לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-04-2007, 14:27
  משתמש זכר steaua rosie steaua rosie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.07
אופציות בפרופיל 72...

שלום. אני חדש כאן.

יש לי דילמה.

יש לי פרופיל 72, ואני מחפש שירות שבו יהיו לי כמה שיותר שעות פנויות, לעיסוקים אחרים {עבודה, לימודים לתואר באוניברסיטה הפתוחה וכו'}.....בלי הרבה אבט"שים ושמירות......

אם הייתי רוצה להיות ג'ובניק אז ממזמן הייתי מוריד את הפרופיל, אבל אין לי בעיה לשרת בקרבי, רק כמה שפחות טחינות, וכמה שיותר זמן פנוי.... {מקווה שזה לא נשמע משתמט או משהו כזה }

במנילה נתנו לי תותחנים, שריון, נ"מ,סטי"לים.

אני לא מעוניין ללכת לאף אחד מהאופציות הנ"ל {אלא אם כן יש בהן אפשריות שתואמות את הבקשות שלי..}.

כמו כן, יש לי אפשרות לבחור בין קד"ץ נהיגה לפרוייקט מרום טכנולוגי של חיל האוויר.

מרום טכנולוגי זה פרוייקט הנדסה ואלקטרוניקה של חיל האוויר, בו אני חותם קבע, ועושה יג', יד'.....עכשיו-ממש אין לי חשק וסבלנות לעשות 5 שנים מקצוע שאני לא אוהב ולא מדבר אליי....

מצד שני:
כן, אני יודע שקד"ץ נהיגה זה יחסית די דראעק, אבל דיברתי עם הרבה אנשים שהיו שם, ואמרו לי שאם אני עושה רישיון רק ל 02 , והופך להיות נהג בוס, השירות מהנה, ויש הרבה שעות פנויות {בדיוק מה שאני רוצה}.

לכן אשמח לשמוע עצות: האם כדי ללכת לנהיגה {רצוי מאנשים ששירתו שם},מה היתרונות של מרום טכנולוגי לעתיד והאם כדאי ללכת לשם למרות שהמקצוע הזה לא מעניין אותי, וכמו כן, אילו עוד אופציות יש לי לפרופיל שלי, אופציות שפחות או יותר עונות על ה"דרישות" כביכול הנ"ל.....

תודה על ההקשבה

נערך לאחרונה ע"י steaua rosie בתאריך 13-04-2007 בשעה 14:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-04-2007, 17:49
  jadakiss jadakiss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.05
לא מחייב..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי steaua rosie שמתחילה ב "אופציות בפרופיל 72..."

אני עשיתי קד"צ נהיגה ולא נוהג לא על פורד ולא משאית תובלה בבית נבאלה.
אני ביחידה אזרחית שמעסיקה חיילים ואצלנו זה קייטנה זה לא צבא, אני נוהג על משאית פעם בשבוע שבועיים אולייי... שזה רק לתל השומר. ושאר הרכבים שלנו הם אזרחיים כגון:
יונדאי גטס, טויוטה קורולה, פורד פוקוס חדשה\מונדאו, מיצובישי לנסר ועוד כמה ששכחתי..
וסה"כ אני עושה שם שכונה (ולא רק אני) וכיף לי, 5 דקות מהבית שלי, יומיות.. מה רע?
הכלללל תלוי באיפה אתה נופל.. וזה מאוד תלוי!!!! לשיקולך...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר