לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-09-2006, 19:54
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
שאלה 1 מ 6 "נמנע מלשבת ליד מוסלמי באוטובוס או ברכבת התחתית" - למה?

כ 17% מהלונדונים מודים שהם זזים מקום באוטובוס או ברכבת התחתית כדי להימנע מלנסוע ממי שהם מאמינים שהוא מוסלמי, לפי סקר.

יותר מ 35% מהנשאלים בסקר לערב הסטנדרטי הודו שהם הרגישו עבצנות וחוסר נוחות בזמן שנסעו ליד אנשים בעלי מראה אסיאתי או צפון אפריקאי בשנה האחרונה.

מתך אלה 47% אמרו שהם עברו מקום או ישבו רחוק במכוון.

One in six Londoners admits moving seats on the bus or Tube to avoid a passenger they believe may be Muslim, according to a poll.

More than a third (35%) of those questioned for the Evening Standard/YouGov poll admitted they had felt nervous or uncomfortable while travelling near a person of Asian or north African appearance over the last 12 months.

Of those, 47% said they had moved seats or deliberately sat away from them.

The poll also revealed that Londoners support tough measures to catch terrorists following the 7/7 attacks and last month's alleged airline bomb plot, with 62% endorsing police demands for powers to detain suspected terrorists for up to 90 days without charge.

A quarter, or 26%, said the current limit of 28 days is right, while 6% supported reverting to the old limit of 14 days.

However, just 35% believe the introduction of identity cards would help to reduce the threat of terrorism, with 59% saying the cards would probably not or definitely not help.

Londoners are also opposed to airport profiling, with just 5% favouring a policy of special checks being confined to men who appear to be of Asian or north African origin.

Another 45% said they backed random checks of all passengers with special attention paid to men of Asian or north African appearance, but the highest number, 46%, said nobody should be singled out because of their background or appearance.

Copyright Press Association 2006

http://www.24dash.com/news/7/10050/index.htm

למה לבריטים לפחד ממוסלמים בתחבורה הציבורית?

עד היום אף מוסלמי לא התפוצץ בתחבורה הציבורית בלונדון, ותקנו אותי אם אני טועה.

כל הניכור הזה כלפי האוכלוסיה הזו לא מועיל ליחסים של הבריטים עם הקהילות המוסלמיות סביבם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2006, 09:54

נו,
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אתה טועה. היו גם אנשי תופת שם."

אז עכשיו הבריטים האלה מכלילים כל בעל מראה אסיאתי או צפון אפריקאי עם המחבלים המתאבדים האלה? זה כמו להגיד שכל אחד מאלה הוא מחבל מתאבד בפוטנציה רק בגלל שהיו כמה בודדים קיצונים שעשו את פעולת הטרור.

איך זה עוזר לבריטים להתמודד עם הטרור מבית? זה רק גורם לניכור גדול יותר עם אוכלוסיית המיעוט הערבי, ומחזק את הקיצונים שבין הערבים בטענה של "הנה הצלבנים האלו מפחדים מאיתנו, וזה סימן שאנחנו צריכים להמשיך ולשחרר את האדמה מידי הכופרים במוחמד.."

משהו כזה..

ישן 07-09-2006, 09:46
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
הנה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "למיטב זכרוני הקצר, היו אלו מטעני השהייה ולא מחבלים מתאבדים"

\The 7 July 2005 London bombings were a series of coordinated bomb blasts that struck London's public transport system during the morning rush hour.
At 8:50 a.m. (BST, UTC+1), three bombs exploded within 50 seconds of each other on three London Underground trains. A fourth bomb exploded on a bus nearly an hour later at 9:47 a.m. in Tavistock Square. The bombings led to a severe, day-long disruption of the city's transport and mobile telecommunications infrastructure.
There was initially a great deal of confused information from police sources as to the origin, method, and even timings of the explosions. Forensic examiners had originally determined the explosives to have been military grade plastic explosive, and as the blasts were thought to have been simultaneous, that timed detonators of equivalent sophistication were employed. This all changed as the real story emerged.
Fifty-two people were murdered in the attacks; the four perpetrators also died, and about 700 injured, of whom about 100 required overnight hospital treatment or more. The incident was the deadliest single act of terrorism in the United Kingdom since Lockerbie (the 1988 bombing of Pan Am Flight 103 which killed 270), and the deadliest bombing in London since the Second World War. More people were killed in the bombings than in any single Provisional IRA attack (in Great Britain or Ireland) during the Troubles.
Police investigators identified four men whom they alleged had in fact been suicide bombers. This would make 7 July the first suicide bombings in Western Europe.[2] French Interior Minister Nicolas Sarkozy caused consternation at the British Home Office when he briefed the press that one of the names had been described the previous year at an Anglo-French security meeting as an asset of British Intelligence. This was refuted by then Home Secretary Charles Clarke, or at any rate he described this as "not his recollection, to say the least".

http://en.wikipedia.org/wiki/7_July...London_bombings
ישן 07-09-2006, 09:59

אוי, זה היה מזמן...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "הנה"

אז עכשיו כל בריטי יתפוס מקום רחוק מבעלי מראה ערבי?

צריך איזה בליסטיקאי שיגיד בפירוש מה טווח הבטחון ממטעני החבלה של המתאבדים.. חבל לחיות באשליות ש הכמה מטרים מקצה אחת של האוטובוס לקצהו השני ישנו משהו אם אין הבדל משמעותי ביניהם.

אבל למה לחשוב שכל בין מיעוטים הוא מחבל בפוטנציה? הרי אפילו בציטוט לעיל כתוב שרק 4 היו מחבלים מתאבדים. אתה יודע כמה מוסלמים יש בבריטניה? אז פעם אחת התאבדו 4. מה הסיכוי שיקום (או ישב) מחר באוטובוס בלונדון עוד איזה קיצוני שכזה?

והאם הסיכוי הזה שווה את הניכור של החברה הבריטית מהמיעוט המוסלמי שחי איתה ביחד?

ישן 07-09-2006, 09:37
  dana26 dana26 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.09.03
היה כתוב במעריב בעיתון
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "לינק?"

מה שהוא עשה זה להתפלל......

בכל מקרה,מעניין כמה מתאבדים יהודים היו לנו עד היום במטוסים,באוטובוסים?

כמה חוטפים מטוסים יהודים?

כמה מתאבדים יהודים בקניונים?

כמה טרוריסטים יהודים בעולם?

השוואה כל כך מפגרת ולא מפתיעה כשרואים מי הכותב.

הפחד........
לדעתי פחד הוא פחד,אותם אנשים שלא רוצים לשבת לייד ערבי מונעים מפחד שהמקור שלו לצערי הרב בימים הללו,הוא אמיתי ולא גזענות עקב כל הפיגועים האיומים שעברנו בשנים האחרונות.
בל נישכח שבאוטובוס ועל זה מדובר לא על מטוס,אין מערכת אבטחה וחיפוש שתבטיח עליתם של אנשים יהודים או ערבים ללא מטען.
וזה מפחיד,וזה לא דמיוני.
אי אפשר לשלול את הפחד הזה בטענה של גזענות.
צריך להיות קצת פחות דמגוגיים

נערך לאחרונה ע"י dana26 בתאריך 07-09-2006 בשעה 09:41.
ישן 07-09-2006, 09:44

הפחד מערבים =! גזענות?
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי dana26 שמתחילה ב "היה כתוב במעריב בעיתון"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dana26
לדעתי פחד הוא פחד,אותם אנשים שלא רוצים לשבת לייד ערבי מונעים מפחד שהמקור שלו לצערי הרב בימים הללו,הוא אמיתי ולא גזענות עקב כל הפיגועים האיומים שעברנו בשנים האחרונות.
אי אפשר לשלול את הפחד הזה בטענה של גזענות.
צריך להיות קצת פחות דמגוגיים
הרי ברור שרק מיעוט של המיעוט הקיצוני מהערבים מתאבדים בפעולות טרור. הסיכוי לשבת באוטובוס או ברכבת ליד ערבי שהתאבד בפעילות טרור היא אפסית מוחלטת.

אז לא לשבת ליד ערבי בגלל שקבוצה קיצונית המשתייכת ללאום / דת שלו התאבדה לה ורצחה אנשים נשים וטף חפים מפשע ובצורה מכוונת, זה כאילו להגיד שכל ערבי הוא מחבל מתאבד בפוטנציה. זה לא גזענות?

ישן 07-09-2006, 22:23

ממש לא
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי dana26 שמתחילה ב "כלומר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dana26
לדעתך אין בעיה כלל.
ואם יוודע לך שיושב ליידך מוסלמי במטוס שלא עבר ביטחון(כי בעצם אין באמת בעיה)אז אין לך בעיה עם זה.

טוב.
זה ממש לא מה שהתכוונתי כשכתבתי
ציטוט:
אז מה צריך לעשות - לקחת סיכון כזה קטן או לא לקחת סיכון בכלל? כאשר ההבדל בין השניים הוא רק לתפוס מרחק בטחון. לא צריך להשקיע כסף כדי להימנע בצורה סבירה מהסיכון..
ההבדל הוא בין סיכון שואף לאפס (לשבת ליד מחבל מתאבד) לבין סיכון שהוא אפס (לשבת ליד כל בריטי ממוצע).

במילים אחרות, גם כשהסיכון שואף לאפס, הנוסע עלול לשאוף אפס שאיפות לריאות לפני שיגיע למחוז חפצו.
לעומת זאת, כשהסיכון הוא אפס, אזי לנוסע יש סיכוי טוב להצביע בבחירות הכלליות לאיזה אפס.

הצלחתי להסביר ?

ישן 07-09-2006, 10:07

אני מבין
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ם_O שמתחילה ב "מה שאתה אומר אמנם נכון, אבל אנשים הם עוורים, הם לא רואים סיכויים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ם_O
למשל לפני כמה שבועות אמרו שיכול להיות שיש איזה מחבל בת"א.
כל מה שרציתי, זה ללכת לחנות "פריק" (חנות פריק....נראה לכם שיעשו שם פיגוע? [בקושי יש שם 3 אנשים בו זמנית]) בת"א.
אימא שלי לא הרשתה לי, למה? כי זה מסוכן. בת"א אולי יש מחבל :/
או, לדוגמא, טיסה במטוס - סטטיסטית זה כלי התחבורה הכי בטוח. עדיין תמצא הרבה יותר אנשים שמפחדים לטוס מאשר אנשים שמפחדים..לנסוע נניח, מה לעשות, אנשים פשוט מפחדים, סתם ככה :/
הדרך לחנות פריק עוברת ברחוב ראשי.. החנות עצמה יכולה להיות בטוחה, אבל הדרך אליה..

פחד מטיסה זה משהו אחד. אבל פחד ממוסלמים? רק בגלל ש 98% (±2) מכל פעולות הטרור בעולם ב 6 שנים האחרונות בוצעו ע"י מוסלמים קיצוניים זה אומר שצריך לפחד מכל המוסלמים? גם אלו המתונים?

אם מישהו יבוא, יטען, וינסה להוכיח זה שלא רק הקיצוניים מבצעים פעולות טרור אלא גם המתונים (או שאין דבר כזה מתונים), אזי יש בסיס לוגי רחב יותר לפחד הזה. בינתיים, הרבה מאוד אנשים אוכלים את ה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.noodle-time.com/w_noodle.jpg]
הזה שרק הקיצוניים מבצעים פעולות טרור. אפילו בפורום...

ישן 07-09-2006, 11:44
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אין כל קשר בין העשיה ו/או האיום לבין אנטישמיות ושנאת זרים
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי dana26 שמתחילה ב "היה כתוב במעריב בעיתון"

שוב את מוכיחה את צרות האופק שלך.

תסתכלי סביבך ותראי את ההפליה, את השנאה ואת האי רצון לשבת יחד ואפילו ללמוד יחד הקיים בין ישראלים ובמיוחד בן יהודים מאמינים.
ראי את "קבלת הפנים" שעושים למי שאינו נראה כ"אדם מן הציבור" שלהם.

קיימת גם "בדיחה" רווחת. לכשהגיע אדם לאי בודד הוא מצא שם יהודי + שלושה בתי כנסת. שאל אותו ה"אורח" מדוע שלושה ? ענה היהודי - האחד אשכנזי, השני ספרדי והשלישי שלעולם לא תדרוך רגלי בו.

הבנת - אי רצון בישיבה ביחד איננו נובע אך ורק בגלל פחד - ישנם גורמים חשובים ועמוקים יותר. על פחד ניתן להתגבר - על חינוך לשנאה הרבה הרבה יותר קשה.
ישן 07-09-2006, 12:13
  dana26 dana26 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.09.03
קשקשן
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אין כל קשר בין העשיה ו/או האיום לבין אנטישמיות ושנאת זרים"

מה הקשר בין לשבת יחד לבין הפחד של אדם נורמלי שלצערו הרב נחשף בשנים האחרונות למאות פיוגעים דם ומוות ללא הפסקה שהמכנה המשותף לכל המתפוצצים היה דתם והשינאה שלהם אלינו?

אני שונאת את הדמגוגיה המטופשת שלך.
כאילו שהיית מוכן לשלוח את הנכדים שלך על מטוס אלעל שלא עבר בדיקות ביטחון כשאתה יודע בדיוק כמוני שערבים עוברים בדיקה שונה משלך ואתה יודע גם למה.

אני יכולה להבין אדם שמפחד ומתנגדת לקרוא לו גיזען בגלל הפחד שלו.
לצערי הפחד לא בא משום מקום,הוא בא אחרי שנים בהם החיים שלנו הופרעו ע"י הטרור הזה יום אחר יום.

אז נכון,לא כל ערבי הוא טרוריסט,אבל איך תדע להבחין?לפי החיוך? למה הם לימדו אותנו לפחד מהם?
זה מה שמצער אותי,מצער אותי שהילד שלי מפחד לעלות על הסעות של אוטובוס לבית ספר.
מצער אותי שהוא למד לפחד,כי מאז שנולד שנים הוא נחשף למראות הקשים של אוטובוסים מפוצצים וילדים מתים.
והסברים לא עוזרים כי הם לא משנים את המציאות!!

הנסיון שלך להפוך את דברי לגזענות הוא נסיון מפגר,אבל בהחלט הולם אותך.
בזה נגמר הויכוח שלי איתך.

נערך לאחרונה ע"י dana26 בתאריך 07-09-2006 בשעה 12:15.
ישן 07-09-2006, 13:08

שוב את מפגינה חוסר הבנה - היכן כתוב שהתנהגותם נובעת מפחד ?
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי dana26 שמתחילה ב "קשקשן"

תקראי שוב ובעיון ואולי תביני את הערתי

"כ 17% מהלונדונים מודים שהם זזים מקום באוטובוס או ברכבת התחתית כדי להימנע מלנסוע ממי שהם מאמינים שהוא מוסלמי, לפי סקר.

יותר מ 35% מהנשאלים בסקר לערב הסטנדרטי הודו שהם הרגישו עבצנות וחוסר נוחות בזמן שנסעו ליד אנשים בעלי מראה אסיאתי או צפון אפריקאי בשנה האחרונה.

מתך אלה 47% אמרו שהם עברו מקום או ישבו רחוק במכוון."

אם אכן הפחד היה המניע - אז היו חייבים לעזוב מידית את הרכבת . לזוז הצידה או להתרחק - לא תעזור אם אכן לנוסע ה"מוזר" והשונה ישנה כוונת זדון.

רצוי שתמנעי מכנויים - גם לי ישנם כאלו מלוא הסל. השמוש שלך בהם מוכיחה על חוסר יכולתך להתמודד עם הכתוב.
לא אני לא אשלח את הנכדים שלי ואפילו לא את עצמי בכל מטוס שלא עבר בדיקות בטחון כל שהן ולאו דוקא של אל-על.
אני יודע על הבדיקה של ערבים אזרחי מדינת ישראל הגובלת בהתעללות ולבטח מלבינה את פניהם. מה שמשחיר את פניו של הבודק. גם בדיקה קפדנית (ולעיתים גם מובנת והכרחית) ניתנת להעשות בדרך אחרת.

"אז נכון,לא כל ערבי הוא טרוריסט,אבל איך תדע להבחין?" - ממש התקדמות חיובית, ישנם גם ערבים שאינם טרוריסטים. איך להבחין - הסלקטורים אמורים לדעת זאת טוב ממני. הבעיה שהם אינם מנסים להבחין מי איננו טרוריסט. כשנוסעת קבוצת ילדים מעורבת, כמשלחת - אין ביניהם טרוריסטים.
ישנם גם עתונאים וראשי ציבור, שאינם טרוריסטים.
בכל מקרה אינני שולל את הבדיקה (אני אפילו מחייב אותה) אבל ניתן לעשות אותה בדרך אחרת.

אין לי כל ויכוח או כל דיון אתך - אני כותב בעבור משתתפי הפורום הפעילים והסבילים כאחד. את מענינת אותי ככליפת השום (אני אוהב אותם מקולפים) ואם אינך רוצה להשתתף בדו - שיח של חרשים, זכותך.
ישן 07-09-2006, 14:15

את שואלת ואני עונה - שאלת על נכדי ועניתי בהקשר להם
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי dana26 שמתחילה ב "אני לא התייחסתי להולנדים"

באשר לבדיקות הבטחון - גם כאן הבהרתי את עמדתי

הכתבה עליה הגבתי הייתה בהקשר לאנגלים (לא להולנדים). את הובלת את הדיון למחוזות אחרים ועוד מלאת טענות כרימון. להבה תצמדי לשרשור או תבהירי שאת סוטה ממנו.

באשר להידברות כל דבר על פי המקרה, הזמן והמקום - אין להכניס את הכל לתא סגור אחד. אין המקרה האחד דומה לאחר. אין הדברות עם פלסטינאים מסכנת את שלומה של מדינת ישראל ואת שלום אזרחיה והבאים בתחומה. הידברות עם חשוד - פנים אל פנים עשויה לסכן חיי אדם רבים והיא איננה ראויה.
מעט הרחיבי את מבטך ותראי את העולם האכזר כפי שהוא - אפשר גם למצוא בתוכו מעט תקווה.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 07-09-2006 בשעה 14:24.
ישן 07-09-2006, 07:40
צלמית המשתמש של ם_O
  משתמש זכר ם_O ם_O אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
you don't understand, nothing matters. let me explain why muslim people are upset.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "1 מ 6 "נמנע מלשבת ליד מוסלמי באוטובוס או ברכבת התחתית" - למה?"

amm..All the following is taken from "Cartoon wars part 1", episode 3 in the 10th season, south park.

Mrs.Garrison: Welcome to the Muslim-Sensitivity Training. It is important for us to understand why the muslim feel the way they do, and why we can never show an image of Muhammad.

Kyle: No, MUSLIMS can't show an image of Muhammad!

Mrs.Garrison: Kyle, you're not being very sensitive.

Cartman: Yeah, Kyle, Maybe you think this is funny, but the rest of us don't.

Mrs.Garrison: Let's all look at why Muslims are upset: [turns and picks up a stick of chalk] First of all, in the Muslim religion, you're not allowed to have what? [no response] Sex. Good. [writes "NO SEX" on the board] There's no sex until marriage in the Muslim world. [faces the class] Now, this would be fine except that in the Muslim religion you also can't... Anybody? [no response] Jack off. [writes "NO JACKING OFF" on the board] Okay, jacking it is strictly forbidden in the Muslim religion. [faces the class] And what do we know about the places Muslims live? They live in? [no response] Good, sand. [writes "SAND" on the board] Now put yourself in the shoes of a Muslim. It's Friday night, but you can't have sex, and you can't jack off. There's sand in your eyes and probably in the crack of your ass, and then some cartoon comes along from a country where people are getting laid, and mocks your prophet. Well you know what? I'd be pretty pissed off too!

Cartman: Mr. Garrison, that is ignorant and racist! Muslims are mad because of Family Guy, not because they can't jack off! Right, Wendy?

Wendy: [skeptically] ...yeah.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:20

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר