
27-10-2007, 01:09
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 04.02.06
הודעות: 2,244
|
|
תודה על התגובות 
ועכשיו, לכמה תשובות/תגובות משלי:
AlexTT - אם הייתי יכול לעצור את המטבח לכמה דקות, הייתי בוחר איך לסדר ואיך לצלם. מכיוון שרק הייתי "על תקן צופה", הייתי חייב לנצל כל רגע בו מנה עומדת לקראת הגשתה ולצלם. בתמונה הבאה תוכל להתרשם מסביבת העבודה, קצת מעבר למה שהראתי בפריים. אתה יכול לראות שהמקום די קטן, וכל זווית אחרת (נמוכה יותר/צדדית) היתה מפריעה לי ליצור פריים "סטרילי".
ננק, ShanyA וצחי - לגבי עניין הזווית הנמוכה, ראו תגובתי ל AlexTT.
צחי - את עניין החדות גיליתי יותר מאוחר בבית. במסך של המצלמה זה דווקא היה נראה בסדר...
משה ומתן - לא היתה כאן כוונה ליצור ש/ל סלקטיבי. בין התמונה הסופית לבין תמונת המקור תוכלו לראות שאין הרבה הבדל בגוונים שמסביב לצלחת. הצלחת מונחת על שולחן מתכת (צדקת, אביחי) שעליו היה קאסט כחלחל (כנראה מהתאורה שמסביב). את הגוון הזה רציתי להעלים. יתרה מזאת, אותו אור כחלחל השפיע גם על גוון הצלחת עצמה. זה הפריע לי, והרגשתי צורך לשנות אותה בחזרה ללבן. את כל זה הייתי פותר אם הייתי מכוון WB כראוי (התאורה שם מתחלפת, ומשיקולי מהירות עבדתי על AUTO WB).
_____________________________________
בברכה,
נמרוד גנישר
www.NimrodGenisher.com
"Take only Photographs, leave only Footprints"
|