לא ממני כבן ששכל את אביו במלחמת לבנון , כך שהיא ואני נמצאים באותה סירה ולכן רשאי אני להעביר ביקורת על המכובדת (מה שקשה להרבה אחרים).

הגברת המכובדת יחד עם עוד 3 מחברותיה הובילו תנועת מחאה שיתכן והיתה צודקת אולם הדרך היתה רעה חולה. תנועה זו היתה קטליזטור לבריחת צה"ל מלבנון בדרך המחפירה ביותר (שאל את נסראללה - איך הוא הבין את יציאת צה"ל מלבנון) , החולה הרעה הזאת היתה הקטליזטור לפריצת ההתקוממות הפלשתינאית והקטליזטור לפרית מלחמה זו.

לכן קשה לי להרגע, קשה לי .

נראה לי מתגובתך הנ"ל שאתה יודע בעצמך שאין להאשים אותה במה שקורה עכשיו ותגובתך הראשונה נבעה בעיקר מהרגשות העזים שעוברים עליך עכשיו..
ממליץ למצוא אחרים להוציא עליהם קיטור, החיזבאללה למשל..
אמיל.

ישן 27-07-2006, 04:35
  אליהו ר אליהו ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.06
אף שמידת ההגינות והנימוס היא שדבירי לא תתראיין בימים אלה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rany שמתחילה ב "מנואלה דביר (4 סמרטוטות) שוב פותחת את הפה"

כיוון שהפכה דמות ציבורית וככזו עליה ללמוד לשאת באחריות ציבורית (מה שכמעט אף אחד לא יודע לעשות אצלנו) - בכל זאת לא הייתי "נכנס" בהורה שכול כמעט בשום מצב ובשום תנאי. הורה שכול זה דבר קדוש.

ואם מישהו יאמר ובצדק, שפעילותה שלה ושל חברותיה הביאו בסופו של דבר לנסיגה מלבנון, תשובתי היא שגם כך הסמרטוט האמיתי, אם כבר, הוא הממשלה שביצעה ולא ההורים שלחצו.

הערה לאמיל - מי שטבע את המונח "4 סמרטוטות" היה אחד מבכירי קציני הצפון, שנדמה לי שאיננו עוד איתנו. ככה שאין מה להאשים את rany בעניין ולגבי אותו קצין, לצערי, נראה שגם "קנה" את זכותו לענות להורים שכולים ביוקר רב, אם כי בדיעבד...

יום שקט ובטוח לכוחותינו ולעמיתינו האזרחים תושבי הצפון,

אליהו

נערך לאחרונה ע"י אליהו ר בתאריך 27-07-2006 בשעה 04:40.
ישן 27-07-2006, 07:14
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ההופעה שלה היתה מבישה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rany שמתחילה ב "מנואלה דביר (4 סמרטוטות) שוב פותחת את הפה"

שפשפתי את העיניים וחשבתי לעצמי "איך החבורה הקיקיונית הזאת הצליחה להניע (לזרז) מהלך פזיז כל כך?".

ועל עניין הטיקט של "אם שכולה" - מי שמשחק עליו, שיהיה מוכן לקבל ביקורת. כבן למשפחה שכולה של חלל צה"ל שמקום קבורתו לא נודע, מעולם לא שיחקתי לא על עניין השכול ולא על עניין הקבורה, ודי ברור שיש לי מה להגיד בנידון ובטח שבהרבה עניינים אחרים בכלל.

במקרה של תנועות משומנות כספי מדינות זרות כגון 4 אמהות, אסור להרפות ויש להציגן בעיני הציבור באור הנכון - אנשים שגרמו לישראל נזק מעל ומעבר למה שאזרח מן השורה יכול לגרום.

אין לי בעיה עם אלה שעדיין פוסחים על שתי הסעיפים וחושבים ש "אל תשפוט אותה" וכו': אני שופט גם שופט ובעיקר שהיא וחברותיה לקחו על עצמן סיכון עצום בכך שמה שלו הטיפו יתברר כטעות. לא מדבירי ולא משמעוני אני אחסוך מילים קשות אם אלה יעמדו מולי. מבחינתי הן צריכות לבקש סליחה בליבן מלא מעט אימהות בישראל. הפרוילגיה שיש להן, היא להוריד את הראש ולשתוק (משהו שקשה לצפות מאנשים שהתרגלו לתת את הטון) כמו אהוד ברק. אם היא בוחרת עוד לגמגם כמה מסרים מבישים בפשטותם - שתתכונן לחטוף. אם שכולה זה כבר לא משהו חריג היום.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 27-07-2006 בשעה 07:17.
ישן 27-07-2006, 09:13
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
אתה יודע מי לא מבין את "הראש" שלה ?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "ההופעה שלה היתה מבישה"

מי שלא מבין זה מי שסבור שהאג'נדה האימהית של הארגון הזה היא אג'נדה אמיתית , מי שסבור כי באמת מדובר בארגון של אמהות דואגות וחרדות שהמניע לפעולותיהן הוא מה שמוצג .

ייתכן וכך היה בתחילת דרכו אבל מהר מאד עוד בזמן מלחמת לבנון "ההיא" הפך הארגון הזה לחלק משרשרת רפאים של ארגוני השמאל הקיצוני הישראלי, אותה שרשרת שמארגנת בימים אלו את ההפגנות עליהן דברנו כאן. מרבית החברות של הארגון הן חברות במקביל בארגונים קיקיוניים אחרים ולובשות כל פעם את הכובע המתאים.

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

ישן 27-07-2006, 09:28
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אני מניח שלרובן היתה אג'נדה
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי זוהרת שמתחילה ב "אתה יודע מי לא מבין את "הראש" שלה ?"

ועל כך שההגיון הופך להזיון כאשר מדובר על שלומו של הבן, אני לא מלין. אני מתוודה שכשאני יושב עם הבן הגדול שלי שמדבר (עוד לא בן 5 ) בחופשיות על טילים ומלחמות (כי הסבירו בקייטנה) אני מרגיש כיווצים בבטן. כך גם כשברור לי שהרקטות ההרסניות ביותר עוד לא שולחו, ודווקא הן יטווחו אל מקום מגורי (פחות או יותר) אם וכאשר. השאלה היא לא איך מדחיקים את זה ונשארים נאמנים למטרה הקולקטיבית (והרי פירוק הקולקטיב היה ממשימותיו הראשוניות של השמאל הקיצוני משום שהיה ברור לו שהקולקטיב ותחושת הערבות ההדדית שכ"כ שנואה על שולה אלוני הן אוייבותיו העקריות של הלך המחשבה של השמאל הקיצוני) משום שבחברה מודרנית חילונית (וגם למסורתיים ישנם סממנים חילוניים כיום מבחינת אופן המחשבה) קשה לי לצפות לקיחות ארוכת הטווח של פעם. השאלה היא איך מונעים ממאות אלפי פרטים לתת לכל חשש, תחושה ואפילו חו"ח אובדן אישי, להפוך למנוף לפעילות פוליטית. התופעה הזו חמורה שבעתיים כשרואים שארגונים כמו האיחוד האירופי ממהר לשמן את גלגלי האירגונים האלה בכסף. קיומה של מדינה מוכרע גם על "סטטיסטיקה" בין אם נודה בכך והין אם לא. מכיוון שספגנו כמות גדולה של אבידות ונזק כלכלי מאז שנת 2000, מוטב שניקח את את צמינו בידיים ונחתור לפתרון לטווח ארוך וכזה שכמות האבידות הוודאית במהלך השגתו, תהיה בסופו של דבר קטנה מזו המצתברת והאקראית. הנזק שנגרם למדינת ישראל מזיגזג ושינויי כיוון עקב לחצים של ארגונים שאין בינם ובין אחריות לטווח שגדול מטווח הראיה, דבר, הוא עצום ובדרך למיצוב מדינה מסודרת, ראוי שהפוליטיקאים שלנו יחשבו פעמיים כאשר הם באים להסתמך על תמיכתם של תנועות עממיות הנשענות על תחושות שמקורן אינו באיבר שבתוך הגולגולת.

למיטב זכרוני הפעם היחידה שבה מדיניות של ממשלה לא הושפעה מתנועה כזו, היתה בקיץ האחרון. מוטב להכיל את הנוהג הזה גם על שאר התנועות הפופוליסטיות שקמות לתחיה כמו עוף החול בכל פעם שבו הממשל אינו הולך בתלם של אלה שחושבים שיש להם מונופול על המצפון וההגיון הבריא.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 27-07-2006 בשעה 09:32.
ישן 27-07-2006, 09:19
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
גם אם דעותיה לא לגיטימיות

זזה לא מצדיק שתקרא לה כך.
מנואלה הצטרפה לארבע אימהות רק אחרי שיוני נהרג.
אני ממליץ שתוציא את המילה סמרטוטת מכותרת ההודעה שלך.
כשתא"ל זכאי דיבר על סמרטוטים הוא אמר "שלי סמרטוטביץ וכרמלה מנשה". מעולם הוא לא דביר כך על אימהות שכולות. לא על אורנה ולא על מנואלה.
(בנתיים אנחנו רואים איפה זכאי ואיפה חברת הכנסת סמרטוטוביץ)
תתנצל.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:08

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר