לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-10-2007, 22:39
  משתמש זכר talaus talaus אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.03.02
Facebook profile
חבר'ה לפני גיוס - מה אתם עושים ביומיום?

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתפלל שצה"ל פשוט ייקח אותי מחר. זה לא שאני לא עושה כלום, אני מטייל הרבה, יש לי כל-מיני מיונים לצבא, עד לא מזמן עבדתי וכו' אבל כשאני בבית אני פשוט לא מוצא מה לעשות. עם חברים אני יוצא פעמיים-שלוש בשבוע ואני עושה ספורט 4 פעמים בשבוע אבל מעבר לזה כלום, אני פשוט יושב בבית ובוהה בטלוויזיה וזה נמאס. ניסיתי לפתח כל מיני תחביבים אך היותי בחור עירוני די פסלה את כל התחביבים שנראו לי (רכיבת אופני הרים, טרקטורונים, ...). אני מרגיש שלאט לאט אני מאבד את שפיותי... למישהו יש הצעות מה לעשות?

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.yarntomato.com/percentbarmaker/button.php?barPosition=90&leftFill=BBC7CE]

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-10-2007, 03:52
  bebulbal bebulbal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי talaus שמתחילה ב "חבר'ה לפני גיוס - מה אתם עושים ביומיום?"

אוף אני כל כך מזדהה איתך!

שוחררתי מהצבא לחודשיים ושבוע, אז בחודש הראשון (הצלחתי למצות את החופש בפחות מזה אפילו) נהנתי מהחופש (אחרי כמה ימים בצבא מבינים את ערכו של החופש). הלכתי מלא לים, לבריכה, לסאונות, סתם ישנתי ושתיתי יותר מידי בירה ו-וודקה.
אחרי החודש הזה, כבר כמעט כל החברים שלי התגייסו/חלק לומדים י"ג-י"ד, ואני כל כך משתעמם שאני עוד שניה קופץ מהגג.
די גם אני לא יודע מה לעשות עם עצמי, אני חוזר לצבא עוד פחות מחודש, וחצי ממני כבר משתגע ורוצה לחזור לשגרה כלשהי, אבל החצי השני שבי חוזר ואומר "לא, יא דפוק אתה כל כך תרצה לחזור הביתה אחרי היום הראשון", וזה כזה ברור שזה נכון... אז אין מה לעשות, תחרוש בפרש כמו מניאק (תראה אותי ), תשן הרבה, תשתה הרבה בירה, תכיר בחורות וסתם תעביר את הזמן בכמה שיותר רוגע והנאה שאפשר, כי מנסיון- ברגע שאתה מתגייס (בעיקר אם תעשה קורס ותסגור מלא) אתה לא מפסיק להתבכיין שאתה מת לחופש...

ההודעה הנ"ל היא דוגמה טובה למה שאפשר לעשות בזמן שלפני הגיוס. חפירה לשמה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:26

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר