08-01-2008, 23:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.01.08
|
|
בעיות בכף הרגל
אני מלש"ב בעל פרופיל 72 בשל אולפוס בכף הרגל (קשת גבוהה) כפי שאתם מבינים על פי פרופילי האפשריות העומדות בפני הן שריון,תותחנים,נ"מ,מודיעין שדה וחילוץ והצלה. אני משתוקק לשרת כלוחם אך איני יודע האם כפות רגליי ה"שבריריות" יכולות לעמוד במסלול קרבי. אני מתאמן יום יום וכמו כן עובד יום יום ולפעמים לאחר עמידה ממושכת בעבודה או לאחר אימון ריצה אני מרגיש כאילו רגליי קורסות וכפות רגליי כואבות נורא ומקשות עליי להמשיך לעמוד או לרוץ (כל זאת כאשר אני עם או בלי מדרסים המותאמים לכפות רגליי).צורתה הלא נורמלית של כפות רגליי אף גורמת לי להליכה עקומה הגורמת לכאבים גם בהליכה (הליכה לא ריצה!) לא ארוכה ולעיתים לכאבים עזים בריצה רק ברגל אחת (ימין) בשל ההליכה העקומה הנשענת על רגל ימין.ביקרתי כבר אצל אורתופדים אין ספור.יש הטענו כי זו בעיה שמדרסים יפתרו ויש שהמליצו על פרופיל 64.בעבר אף השתתפתי בגיבוש חובלים אותו סיימתי אך לא עברתי. לקראת סוף הגיבוש כאבו כפות רגליי כאבי תופת עד כי לא יכולתי לעמוד,אלאמלא הייתי נחוש לסיים את הגיבוש לא הייתי עומד בכאב העז ופורש,בנוסף לכך לאחר הגיבוש כפות רגליי סבלו מזרמים משונים ומעוויתות. כפי שאמרתי אני נחוש לשרת בלוחם לכן ברצוני לדעת האם כפות רגליי מסוגלות לעמוד במאמץ (שכן לאחר שלושה ימי גיבוש רגליי קרסו אז איך הם יגיבו לחודשים טירונות ובנוסף לכך לאימון מתקדם ולאימונים ולעמידה מושכת במשך כל השירות),ולדעת מהו אופן האימונים מבחינת ריצות ומשקלים ביחידות שציינתי לעיל (לאיזה מהן אני יכול להתאים). שכן מצד שני למרות שקשה לי עם זאת אני יכול להגיע לתפקידים עורפיים טובים שכן יש לי נתונים ומוטוויציה גבוהיים.
אשמח לכל תגובה או חוות דעת כי נושא זה בוער לי מאוד.
תודה.
|