לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-10-2007, 01:39
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דניאלהאמניאל שמתחילה ב "איך להיות מוכן פיזי לגיבוש?"

למה שלא תלך ל gym ותעזר במדריכים שם בשביל לבנות לך תכנית כושר שתתאים לך? חבל שתגיע לגיבוש או לגיוס עם שברי מאמץ או פציעות חמורות יותר.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-10-2007, 01:47
  NORE NORE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דניאלהאמניאל שמתחילה ב "איך להיות מוכן פיזי לגיבוש?"

אני ממליץ לך לבנות תכנית אימונים מסודרת עם עצמך כדי להכין את עצמך טוב לגיבוש,
כשהייתי רץ בעבר הייתי עולה בהדרגה עד שהגעתי למסקנה מהו המרחק האולטימטיבי עבורי,
מרחק אשר אני יוכל לרוץ אותו בכל פעם מחדש גם כשלא מתחשק לי לרוץ ואז מדדתי את הזמן שבו אני רץ את המרחק, ובכל פעם שרצתי את המרחק ניסיתי לשפר את הזמן בהתחלה שיפרתי המון אח"כ השיפורים נעשו יותר ויותר קטנים אבל הכושר נבנה (שיפר לי את הריצה),
הבנתי שהפתרון טוב והמשכתי בעוד תחומים באותה השיטה ושמתי דגש תמיד על אימון נכון כמעלה ראשונה, בריצה הדגש הוא על מהירות אבל נאמר בשכיבות סמיכה על השליטה בעצמי כשאני עולה ויורד ובמתח ההצלחה לרדת ולעלות מלאים ובמקום לנסות לשאוף ליותר אחרי הניסויים ניסיתי לשחזר את הקבוע שלי ופעם ב... הייתי עושה "אימון רצח", אני קורא לו "אימון רצח" כי בו הייתי מסמן לי יעד ונותן את כל כולי אבל הייתי עושה את האימון פעם בחודשיים, עוד עצה כדי לשפר לך את הריצה,
כשתגיע למסקנה מהו המרחק שלך, מהי כמות הביצוע של תרגיל הכושר כדי שיהיה הכי איכותי,
קח כמות יותר גדולה של ביצוע תרגיל ונסה לבצע אותה עד כלות,
קח מרחק יותר גדול של ריצה שיגרום לך להרגיש מאומץ כשאתה רץ אותו בקצב אחיד ובאותו המרחק סמן לך מידי פעם נקודות ומנקודה לנקודה הבאה הגבר את קצב הריצה שלך ואחרי שתעבור בכל פעם את הנקודה שסימנת לעצמך חזור לקצב הריצה הרגיל שלך (מחזק סיבולת לב ריאה).

חדר כושר - טוב אני ממליץ לך לפני שתגיע לחדר כושר לעשות פעילות אירובית כגון:
ריצה (קלה וקצרה), רכיבה על אופניים,
ולעשות מתיחות וחימום כללי לכל הגוף.
כדאי לך להיעזר במכשירים מסוימים בחדר כושר:
פרפר (מחזק בעיקר את החזה ומרכיב כח אדיר), מתח ומקבילים (מלאים), יש מכשיר ובו יש משטח שעולים עליו והוא מחובר למשקולות שתומכות בעולה ועוזרות לשיפור היכולת,
אני לא ממליץ לך לנסות לעשות מתח/מקבילים ללא התמיכה, תתחיל מהתמיכה וכשתרגיש מוכן עבור לרגיל, חתירה על לחץ אוויר (מבנה), משקולות יד (בדוק שכשאתה מרים הגב ישר אחרת תוריד משקל),
משיכת משקל לחיזוק כתפיים וחזה.
תרגילים ריקים (ללא משקולות): שכיבות סמיכה (לשלב סוגים), כפיפות בטן (לשלב סוגים).
תרגילי גמישות: גשר, שפגטים.
ולסיים את האימון עם שק אגרוף,
למד לחזק את המכות שלך ואת יכולת התנועה שלך והשליטה שלך בגוף והגוף יתחזק.

לגבי אימונים (התכנית שלי):
ריצה 2-3 בשבוע,
חדר כושר 2-5 בשבוע (עד שתסיים את המטרה בכל פעם),
הרעיון בגיבוש הוא המנטליות לסמן מטרה ולהגיע איתה עד לסופה,
ומכיוון שאתה תשתפר ואין לי ספק בכלל שתשתפר המטרות ישתנו.
אימונים בבית על שכיבות סמיכה וכפיפות בטן - מתי שמזדמן לך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר