25-08-2006, 03:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.10.04
|
|
סגרו שמה את האשכול אני יגיב לך פה
בכל מקרה. את קטנה וזה לא חוכמה שאני יתווכח איתך.
אני פשוט לא סובל אנשים שמתלהבים מעצמך, רוצים צומי, רוצים להרגיש שונים, והם סתם דפוקים. בקיצר, אני לא אומר לך לא לשמוע לינקין פארק אם זה מה שאת אוהבת. חבר שלי גם שומע את זה שיהיה לו בכיף אבל הוא לא קורא לעצמו פריק, הוא לא לובש כל היום שחור (ותאמיני לי שגם אני לא בתור שאחד ששומע מטאל ומטאל כבד). ואותם אנשים ששומעים לינקין פארק, חושבים שהם שומעים מוזיקה כבדה, חושבים שככה הם לא ערסים ולא פאקצות. הם קוראים לעצמם פריקים פשוט יש כמה כללים לגביהם.
1. כולכם דומים וזה בדיוק כמו ערסים רק סגנון שונה.
2. אתם לא מבינים במוזיקה, לא ביצירת המוזיקה ולא באיכות המוזיקה.
3. אתם מחפשים להיות שונים ובכך למשוך תשומת לב (כל דבר שהוא יוצא דופן מושך תשומת לב).
התוצאה של כל אלה הם פריק. שהוא חושב שעכשיו הוא משהו אחר.
וכמו שאמרתי לך כבר מזמן, מטאליסט שונאים אותם וערסים שונאים אותם, את לא מושכת שום תשומת לב אלא רק טמטום.
רוצה להשתנות? תראה אפילו את עידן הוא בגיל 13 יותר קטן ממך. הוא לא מתנהג בצורה דפוקה של "אני פריק, ערסים ירדו עלי". הוא שומע מוזיקה איכותית והוא מבין במוזיקה. אני לא חושב שצריך כשרון בשביל זה.
אם את רוצה להשתנות לטובה עוד בגיל קטן אז כמה דברים טיפים ועצות לחיים. שאני מציע לך לעשות (ואני צריך להוציא ספר איך הופכים פריקים למטאליסטים זה חשוב כי זה כבר מגפה.)
דבר ראשון אל תתלהבי משטויות כמו: דברים שחורים, ערסים שמקללים אותך, פאקצות שמנדות אותך. שעשית קעקוע כזה וכזה, ופירסינג כזה וכזה. זה לא מראה על גאונות.
דבר שני תתנהגי נורמלי: יש לי חברים שהם שומעים מזרחית, ואני חבר שלך וחבר טוב, וזה לא אכפת לי. את בטח לא היית נעשת חברה של בנות כאלה כי את שונאת אותם, אז תביני שזה טפשות, תנהגי חכם, ותתנהגי בצורה נורמלי והגיונית, ותנסי להיות חביבה על כולם (בלי קשר למה שהם)
דבר שלישי מוזיקה. להקות ממוסחרות זה חרא, וכל המטאליסטים שונאים אותם. יש כמה שיטות לעלות על להקה ממוסחרת. אם אנשים שלא שומעים מטאל מכירים אותך, אם מראים אותם בMTV. ויש עוד כמה דברים. בכל מקרה מה שממוסחר לרב זה בגלל שזה פחות טוב. ואני אומר את זה מנסיון. להקה כמו מטאליקה גרין דיי לינקין פארק. זה לא באמת משהו של פריקים, כי כמעט כל אחד שומע אותם ושמע עליהם. לעומת זאת אני בטוח שאת לא מכירה אפילו את Dark Tranquillity או שמעת על מישהו שמכיר את זה, ובסצנת המטאל כולם יודעים מי זאת הלהקה הזאת וכולם שומעים אותה. תתחילי לשמוע מוזיקה איכותית (מטאל) ולא חרא ממוסחר, כמה שאת אוהבת את זה את תביני כמה זה מוזיקה שיטחית וקלה לביצוע, שאפילו ילדים בני 13 יכולים לנגן אותה. לעומת המטאל שזה יצירת אומנות כשרונית. שתתדעי להעריך את המטאל, תראי שיעריכו אותך. תשמעי להקות שאנשים ממליצים, ותראי שבסופו של דבר אפילו תוכלי להמליץ בעצמך. אם את לא מתכוונת לשמוע מטאל בחיים שלך, אל תקראי לעצמך פריקית, ואל תלבשי שחור, כי זה וואנביז אחושרמוטה.
את המוזיקה שאת שמעת כולם שמעו וכולם מכירים. השאלה מתי את עוברת את השלב הזה למוזיקה איכותית. כל עוד את בצד של המוזיקה הממוסחרת תזכי ליחס של זילזול ממטאליסטים. ברגע שתעברי את הגדה תביני במוזיקה, תעריכי את המוזיקה, לא תעשי ממך צחוק כמו שאת עושה היום ועוד רבות אחרות, לא תפגיני טפשות אלה חוכמה, תאמיני לי שיראו אותך באור אחר ותחשפי למשהו אחר. שהוא סצנת המטאל. אחווה אחת גדולה.
קודם תעשי את הדברים האלה כמה שיותר מהר, בינתיים אני יחשוב על עוד כמה דברים לשינוי.
אם את מכירה עוד כמה אנשים כמוך תשני גם אותם. אם את צריכה המלצות לשירים אין לי בעיה להביא לך פול שירים בדרגה כזאתי שתוכלי לשמוע מהקל לכבד.