13-04-2007, 14:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.04.07
|
|
|
אופציות בפרופיל 72...
שלום. אני חדש כאן.
יש לי דילמה.
יש לי פרופיל 72, ואני מחפש שירות שבו יהיו לי כמה שיותר שעות פנויות, לעיסוקים אחרים {עבודה, לימודים לתואר באוניברסיטה הפתוחה וכו'}.....בלי הרבה אבט"שים ושמירות......
אם הייתי רוצה להיות ג'ובניק אז ממזמן הייתי מוריד את הפרופיל, אבל אין לי בעיה לשרת בקרבי, רק כמה שפחות טחינות, וכמה שיותר זמן פנוי.... {מקווה שזה לא נשמע משתמט או משהו כזה }
במנילה נתנו לי תותחנים, שריון, נ"מ,סטי"לים.
אני לא מעוניין ללכת לאף אחד מהאופציות הנ"ל {אלא אם כן יש בהן אפשריות שתואמות את הבקשות שלי..}.
כמו כן, יש לי אפשרות לבחור בין קד"ץ נהיגה לפרוייקט מרום טכנולוגי של חיל האוויר.
מרום טכנולוגי זה פרוייקט הנדסה ואלקטרוניקה של חיל האוויר, בו אני חותם קבע, ועושה יג', יד'.....עכשיו-ממש אין לי חשק וסבלנות לעשות 5 שנים מקצוע שאני לא אוהב ולא מדבר אליי....
מצד שני:
כן, אני יודע שקד"ץ נהיגה זה יחסית די דראעק, אבל דיברתי עם הרבה אנשים שהיו שם, ואמרו לי שאם אני עושה רישיון רק ל 02 , והופך להיות נהג בוס, השירות מהנה, ויש הרבה שעות פנויות {בדיוק מה שאני רוצה}.
לכן אשמח לשמוע עצות: האם כדי ללכת לנהיגה {רצוי מאנשים ששירתו שם},מה היתרונות של מרום טכנולוגי לעתיד והאם כדאי ללכת לשם למרות שהמקצוע הזה לא מעניין אותי, וכמו כן, אילו עוד אופציות יש לי לפרופיל שלי, אופציות שפחות או יותר עונות על ה"דרישות" כביכול הנ"ל.....
תודה על ההקשבה 
נערך לאחרונה ע"י steaua rosie בתאריך 13-04-2007 בשעה 14:54.
|