לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-01-2007, 00:56
  EatMe EatMe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.06
דלקת מטרידה בגיד אכילס-עזרה

שלום לכם.
אני אמור להתגייס במחזור מרץ הקרוב לקרבי.
הבעיה שלי היא דלקת בגיד אכילס שיש לי כרגע..שלא נותנת לי מנוח ומסרבת לעבור..

הרקע שלי הוא כזה.
לפני חודשיים בדיוק..הייתי 10 ימים לפני גיבוש ועבר עלי שבוע די עמוס.. בעיקר אימונים..
בסוף השבוע אני חוזר יום שישי ממסיבה עם חברים ואני מתחיל להרגיש תרגלים כואבות ואני מתחיל להבין שעוד פעם הכאב הזה של גיד אכילס..אז נהייתה לי דלקת הייתי אצל אורתטפוד והכל ובהתחלה בכלל לא יכלתי ללכת צלעתי..אבל לאט לאט זה השתפר(לקחתי כדורים וחיממתי עם מים חמים)
התחלתי לעשות גם מתיחות לשפר את הגמישות של האזור וכדו'..והייתי בתהליך של שיקום

עד שאתמול פתאום עשיתי צעד כזה גדול והיה לי פאק כזה...מין מתיחה כזו בגיד ועכשיו אני מרגיש כאילו המצב של הגיד חזר חודש אחורה :| משביז רצח..

אני אוסיף שכבר היה לי תבעיה הזו לפני 3 שנים ופתרתי אותה על ידי עשיית מדרסים ומנוחה של 3 חודשים..גם כעת אני עם מדרסים ונעליים נוחות שקניתי(סאקוני) רק שאז לא חיזקתי את האזור אחרי שהבראתי.(כי לא ידעתי שזה כל כך חשוב!).

שאלתי אליכם....... למישהו היה עסק עם הגיד המעצבן הזה?? איך הוא התמודד? החלים מזה?

ואם יש בפורום חיילים שעכשיו בקרבי והיה להם את זה בעבר והתגברו ?? זה מאוד יכול לעודד אותי כי אני רוצה להיות קרבי ואני לא רואה בדיוק איך אני עושה את זה כרגע..

בקיצור כל מי שיכול לשפוך טיפה אור או מישהו שהיה לו מצב דומה לזה
תודה

נערך לאחרונה ע"י EatMe בתאריך 14-01-2007 בשעה 01:05.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-01-2007, 01:46
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EatMe שמתחילה ב "דלקת מטרידה בגיד אכילס-עזרה"

השאלה אם המצב שאתה מדבר עליו הוא חולשה בגיד\גיד שעבר נקע ולא חוזר לעצמו,או דלקת בגיד אכילס.

דלקת בגיד אכילס ניתן לרפא כמעט לחלוטין ע"י כדורי ארטופן 3 פעמים ביום או כל כדור אחר שמכיל ibuprofen במינון גבוה (למשל 2 כדורי אדוויל= כדור אחד של ארטופן 400.) במקביל לשימוש בג'ל וולטרן\דיקלורן ג'ל או כל ג'ל אחר שמכיל diclofenac שאותו שמים על מקום הדלקת 3 פעמים ביום.

חולשה של הגיד או מצב לאחר נקע בד"כ דורשים טיפול פיזותרפי. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה או עם אורתופד.

שיהיה בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:20

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר