לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-11-2006, 12:29
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
האמת? אין הפתעות. מפגני הצביעות של אלה שתומכים בחופש הביטוי, צפויים עד שעמום...
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי asafn88 שמתחילה ב "עלייה של יהודים להר הבית לא מסכנת רק אותם, אלא את כולנו"

החרטוט האווילי על כך שתהיה מלחמת עולם אם יהודים יתפללו על הר הבית יכלה להיות רצינית, לולא
העובדה שכל הנהלים שקשורים בהר הבית נקבעו חד צדדית על ידינו, מבלי שמישהו החליט עליהם
עבורנו. איש לא יפתח במלחמת עולם על הר הבית בגלל תפילת יהודים, כשם שאיש לא פתח
במלחמת עולם כשאוסטרלי ניסה להבעיר את אל-אקצא וכשיהודי אמריקני מטורף ביצע בתוכו פיגוע.
יודע למה? כי המסלמים אינם דבילים כמו ש"הנאורים" מחנסים להציגם. הם הולכים על שיטת מצליח:
הם יאיימו באלימות במטרה למנוע חופש פולחן וביטוי מיהודים ויקוו שיתקפלו מול האיום.
אם תהיה תפילת יהודים על הר הבית, האלימות ה-י-ח-י-ד-ה שתהיה, תהיה של הערבים כאן, והיא
לא יותר מסוכנת מזו של החרדים, אלא שמולה כמובןו חובה להתקפל, ולהמציא טיעון צבוע כלשהו
שיתרץ מדוע אכיפת חופש הביטוי נעשית רק כנגד מי שזה קל לעשות זאת נגדו...

אגב, השטות של מלחמת העולם באה מצידם של מנהיגים מסלמים גם בקשר למצעד הגאווה בי-ם.
מוזר ששם אתה לא נבהל מאיומי מנהיגים מסלמיים בנושא...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-11-2006, 11:14
  myor myor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.08.06
מחאה לא אלימה...
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי asafn88 שמתחילה ב "לחרדים יש זכות להפגין ולמחות, הבעיה היא שהם לא יסתפקו במחאה לא אלימה"

אסף
אני מתרשם כי רמת הסובלנות שלך לסבלם של החרדים נמוכה במיוחד עד כדי אי רגישות כלל.
מאחר ואני לא שייך למחנה הדתי אבל עדיין מתנגד לתהלוכה הייתי רוצה לחדד נקודה שהעלית.

אני לא מכיר בשום מקום בעולם דרישה שמחאה תעשה ללא אלימות!
מה זה כאן משחק בכאילו?
זו תמיד היתה דרישה פטרנליסטית של השלטון "הנאור" ע"מ לדכא התנגדות באיבה.

כנגד חובת המשטרה לציית להוראות ולדכא את הפרת הסדר הציבורי קיימת הזכות של המפגין (זכות חוקתית) לבטא ולכפות את דעתו.
זה משחק של כוח. והוא משחק לגיטימי בדמוקרטיה. הכח ברחוב הוא הכח הפוליטי האמיתי.
ראה התנהגות הצרפתים כלפי המתפרעים הערבים - התחשבות והבנה לדרישותיהם!
כל חבר הסתדרות יוכל להעיד בחיוך שגם בארצנו כך הדבר.
השוטרים מכירים את המשחק ומנצלים אותו לצרכיהם ולקידום מטרותיהם ואתה אל תלך שולל אחר אמרות שווא שמה לעולם לא תוכל להביע התנגדות אמיתית לפעולות דורסניות של השלטון.
ישן 08-11-2006, 11:57
  asafn88 asafn88 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל asafn88
אין לי ספק שסבלם של הדתיים באשר הם כן ועז
בתגובה להודעה מספר 46 שנכתבה על ידי myor שמתחילה ב "מחאה לא אלימה..."

אך הוא לא לגיטימי. ברגשות של חוסר סובלנות ושנאה כלפי האחר אסור להתחשב. את ה"רגשות" של הציבור החרדי כלפי כל מי שלא נראה להם אסור להבין ואסור לסבול. שנאה תהומית היא לא לגיטימית.
השיקולים שעומדים לנגד עיני כנגד קיום המצעד הם בעיקר התוצאות שלו: האלימות הבלתי נמנעת כתוצאה מהמצעד, העמקת השסע בין דתיים לחילוניים, החרפת הניכור וחסור האמון של החרדים בממסד ועוד.
המחיר יכול להיות כבד, אבל מדובר בסוגייה עקרונית שיש לה חשיבות מכרעת לגבי היחסים בין דת ומדינה בישראל.

לגבי מחאה: מחאה יכולה להיות רועשת אבל לא אלימה. לאף אחד אין זכות לכפות את דעתו. ונדליזם או אלימות פיזית אסורים באופן גורף - על זה אין בכלל ויכוח.
“I lived in countries that had no democracy... so I don't find myself in the same luxury as you do. You grew up in freedom, and you can spit on freedom because you don't know what it is not to have freedom.”
Ayaan Hirsi Ali

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:20

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר