לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-08-2006, 20:48
  ג'ואי ג'ואי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.08.06
יש לי השערה, תגיד לי אם אני צודק
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אך ורק תעודות הזהות !..."

אצלם בקניון אם הם יגעו בבחורה אז יקפצו עליהם כל החמולה של הנערה, אצלנו אם הם יגעו בצורה מאוד לא הולמת (אתה בטח למה אני מתכוון), לא יעשו עליהם כלום.

אבל אני אשאל אותך גם שאלה מה יקרה לך אם תלך בקניון ערבי עם חולצת "מוות לערבים" ,מה יקרה לך? ומה יקרה להם אם הם ילכו בקניון "יהודי" עם חולצת "איטבח אל יאהוד"? בך יבצעו לינץ' ואח"כ יאמרו שאתה התגרית בהם ועוד יבזו אותך במותך ח"ו, ולהם לא יקרה כלום, ואם מישו כן יעשה להם משו אז יתבעו אותו, ישימו אותו בכלא, אם יהרגו את אותו ערבי אז יבצעו את ההליך הנ"ל, ויגידו שהוא מסכן ושהוא סובל מקיפוח. כמובן שאירגון "עדאללה" ודומיו יתבעו את מדינת ישראל מר"צ ודומיה יזעקו על הפשע הנורא שבוצע נגד הערבי המסכן, בסוף עוד ישלמו לו ולמשפחתו הרבה כסף.
האם אני טועה במשו מהדברים שכתבתי???

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-08-2006, 02:22
צלמית המשתמש של DolphinBoy
  DolphinBoy DolphinBoy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.02
בור השופכין השקרי והמנוול של YNET
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "ראשוני: אוטובוס עם ישראלים התהפך בנואיבה, יש נפגעים רבים."

החלאות המושתנות האלה ימח שמם,
דואגים יפה מאוד להצניע את העובדה שמדובר בערבים,
ומתארים אותם כ"ישראלים" תמימים שחוו קשיים מהשלטונות המצרים.

בעודי קורא את האתר המטונף של YNET ומתרגז על איך יהודים שוב נוסעים למצרים,
בחלון השני אני רואה את האשכול פה שמציין שהם בכלל ערבים, מאלה שמחלקים סוכריות
שמגרדים את הילדים שלנו מכבישי ישראל עם שפכטל.
אני חוזר לכתבה ומתאמץ בכוח לחפש רמזים לעובדה שהם ערבים,
עד שאני נתקל באיזו הערת שוליים חבויה שרומזת על טיב הקבוצה.

YNET הם חבורה של בהמות מסריחות,
שבכל הכתבה יצאו מגדרם בצורה מגמתית להסוות את הערבים כישראלים.

אז הנה משהו ל YNET ולכל המטומטמים שחושבים כמוהם,
ישראלי זה יהודי שחי בישראל - נקודה!

ערבי-ישראלי זה המצאה מטומטמת של מפ"י,
שלא הערבים מאמצים אותה ולא אנחנו,
כי הם בעינם פלסטינים וגם בעיננו הם פלסטינים!

ורק השמאל הדפקט והמאוס הזה שמתבטא בקיומו של בור חרא כמו YNET,
ממשיך להטעות את הציבור שקורא אותו פעם אחרי פעם בהגדרתם כ"ישראלים".

כמו הכתבה ההיא שהיתה אז ש"ישראלים" תקועים שעות בגבול ירדן,
הם לא ישראלים, הם ערבים - ושייחנקו כולם מצדי - ומי שיש לו בעיה עם זה שיקפוץ לי!
החמאסניק המסריח שירו טיל על הילדים שלו והוא בתגובה בירך את נסראללה,
זה לא ישראלי זה כלב!!

נערך לאחרונה ע"י DolphinBoy בתאריך 23-08-2006 בשעה 02:27.
ישן 23-08-2006, 17:39
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
הפצועים רצו לעבור לישראל, המצרים התנגדו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "ראשוני: אוטובוס עם ישראלים התהפך בנואיבה, יש נפגעים רבים."

הפצועים רצו לעבור לישראל, המצרים התנגדו

הלילה העבירו מסוקים של חיל האוויר חלק מפצועי התאונה בנואיבה לבתי החולים סורוקה ואסף הרופא. אחרים נותרו בבית החולים יוספטל באילת ובבתי חולים בסיני. חילוץ הנפגעים נמשך שעות ארוכות. אחת המשפחות: "הפצועים אמרו למצרים שהם רוצים לעבור לישראל, המצרים לא הסכימו" מאיר אוחיון פורסם: 23.08.06, 01:24
עשרה ישראלים נהרגו אתמול (יום ג') בהתהפכות אוטובוס ליד נואיבה ועוד כ-50 נפצעו, כ-30 מהם מטופלים בישראל והיתר בבתי חולים בסיני. עדיין לא ברור לגמרי כיצד אירעה התאונה ואחת האפשרויות שנבדקות היא תקר בגלגל. חלק מהפצועים הובאו למסוף טאבה רק כעבור שעות ארוכות ויקרות. פצועים ועדי ראייה סיפרו שהמצרים הערימו קשיים על ישראלים שאושפזו בבתי חולים מקומיים וביקשו לעבור לישראל.

הלילה העבירו מסוקים של צה"ל 12 מפצועי התאונה מבית החולים יוספטל באילת לבית החולים סורוקה בבאר שבע ו-11 נוספים לבית החולים אסף הרופא בצריפין. ילדה בת 6 שהיתה אמורה לעבור לאסף הרופא, הובאה במסוק לבית החולים סורוקה, לאחר שמצבה הידרדר בדרך. משרד החוץ הביע אמש את הערכתו לרשויות מצרים על הטיפול והסיוע לנפגעי התאונה.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/871509/DSC_0011_wa.jpg]

אחד הנפגעים מפונה לישראל (צילום: מאיר אוחיון)

התאונה אירעה ב-16:30 לערך. האוטובוס השייך לחברת "ראנו" (RANO) המצרית, היה אחד מתוך שמונה, שהסיע ערבים ישראלים בטיולים שארגנה חברת "באסל טורס" מנצרת. מספר פצועים קשה פונו לבתי החולים בנואיבה ובשארם א-שייח. הפצועים קל הועלו לאוטובוסים שעשו את דרכם למסוף טאבה.

במשרד הנסיעות "באסל טורס" אמרו ל-ynet כי מדובר באוטובוס המסיע מדי יום תיירים ישראלים משארם לישראל ובחזרה. אחד ממנהלי החברה סיפר: "מדובר במשפחות שבילו בשארם והיו בדרכם חזרה הביתה לישראל. משפחות המטיילים מנצרת, כפר מנדא וכפר יסיף".

עדי ראייה סיפרו שכוחות ההצלה המצרים הגיעו לזירת התאונה רק לאחר חצי שעה, וגם אז התנהל החילוץ בעצלתיים, ובתוך אי-סדר גדול. חוסם עומר, אחד העדים לתאונה: "היו פצועים שניסינו לעשות להם החייאה ואחד מהם אפילו מת לנו בידיים. צעקנו לכוחות המצרים שהגיעו וביקשנו שיזעיקו מסוק או שיאפשרו לכוחות הישראליים להיכנס ולעזור. הם לא הגיבו. בינתיים עברו בשטח עברו משאיות ומכוניות פרטיות - דחפנו כל מי שיכולנו למשאית כדי שייקחו אותם לבית חולים".

בני משפחת ג'ואומיס מבית זרזיר פונו לבית חולים בנואיבה וחזרו לארץ זועמים: "המצב בבית החולים גרוע מאוד. לאנשים אין מים, אין אינפוזיה, אין סדינים על המיטות, השירותים מסריחים - כל המראה פשוט מזעזע. אנשים שוכבים על הרצפה בבית החולים, פשוט לא ייאמן. הפצועים אמרו למצרים שהם רוצים לעבור לישראל לטיפול בבית החולים שם, המצרים לא הסכימו".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294590,00.html

מה, פתאום היא לא מדינה "גזענית" (ג בפתח)? פתאום אנחנו לא "רוצחים"? מה קרה לסולידריות הערבית? בסה"כ הם קיבלו מהערבים את היחס השמור לכל ערבי במדינה ערבית... פתאום לא מתאים להיות "ערבי גאה" מה? הגאווה להיות ערבי שמורה מסתבר רק לאותם מקרים בהם אתה נמצא למעלה, אבל כאשר לא נוח לך, אתה פתאום "אזרח ישראלי"...

צביעות, צביעות, צביעות...

* ולא, אני לא חושב שכל הערבים "כאלה" - האמת היא שאני בטוח שהיו באוטובוס גם כאלה שהיו בשימחה משפדים את הדוד נסרלה על הסהר שבראש המינרט, אבל אני גם בטוח שהיו שם חכמולוגים מהסוג השני.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:26

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר