לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-10-2006, 10:30
צלמית המשתמש של ShAy_323
  משתמש זכר ShAy_323 ShAy_323 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.01.06
שלח הודעה דרך ICQ אל ShAy_323 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lioravr4 שמתחילה ב "היי ..יש לי שאלונת.. :) לגביי חובשים"

לא סבלתי ת'קורס הזה

"בה"ד 10 בה"ד 10 תרגיל תרגיל תרגיל"
קיצר, אם יש לך מבחן/בוחן שהוא לא בהדב"ם אלא בכתב בכיתה או משהו זה מבחן לא חשוב ואם לא תהיה בו לא תצטרך להשלים...
אז נגיד כמה שעות לפני תתלונן על כאבי שיניים ישלחו אותך לחר"פ של צריפין תבלה שם קצת עד שהמבחן ייגמר.
בקורס הזה בטח שמת לב יש המון הנפצות. בעיקרון אתה לא צריך לדאוג הרבה מהמבחנים כי לא תעוף משם כל כך מהר על נכשלים->אימות פנימי->אימות חיצוני. מעיפים משם בעיקר על התנהגות ככה שאם לא תקשור איזה קורסיסט למיטה (דבר שקרה אצלנו) או משהו בסגנון אין סיבה שלא תעבור אותו.

עדיין אני ממליץ לך ללמוד טוב למבחנים כי בסה"כ זה בשבילך ואתה לא רוצה להגיע ליחידה שלך ולא לדעת ממש ממש כלום. וגם אם כן ילמדו אותך ביחידה הכל כי בקורס לומדים ממש ממש את הבסיס.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2006, 18:05
צלמית המשתמש של victor stekel
  victor stekel victor stekel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.01.06
עוד משהו חשוב
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי lioravr4 שמתחילה ב "לא דווקא זה סבבה לי שם!"

עוד משהו שאמרו לנו תמיד אבל לקחנו את זה בתור הנפצה זה שאם תתחמק לגמרי ממבחן שנעשה בהדב"ם בתעודה הוא ירשם לך כ-100 . זה אשכרה נכון אני לצערי הרב הפסדתי רק מבחן אחד -החייאה מסכם ובתעודה הוא נרשם לי כ100 . ועוד משהו הזוי לחלוטין יש לי חבר מהקורס שלא פתח מעולם וריד ולא פתחו לו והוא הפסיד 4 מבחנים שנרשמו לו כ-100 עבר את הקורס והוא חובש בגיבעתי עכשיו במסייעת. בקיצור אם לא תעשה הרבה בעיות ותעבור את רוב המבחנים אתה אפילו לא תרד קורס ותסיים אותו בכיף. גם עלינו איימו בלי הפסקה זה סתם שטויות

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:05

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר