לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2008, 17:07
  גיא ארצי גיא ארצי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.07
מבולבל שאלה בקשר לאישור רפואי ,מה דעתכם ?

היה לי פרופיל 97 לאחר כאבי גב הלכתי לרופא אורטופד ושם הוא אמר שיש לי עקמת +כאבי גב תחתון+פלאטפוס ברמה ניכרת, הוא רשם מכתב שבו הוא מציג את כול הבעיות שיש לי . שלחתי ללשכת גיוס את המכתב הנ"ל לאחר ועדה רופאית נקבע לי פרופיל 72 , אני יודע שאני לא מסוגל עם הבעיות שיש לי לבצע טירונות 03 במכתב מהרופא רשום בבירור "שאני לא מסוגל להרים משקלים כבדים ואסור לי לאמץ את הגוף במידה ניכרת "
ולמרות זאת נקבע לי פרופיל 72 ,אני לא מבין הרופאה שקראה את התיק שלי ואמרה לי בועדה שזה מה שנקבע לי לוקחת על עצמה סיכון עם הפרופיל הזה? כי אם אני ילך לשריון /נ"מ /תותחנים או אחת מהיחדות האלה ואני יצתרך לבצע פעולות שאני לא מסוגל מה אז אני יעשה ?ואם זה יסכן את הבריאות שלי היא אחראית לכך ? אני מבין שיש חוסר בלוחמים אבל לא על חשבון הבריאות שלי .. כרגע אין ממש מה לעשות אני מתגייס במרץ08 היום התקשרתי ללשכת גיוס ואמרו לי שאני מויעד לנ"מ ,למרות שהסברתי את המצב לקצין מיון ואמרתי לו שאני לא בוחר מהיחידות שהוא הציע לי כי אני ל מסוגל והוא לא ממש אכפאת לו ושיבץ אותי איפה שנראה לו .
מה אתם מיעצים לי לעשות ? אני די מיואש
תודה

נערך לאחרונה ע"י גיא ארצי בתאריך 06-01-2008 בשעה 17:11.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-01-2008, 01:58
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גיא ארצי שמתחילה ב "שאלה בקשר לאישור רפואי ,מה דעתכם ?"

אני מציע שתנסה.

גם לי לפני הטירונות היו כאבי גב,ברכיים,וכל מה שתרצה. דווקא במפתיע,תוך כדי הטירונות ועם חיזוק השרירים,כל הכאבים האלו נעלמו כאילו לא היו שם מעולם,וכדי למנוע את השאלה הבאה,כן,גם לי יש בעיות אמיתיות,ופרופיל 72.

עוד נקודה היא,שאם יראו שאתה באמת לא מסוגל לבצע את הדברים הנדרשים מלוחם,פשוט יוציאו אותך ממסלול הלוחם למסלול אחר,ושוב,אני יכול להביא את עצמי כדוגמא,כאשר ברוב הטירונות רופא היחידה בקושי אישר לי לזוז,ובשלב כלשהו פשוט יצאתי לבקו"מ,ומשם שובצתי לתפקיד חדש.

העיקר לא לדאוג,ולקחת דברים בקלות.....יהיה בסדר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:02

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר