23-10-2008, 00:24
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.03.07
|
|
|
צריך ייעוץ - הרבה זמן גימלים ולא יודע מה לעשות
מה קורה חבר'ה ,אני תמיד כותב פה לגביי דברים חיוביים איתי אבל הפעם פשות המצב על הפנים.
אז בקצרה , התגייסתי לגולני (מרץ 08 גדוד 51) אחרי תקופה נפצעתי ,כנראה קרעתי איזה כמה רצועות בקרסול ימין, קיצר ,כל החלום של להיות לוחם התנפץ אחרי שיחת מג"ד שהסביר לי שאני נפלט ואני יעבור להיות תומך, מה שבישבילי נראה סוף העולם.
עברתי קורס (אופטי חי"ר) ,שובצתי לבסיס שרגא, שם התחלתי לטפל בפציעה, בעיקר פזיותרפיה, אחרי חודשיים המצב רק החמיר והתחילה לי בעיה גם ברגל שמאל ,אחרי תהליך מסוים הגעתי לשיחה אצל רופא החטיבה, שנתן לי הפניה לאורטופד צבאי בחר"פ צריפין ואיזה שבועיים גימלים, האורטופד בחר"פ היה חרטה גמורה, דבר ראשון הוא הסביר לי שאני צריך לחזור לעשות פיזיותרפיה למרות שהמצב מחמיר ושהכאבים ברגל שמאל הם בגלל השענות יתר בגלל הפציעה, עכשיו הקטע שהגעתי בלי שום צילום על הרגל כך שלא היה לא על מה להסתכל ואיך להבחן את הבעיה, ושאני שאלתי אותו מה יש לי ברגל הוא אמר שאולי זה ככה ואולי זה משהו אחר אבל כרגע אני צריך לחזור לשירות מלא.
וחבר'ה אני מדבר אתכם על כאבים מתורפים שגורמים ללילות לבנים, והכי מתסכל שהגעתי למצב שאני לא יכול ללכת בבית, ואפילו נפלתי פעם אחת.
כרגע אני בבית כבר משהו כמו חודש וחצי חודשיים אף מפקד לא התקשר , ואני בקשר עם רופא החטיבה שכרגע הפנה אותי לטיפול ניתוחי, אבל אמר לי שאני צריך לקבוע תור ואחרי זה לדבר איתו.
עכשיו אני רוצה להסביר מה מפריע לי ואולי תוכלו לייעץ לי, דבר ראשון , איפה הצבא נמצא שאני כבר חודשיים בבית בלי טיפול , המפקד הישיר שלי לא יצר איתי קשר בתקופה הזו בכלל ורופא החטיבה מרפה ממני לחלוטין ,פשוט עובר יום ועוד יום ואני פשוט יושב בבית וממש אבל ממש מתוסכל.
דבר שני, רציתי לדעת עד מתי אני יכול לשבת ככה בבית, זאת אומרת לא העבירו אותי לר"מ 2 , יש הגבלה לגימלים?
הקטע הכי גדול בבעיה הזו, היא שאף אורטופד אף מומחה ואפילו גם לא רופא החטיבה יודעים מה יש לי ברגל, כשאני שואל אומרים לי שיכול להיות זה זה ויכול להיות שזה ככה אבל אף אחד לא יודע מה קורה אצלי וכנראה בגלל זה אני לא מקבל טיפול מתאים, מה עושים?????